Nie jesteś zalogowany.
To, co się odwaliło, zasługuje na przedterminowe wybory. O dziwo, już po raz drugi za kadencji PiS.
Ostatnio edytowany przez coellus (2016-12-17 09:21:25)
Ty dulowaty userze!
To, co się odwaliło, zasługuje na przedterminowe wybory. O dziwo, już po raz drugi za kadencji PiS.
Pomarzyć zawsze można.
Tak tylko przypomnę, że w poniedziałek jest 19 dzień grudnia.
Mnie przeraża jedno - zwolennicy PiS nie widzą nic złego w tym, co się stało... Prawdopodobny brak kworum, udowodnione podpisywanie listy obecności po głosowaniach - prawo mają tylko w nazwie i poważaniu. A gawiedź cieszy się z "pałowania kodziarzy"... Tracę nadzieję, że wróci normalność oraz poszanowanie jakichś norm i standardów patrząc na tamtą część społeczeństwa.
Wazne, ze lewackie dupy pekaja.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jedni warci drugich. Najlepiej by było rozgonić to całe towarzystwo.
Jedni warci drugich. Najlepiej by było rozgonić to całe towarzystwo.
No nie wiem, bo PO-PSL to nam jednak nie wprowadzało standardów białoruskich. Pomijając dość oczywistą niekompetencję obecnego rządu, to jednak jeszcze bardziej razi dyktatura jednego karakana i wszechobecny fanatyzm. Kurczę, w zasadzie teraz sobie ZOMO wyprowadzili na ulicę, a potem będą to nazywać prowokacją komunistów. Ogólnie plan nawet niezły – wycieraj sobie gębę religią i wmawiaj, że to nie Piotrowicz jest komunistą. "Ciemny lud to kupi"?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Za PO-PSL też afera goniła aferę. Różnica taka że tamci starali się chociaż zachować pozory i robili to w białych rękawiczkach, a obecni nawet się z tym nie kryją. Jak dla mnie to to samo bagno.
PIS chyba to 500+ tylko jeszcze trzyma przy władzy, inaczej już dawno by ich ludzie stamtąd pogonili.
Co do policji "pacyfikującej" protestujących to mam co do tego mieszane uczucia. Co mieli im dać pisiorów zlinczować? Z drugiej strony należał by się im niezły wpierdol.
To ile niby tych afer było? Bo serio, musiałbyś mi przypominać. I to nie były zresztą takie oczywiste afery. Tutaj masz jawne łamanie prawa i zalegalizowany nepotyzm. Czy to jest to samo? Absolutnie nie, bo to zupełnie inna skala. Przede wszystkim też nikt nie ograniczał wolności. Wyobrażasz sobie, żeby za poprzedniej ekipy, ktoś bronił mediom wchodzić do sejmu czy blokować demonstracje? Bo ja nie.
Poza tym czepianie się 8 lat wygląda słabo, kiedy PiS w jeden rok doprowadził do tego, że politycy muszą opuszczać sejm pod obstawą policji i służb. Szczerze mówiąc, nie powiem, w jakim poważaniu mam taki "argument". Tamtej ekipy już nie ma, a PiS rządzi od roku. Z jakim skutkiem? To widać i słychać.
PRL bis.
Co mieli im dać pisiorów zlinczować?
Jak łamiemy konstytucję, to chyba solidarnie, co? I niech TK się potem czepia, hehe.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
PO, to jak ktoś napisał to złodzieje w białych rękawiczkach, ukradną ci z portfela połowę, resztę zostawią abyś mógł żyć. Głupi się nie zorientuje, że mu coś ukradli, mądry rozumie, że każdy polityk chce się dorobić i pilnuje tylko aby nie przesadzili.
PIS natomiast to złodzieje z kijem bejsbolowym w ręku, nie dość, że okradną cię ze wszystkiego to jeszcze kijem ci gnaty połamią, wiem wiem dali 500+, przecież ktoś te kije musi nosić.
To ile niby tych afer było? Bo serio, musiałbyś mi przypominać. I to nie były zresztą takie oczywiste afery.
Jak patrz na te listy '15000000000 afer peło' a tam punkty typu 'podwyzszenie wieku emerytalnego'....
A to instrukcja obsługi możliwego Majdanu:
http://wawalove.pl/Czy-bedzie-Majdan-w- … tac-a24997
Mój komentarz:
To ile niby tych afer było? Bo serio, musiałbyś mi przypominać. I to nie były zresztą takie oczywiste afery.
No jasne, że nie.
https://www.youtube.com/watch?v=SfFu2ryCnNA
Przede wszystkim też nikt nie ograniczał wolności.
Poczytaj sobie co robiono z dziennikarzami i ich sprzętem na którym znajdowały się informacje obciążające poprzedni rząd.
Kod to zorganizowana grupa przestępcza, klika ubeków i upadła szlachta, która "walczy o demokrację" bo ukrócono im renty, przywileje oraz dofinansowania z państwowej skarbonki na teatrzyki dla elit (biedna Krysia) + opozycja rozprzestrzeniająca fałszywe informacje o policji używającej gazu łzawiącego, a nawet broni palnej. To jest ta wolność mediów?
Banda pozorantów.
https://www.youtube.com/watch?v=mIpiG11NSBg
Klip jest ucięty, ale potem zeszła się grupka kilkunastu osób z kamerami/telefonami, która "próbuje go wybudzić". Po chwili nagle doznał cudownego uzdrowienia, prawdopodobnie coś zatweetował i poszedł dalej w rejs. Takiej inscenizacji nie powstydziliby się nawet imigranci.
