Nie jesteś zalogowany.
SoheiMajin napisał:http://www.bankier.pl/wiadomosc/TK-kwot … 31396.html
TK już upolityczniony
No pięknie, ledwo co PiS doszedł do władzy już chcą likwidować podatki dla tych zarabiają mniej niż potrzeba na przeżycie. Kopaczowa nie żartowała, trzeba uciekać z tej Polski.
Hmmm... nie rozumiem czego się kolegi czepiacie, dobrze napisał. Może ktoś "ajroni" nie kuma.
Przy okazji, wrzucę to tu, bo być może wyjdzie z tego za chwilę sprawa polityczna:
Polak o polityce może rozmawiać zawsze i o każdej porze. W demokracji ten temat jest najczęściej poruszany po czym nieraz dochodzi do mordobicia.
Chciałbym tutaj zacytować słowa wybitnej osobowości jaką jest Babka Kiepska "Co się polepszy, to się popieprzy, co się zbuduje, to się zrujnuje, co się ustali, to się obali. Polak musi mieć łeb i dupę ze stali".
Słowa te pomimo upływu lat wciąż są aktualne i to czy rządzi PIS, PO, SLD lub diabli wiedzą kto jeszcze nic nie zmieni. Po każdych wyborach gdy ktoś się mnie pyta co teraz będzie, odpowiadam krótko że nic nie będzie. Będzie tak jak było i nawet jak coś na lepsze zmienią to żeby wystąpiła równowaga w przyrodzie zaraz coś musi się zepsuć.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Już czekam na teorie spiskowe
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Kolejna garść informacji. Tym razem o "wyborach".
Wiadomo jak pozbyli się Korwina^^
Yagami_Raito8920 napisał:Już czekam na teorie spiskowe
Radosław Sikorski @sikorskiradek 14 godz.14 godzin temu
Jeśli na taśmie z czarnej skrzynki rosyjskiego A321 słychać eksplozję, to dlaczego nie słychać trzech wybuchów na pokładzie naszego TU-154M?
odpowiedź
Cezary „Trotyl” Gmyz
@cezarygmyz@sikorskiradek @Krzysztof_Madel może dlatego, że zostawiłeś czarne skrzynki w ruskich rękach draniu?
Ciekaw jestem jak długo jeszcze ten pan będzie z siebie durnia robił.
Nikt nic nie napisał o Paryżu? Trochę się zawiodłem, socjalny Ahmed przecież zasłużył na parę słów o tym. Takie przemieszczanie się ludzi po Europie wcale nie jest nieodpowiedzialne, a zasiłki wcale nie zachęcają do odwiedzin.
Przecież nie wiadomo, że to Islamiści? Tak, nie każdy islamiec jest terrorystą, ale każdy terrorysta jest wyznawcą Islamu.
Paryż to temat, który szkoda nawet poruszać. Zresztą inni skomentowali to za mnie.
http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/ … js_600.jpg
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No a co tu dużo komentować, nieznani sprawcy nie powiązany z żadną religią dokonali ataku terrorystycznego.
Francja nie ma zamiaru wprowadzić zasad z generalnej guberni, a hipis w domu piotrowym nie planuje iść śladami kościoła przed soborowego np Urbana II to co się ma zmienić?
To co tu komentować, przecież już było w TV jak biedny francuz gdy zobaczył śniadego obywatela francuskiego wbiegającego do budynku z kbk ak to myślał, że będzie strzelać z ślepaków.
Francja już dawno upadła i może zacytuję jeden komentarz kolegi na np to https://twitter.com/InfoResist/status/6 … 60/video/1:
"Ależ już tłumaczę. Kpię z odrealnionego, neohipisowskiego motłochu. Który na agresję potrafi zareagować tylko paleniem zniczy, rysowaniem pacyfek (sic!), słuchaniem Lennona i ucieczką. Kpię z żałosnych ciot, które wymierzoną w nich przemoc chcą powstrzymywać głęboką wrazliwością i empatią. Które jednoczy nie Marsylianka, ale "Imagine" wygrywana w miejscu rzezi na pianinku przyozdobionym w pacyfkę. I które w końcu to całe multikulti, same sobie demokratycznie zafundowały. Oczywiście ww. filmik to jedynie symboliczna wizualizacja. Ale już to, że niedawny zamach we francuskim pociągu udaremnili dwaj Amerykanie i Anglik jest symptomatyczne..."
No a co tu dużo komentować, nieznani sprawcy nie powiązany z żadną religią dokonali ataku terrorystycznego.
Nikt nic nie napisał o Paryżu? Trochę się zawiodłem, socjalny Ahmed przecież zasłużył na parę słów o tym. Takie przemieszczanie się ludzi po Europie wcale nie jest nieodpowiedzialne, a zasiłki wcale nie zachęcają do odwiedzin.
Przecież nie wiadomo, że to Islamiści? Tak, nie każdy islamiec jest terrorystą, ale każdy terrorysta jest wyznawcą Islamu.
