Nie jesteś zalogowany.
lol
Ja się kiedyś dowiedziałem, że w moim bloku straszy. Nawet się moja rzekoma sąsiadka (w życiu jej na oczy nie widziałem!) się wypowiadała, że jej się telewizor sam włącza.
Tekst na temat "szczurosałaty" bogatej w witaminę C mnie rozpier*****
Ten wieloryb to pewnie płynie w góre Wisły by złożyć ikre[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
A witamina C zapobiega szkorbutowi:P:P
FUCKT;)
[cytuj]"Czy to znaczy, że zielona główka będzie miała ohydny, łysy, szczurzy ogon? A może obrzydliwe łapki z pazurami? Tego nie ujawniono"[/quote]
:-D:-D
[cytuj]"Chomik Diabeł (1,5 roku) za chwilę przebije ostrzem ciało Lewiatana (2 lata)". [/quote]
[roftl][roftl][roftl]
Chyba normalnie zacznę to czytać zamiast fantastyki.[szalony][los]
Ten wieloryb to pewnie płynie w góre Wisły by złożyć ikre[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
A z ikry wykluje się UFO.[bzdura]
[EDIT]
A najgorsze jest to, że te biedne chomiki wykorzystują...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-16 15:26:59)
Wersus napisał:Ten wieloryb to pewnie płynie w góre Wisły by złożyć ikre[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
A z ikry wykluje się UFO.[bzdura]
zeby tylko UFO
Czy to znaczy, że moje próby wyszkolenia chomika na samuraja z nożem na plecach nie mają szans powodzenia?[cholera]
A zlecenia mam już na kolejne pół roku...
[roftl]
Ale tak na poważnie to to zjawisko jest raczej zrozumiałe... w końcu łatwiej i taniej pisać artykuł w gazecie niż wydać książkę dla dzieci.[roftl]
Imperare sibi maximum est imperium
Nie wiem czy wy specjalnie o tym nie mówicie dla celów zabawowych i poruszacie tematy rozrywkowe czy nie widzicie i nie wiecie o pewnej sprawie. Jest tzw. krzywa gaussa. Opisuje ona zjawisko, ile osób z jakim poziomem inteligencji żyje na świecie (w skrócie i własnymi słowami). Mówi, że najmniej jest chorych umysłowo (niezdolnych do myślenia poprawnego) i geniuszy, a najwięcej "średniaków" i ty z mniejszym poziomem IQ. Ta gazeta jest dla "słabych średniaków" i tych z IQ < 90 :C Dlatego FAKT odnosi taki sukces
A co do tamtych opowieści (faktów..:C) to: ROTFL
P.S. oznaczenia ludzi z danych grup społecznych, te moje w stylu "średniacy" etc. są fikcyjne i tak nazwałem dla takiego jakby prostszego zrozumienia
Niby temat głupi, ale powstrzymać się nie mogłem. Cała prawda o FAKCIE TUTAJ. Jeśli jeszcze ktoś czyta tę "opiniotwórczą" gazetę, to może da mu to do myślenia.
No to ładnie [roftl] Sam mam często kontakt z tą gazetą, bo u mnie w pracy kilka osób ją czyta. Wpada więc w moje ręce niemal codziennie. Wiedziałem, że to szmatławiec, w którym artykuły pisane są takim językiem, żeby wywołać jak największy szok i dlatego przeglądałem tę gazetę z niesmakiem. Ale nie pomyślałbym, że kłamstwa tam wypisują. Rozumiem, że dziennikarz może przedstawić swój punkt widzenia, ale żeby łżeć jak z nut Ten artkuł chyba wydrukuję i zawiozę jutro ludziom w robocie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Właśnie mi się przypomniało skąd znam tą akcje z chomikiem:
To teraz przepis na bojowego chomika.
Nic dodoać, nic ująć:D.
Edit:
Macie tutaj o UFO
To jest naprawde żałosne i najgorsze jest to, że ludzie kupują to gó[kupa]no.[shithappens]
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-05-16 18:09:15)
Ten artykuł o UFO ... kolejny powód, dla którego nie warto tracić czas na czytanie tejże "gazety".
BTW. Są tu stali czytelnicy?
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-05-16 18:15:46)