No ale w końcu trzeba dać znać sąsiadom jaki u nas reżim panuje. W ogóle to ja się dziwię, jak Wy jeszcze nie siedzicie wszyscy za kratkami wypowiadając się negatywnie o rządzie? Kamiyan to chyba musi mieć jakąś wtykę w FBI i zabezpieczenia antyszpiegowskie albo w ogóle to nie on pisze, tylko jakiś sterowany przez niego telepatycznie android, znajdujący się w niewykrywalnym schronie na innej planecie. Przecież Kaczyński i Macierewicz od dawna mają go na czarnej liście.
Tak samo było przed Pałacem Prezydenckim. Policjanci sobie stali kilka metrów od protestujących, cisza i spokój, jednak sytuacja się zmieniła, kiedy Kodziarze zauważyli kamerę. W momencie zaczęły się okrzyki agonii, tarzanie się po ziemi i wrzaski jak to ich policja pałuje. Śmiechu warte. Gdyby to było za PO-PSL, wyciągnięto by kilku delikwentów z brzegu, sprano na kwaśne jabłko, dostaliby zarzuty za napaść na policjanta i zaraz by się wszystko rozeszło, sytuacja byłaby opanowana, a demokracja - uratowana.
Kod to zorganizowana grupa przestępcza, klika ubeków i upadła szlachta, która "walczy o demokrację" bo ukrócono im renty, przywileje oraz dofinansowania z państwowej skarbonki na teatrzyki dla elit (biedna Krysia) + opozycja rozprzestrzeniająca fałszywe informacje o policji używającej gazu łzawiącego, a nawet broni palnej. To jest ta wolność mediów?
UB zlikwidowano w '56 roku. Rzeczywiście protestują tam sami ~80-latkowie. Nawet rozciągając to na SB, to naprawdę ci 20- i 30-latkowie wczoraj i dziś pod Sejmem, to rzeczywiście sami odciągnięci od koryta. Zwerbowano ich jak mieli z 5 lat w przedszkolu albo nawet już po likwidacji SB. ^^
PO i PSL mają swoje za uszami, ale robienie sobie własnego Sejmu dla samego klubu PiSu to jako żywo zjazd KC. No ale razem z prokuratorem Piotrowiczem krzyczą 'precz z komuną'...
PO i PSL mają swoje za uszami, ale robienie sobie własnego Sejmu dla samego klubu PiSu to jako żywo zjazd KC. No ale razem z prokuratorem Piotrowiczem krzyczą 'precz z komuną'...
No tak typowa polska cebulacka demokracja, wygrywasz wybory i masz zdecydowana wiekszosc, to oderwane od koryta swinie robia rewolucje, typowa polaczkowatosc https://www.youtube.com/watch?v=SnkZGN_xIVs
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2016-12-17 22:11:49)
ara ara...
Virooz napisał:PO i PSL mają swoje za uszami, ale robienie sobie własnego Sejmu dla samego klubu PiSu to jako żywo zjazd KC. No ale razem z prokuratorem Piotrowiczem krzyczą 'precz z komuną'...
No tak typowa polska cebulacka demokracja, wygrywasz wybory i masz zdecydowana wiekszosc, to oderwane od koryta swinie robia rewolucje, typowa polaczkowatosc https://www.youtube.com/watch?v=SnkZGN_xIVs
Może zapoznaj się z tym, co się w ogóle dzieje, zamiast wklejać takie durnoty. Wygranie wyborów (czy w zasadzie wygranie ordynacją, bo PO przypadało mniej mandatów przy większych poparciach) nie upoważnia nikogo do łamania prawa i robienia sobie z sejmu prywatnego folwarku. Że nie wspomnę o prezydencie, który jest zwykłą maszynką do podpisywania.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
UndeadHunter napisał:Kod to zorganizowana grupa przestępcza, klika ubeków i upadła szlachta, która "walczy o demokrację" bo ukrócono im renty, przywileje oraz dofinansowania z państwowej skarbonki na teatrzyki dla elit (biedna Krysia) + opozycja rozprzestrzeniająca fałszywe informacje o policji używającej gazu łzawiącego, a nawet broni palnej. To jest ta wolność mediów?
UB zlikwidowano w '56 roku. Rzeczywiście protestują tam sami ~80-latkowie.
Nawet rozciągając to na SB, to naprawdę ci 20- i 30-latkowie wczoraj i dziś pod Sejmem, to rzeczywiście sami odciągnięci od koryta. Zwerbowano ich jak mieli z 5 lat w przedszkolu albo nawet już po likwidacji SB. ^^
Jeżeli dobrze pamiętam to UB zostało przekształcone w SB, a nie zlikwidowane.
Pismo obrazkowe, acz trafne.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pismo obrazkowe, acz trafne.
Pokaż spoiler
To samo robili poprzednicy wiec da fuq ? czy to dla ciebie naprawde az taka roznica kto cie w dupe wali ? Od lat tym krajem rzadza zlodzieje ktorzy maja wyjebane na ludzi i nic sie nie zmieni, bo taka jest nasza mentalnosc narodowa dbac o swoje ponad wszytsko inne, nawet kosztem ojczyzny ,a patriotyzm sie wlacza w momencie jak but na gardle zenua
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2016-12-17 22:32:23)
ara ara...
To samo robili poprzednicy wiec da fuq ?
No właśnie, że nie robili. To są białoruskie standardy teraz. I jak masz pisać takie głupoty, to może nic nie pisz.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kilgur napisał:To samo robili poprzednicy wiec da fuq ?
No właśnie, że nie robili. To są białoruskie standardy teraz. I jak masz pisać takie głupoty, to może nic nie pisz.
Jak jestes takim expertem to idz do polityki, bo pierdolic na forach to potrafisz doskonale
ara ara...