Cóż tu komentować, że ignoranci wiążą zamach z napływem imigrantów? Nie przekrzyczysz większości, więc lepiej ich zostawić w błędnych przekonaniach. Czemu błędnych? Francja jest na czele państw europejskich, które są zaangażowane w konflikt z tak zwanym Państwem Islamskim, czyli należą do koalicji razem z USA. Ameryka trochę za daleko, aby pontonem dopłynąć, więc odwet w Paryżu. Ludzi napływających nie ma jak kontrolować, więc w sumie co za różnica, czy przypłynie 100, 1000 czy milion. Zwłaszcza, że oni już tu są od pokoleń. Muzułmanie wyładowują swoją frustracje, że osiągnęli porażkę życiową, a tymczasem chrześcijanie bombardują im miejsce bliskie im kulturowo, więc ISIS ma podatny grunt na swoje działania. Wywalenie milionów ludzi niczego nie zmieni, jeden Ahmed do wysadzenia zawsze się znajdzie. Raczej trzeba przekonać państwa sąsiadujące z Syrią do rozwiązania problemu przez wybicie członków ISIS, a do tego trzeba porozumienia Rosji i USA, aby wspólnie sfinansowali całą operację, bo jakoś muzułmańskim państwa to nie przeszkadza, więc zachęty potrzebują. Lepiej pozbyć się przyczyny choroby, a nie ją leczyć.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-11-16 20:37:05)
Co tam komentować, Niemcy powiedzieli, że nie można terrorystów łączyć z uchodźcami, a jak wiemy, Niemcy mają zawsze racje.
Co z tego, że dwóch czy tam jeden z nich, byli zarejestrowani jako uchodźcy.
EEe.... serio tak trudno trafić w tych smoluchów jak płyną na tych pontonach? Na yt był film w którym jeden z ISIS wypowiadał się, że kolejnym celem po Paryżu będzie Waszyngton, film zniknął po 2h. Zastanawia mnie też, czy nadal w Francji, rdzenni Francuzi są tacy za multikulti.
Rozwiązanie stare jak świat i równie dobre co obiadek mamusi - eksterminacja islamistów mogących być terrorystami, czyli Państwa Islamskiego. Bo wiadomo, nie każdy islamista to terrorysta, aczkolwiek prewencyjnie usunąć wszystkich islamistów by nie zaszkodziło.
Może ktoś mnie nazwać faszystą, ale ja po prostu nie chcę żyć w strachu przed tymi szaleńcami. Już wystarczy mi ZUS i US....
Luk4s, wybicie wszystkich uchodźców jest bzdurne, trzeba się zając problemem z ISIS a nie wystrzeliwać w większości niewinnych ludzi.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
My możemy ich po prostu nie wpuszczać, Francji to już nic nie da... Szkoda ludzi, ogromna tragedia, ale trzeba sobie jasno też powiedzieć że po części Francuzi sami na siebie to ściągnęli.
Witax masz rację wybicie uchodźców nie rozwiąże problemu.
W pierwszej kolejności trzeba zastosować metody z generalnej guberni czyli w tej sytuacji proponuję na dzień dobry 100 za 1, więc na pierwszy ogień pójdzie 15 tysięcy osób nie oszczędzając nikogo do poziomu noworodków.
Zamachowcami byli w końcu nie tylko uchodźcy ale też obywatele francuscy.
Biorąc pod uwagę co się dzieje z chrześcijanami ja się pytam kiedy hipis z argentyny zarządzi niczym Urban II krucjatę?
Faszysta to jeszcze pikuś, ja czytałem "Moja walka" i do tej pory nie mogę zrozumieć jak można nie zrównywać nazizmu do komunizmu i socjalizmu skoro to to samo właściwie. Przy okazji Hitler to może i był malarzem, ale książek pisać nie potrafił.
Zastanawia mnie też, czy nadal w Francji, rdzenni Francuzi są tacy za multikulti.
Nie ma dla Francji ratunku. Francja nie umiera, ona umarła.
Francja to stan umysłu
Luk4S napisał:Zastanawia mnie też, czy nadal w Francji, rdzenni Francuzi są tacy za multikulti.
Francja to stan umysłu
Heh, ale Ci islamiści muszą mieć z tych Francuzów ubaw... Serio nie do odratowania.
Marsmall napisał:Luk4S napisał:Zastanawia mnie też, czy nadal w Francji, rdzenni Francuzi są tacy za multikulti.
Francja to stan umysłuHeh, ale Ci islamiści muszą mieć z tych Francuzów ubaw... Serio nie do odratowania.
Cholerka, jak tak dalej pójdzie islamizacja europy to wybuchnie III Wojna Światowa. I wtedy mogę zginąć, a jak zginę... to przegapię dużo ciekawych serii anime z cyckami w roli głównej, w dodatku może wyjdzie jeszcze za mojego życia (tym bez wojny) NerveGear, bo bym chciał na tym zagrać. Kurde... STOP ISLAMIZACJI EUROY!!! Jak smoluchy dojdą do władzy, to tylko anime z kozami będzie dostępne w Europie ;/
No cholerka... jak żyć.