Nie jesteś zalogowany.
Animazon napisał:Sidorf napisał:Mam wrażenie, że tym razem upadek pisu będzie boleśniejszy niż 9 lat temu.
Wątpię, żeby tak łatwo upadł. W przeciwieństwie do wcześniejszej sytuacji ma obecnie samodzielną większość.
Rzad PiSu też w pewnym sensie jest rzadem koalicyjnym
stronnictwa Gowina i Ziobro nie wchodza w skład PiSu i w kazdej chwili moze tam sie zaczac wojenka o moja, mojsza, najmojsza
Ano, mogą. Jednak baaaaaardzo w to wątpię.
Widać że Dudą manipuluje PiS.
Czy tylko ja to zauważyłem?
WOW, co za niezwykły zmysł obserwacyjny i rozeznanie polityczne.
Ostatnio edytowany przez Animazon (2015-12-09 16:21:16)
Witax napisał:Widać że Dudą manipuluje PiS.
WOW, co za niezwykły zmysł obserwowany i rozeznanie polityczne.
Dudą PIS, PISem Radio Maryja, ciekawe co dalej...
Swoją drogą Bronkiem rządziło PO, nie wiem już jaki jest sens urzędu prezydenta.
Mi się marzy Biedroń jak prezydent, chociaż w naszym kraju nie ma szans. Facet ma jaja, podczas konferencji z Lewicą miał jaja kadzić PO.
Interesują go sprawy miasta, żeby u niego na podwórku było jak najlepiej, a dzięki jakiej partii nie ma już takiego znaczenia.
Właśnie kogoś takiego trzeba, kogoś, kto będzie chciał dobrze dla Polski. Nie dla swojej partii i kilku ludzi z otoczenia.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Animazon napisał:Witax napisał:Widać że Dudą manipuluje PiS.
WOW, co za niezwykły zmysł obserwowany i rozeznanie polityczne.
Dudą PIS, PISem Radio Maryja, ciekawe co dalej...
Swoją drogą Bronkiem rządziło PO, nie wiem już jaki jest sens urzędu prezydenta.
Mi się marzy Biedroń jak prezydent, chociaż w naszym kraju nie ma szans. Facet ma jaja, podczas konferencji z Lewicą miał jaja kadzić PO.
Interesują go sprawy miasta, żeby u niego na podwórku było jak najlepiej, a dzięki jakiej partii nie ma już takiego znaczenia.
Właśnie kogoś takiego trzeba, kogoś, kto będzie chciał dobrze dla Polski. Nie dla swojej partii i kilku ludzi z otoczenia.
Korwin.
To są chyba jakieś jaja.
Rewolucja w urzędach
Stanowiska stracą wszyscy dyrektorzy i ich zastępcy w ministerstwach, urzędach wojewódzkich i innych instytucjach podległych rządowi. Koniec z obsadzaniem wyższych stanowisk w służbie cywilnej w drodze konkursu. O zatrudnieniu będzie mógł decydować minister czy wojewoda.
Osoby na stanowiska dyrektorów i ich zastępców nie będą już wybierane w trybie otwartego i konkurencyjnego naboru <haha> . Zastąpi go powołanie na zasadach kodeksu pracy. Uzasadnienie: „stanowiska kierownicze są szczególnie związane z wykonywaniem polityki rządu oraz zapewnieniem sprawnego administrowania i zarządzania kadrami”.
Osoby na stanowiskach dyrektorskich nie zostaną objęte zakazem przynależności do partii politycznych. Nie będą także podlegały ocenie okresowej ani odbywały obowiązkowej służby przygotowawczej.
Dyrektorem będzie mogła zostać osoba, która nie ma doświadczenia w budżetówce, w tym na stanowiskach kierowniczych. Otrzyma jednak specjalny dodatek funkcyjny.
wiecej na gazetaprawna.pl
Wszystkie stołki dla partyjniaków bez doświadczenia na stanowisku kierowniczym? Supcio. Jak w komunie -> przynależność do parti -> lepsze życie.
I takie tam kreatywne:
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-12-09 15:55:01)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sok z buraka? To trolle od PO, najniższy poziom merytoryczny.
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-12-09 16:22:01)
O i po cichaczu robi nam sie Rzeczypospolita Katolska
http://www.tvn24.pl/krakow,50/sad-zada- … 01459.html
szopki ciag dalszy
http://www.tvn24.pl/stanislaw-piotrowic … 472,s.html
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2015-12-09 18:56:25)
ara ara...
Ale jaja.
Pisior w Trybunale
I to jest ta jakość PiS-u, tak? Swoją drogą:
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sok z buraka? To trolle od PO, najniższy poziom merytoryczny.
I co to ma wspólnego z trafnie dobranymi obrazkami?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Może i trafne, ale źródło niewiarygodne, nie obiektywne. W dodatku zobacz sobie jaki idiotyzm panuje na ich fanpagu. Tak jak są strony proPiSowskie, tak ta jest proPOwska.
Może i trafne, ale źródło niewiarygodne, nie obiektywne. W dodatku zobacz sobie jaki idiotyzm panuje na ich fanpagu. Tak jak są strony proPiSowskie, tak ta jest proPOwska.
Ale ja nawet nie wiem, co to za strona. Obrazki mi podesłali to wstawiłem. Dobry mem wyraża więcej niż tysiąc słów.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wymagania zeby mema zrobic: musisz posiadac wiarygodne zrodlo Powinienes miec stolek w rzadzie bylo by weselej
ara ara...
Zobacz sobie ich stronę. Większość postów, grafik, to chwalenie PO, i niszczenie całej reszty (choć głównie PiSu). A lemingi się na to łapią.
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-12-09 21:43:44)
Zobacz sobie ich stronę. Większość postów, grafik, to chwalenie PO, i niszczenie całej reszty (choć głównie PiSu). A lemingi się na to łapią.
Czyli jakby ten mem byl z wokopu a nie z tamtej strony to wsyztsko byloby ok ?
ara ara...
Na Wykopie już pewnie stoi, że pisior zmasakrował trybunał, hehe.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie mówię nic o memie, tylko przestrzegam przed ufaniem czemukolwiek z tej strony.
Kam, ostatnio wykop schodzi na psy jak chodzi o politykę, oczywiście nie wszyscy, ale niestety coraz więcej osób.
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-12-09 22:19:30)
Łał, to wykop nie jest dnem dna od chwili powstania?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie. Można znaleźć linki do wielu ciekawych rzeczy. Poblokujesz #polityka i inne, i masz.
Trafne spostrzezenie od znajomego:
PO to mienszewicy a PiS to bolszewicy, różnica między nimi jest istotna albo istotnie mała, zależy jak patrzeć. Pierwsi mówią że należy kraść dużo ale powoli żeby było co kraść, drudzy mówią że to zdrada i bzdura, należy zabrać wszystko naraz i natychmiast, potem się zobaczy.
ara ara...
PiS i PO to jeden syf.