Nie jesteś zalogowany.
Yes.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Yes.
Nie oszczedzaj klawiatury i nie trzymaj mnie w niepewnosci. Napisz jaka i kiedy.
arystar napisał:Yes.
Nie oszczedzaj klawiatury i nie trzymaj mnie w niepewnosci. Napisz jaka i kiedy.
O czym ty gadasz? Przecież nawet nie było premiery dvd/bd.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
1. AG; 2. w bliżej nieokreślonym terminie (typesetting, kodowanie i qc).
~arystar dzieki, ~sado nie wiem o co ci chlopie chodzi.
Sado już chyba jest w trybie drugiego filmu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Sado już chyba jest w trybie drugiego filmu
No.
BTW. Dzisiaj na mr wstawiono nowy rozdział kończący ten krótki arc. Kolejne rozdziały chyba dopiero na jesień.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-07-15 00:33:19)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Które epizody ze starej serii TV zostały odpowiadają fabule pierwszego filmu, bo z chęcią bym obejrzał ale nie chce psuć sobie przyjemności z oglądania pozostałych 2 filmów, więc nie chce zobaczyć za dużo a wiem, że w Berserku jakoś pierwszy epizod nie jest chronologicznie pierwszym.
Olej anime, czytaj mange.
Jest tak dobra jak film? Bo wielokrotnie przysiadałem do różnych mang, z których rezygnowałem po tomie lub dwóch, rekordowo w Death Note dojechałem do 6 tomu ( mimo że kocham te anime), a pozostałe tomy czekają w folii na lepsze jutro:).
Ostatnio edytowany przez Kazuki-san (2012-07-25 22:09:35)
Które epizody ze starej serii TV zostały odpowiadają fabule pierwszego filmu (...)
Pierwszy film to mniej więcej 10 epków serii.
Może inaczej zapytam, który epizod jest pierwszym chronologicznie do linii wydarzeń? Bo wiem, że tam wydarzenia są w innej kolejności i już po seansie pierwszego epka dowiedziałem się wielu rzeczy, o których nie było mowy w filmie, a które miały zapewne miejsce po wydarzeniach z pierwszego filmu.
Ostatnio edytowany przez Kazuki-san (2012-07-25 22:32:52)
Tylko pierwszy odcinek jest jaki jest, od drugiego fabuła idzie jak należy.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-07-26 00:27:41)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Cóż, tak się ta historia zaczyna. Jest zaprezentowana postać Gutsa jako czarnego szermierza i pokazane z 3-4 wydarzenia, a potem mamy cofnięcie w czasie i wyjaśnienie jak do tego doszło. W starym anime z tych 3-4 wydarzeń jest tylko jedno - pierwszy odcinek, a w filmie całkiem to pominęli i chyba idą chronologicznie.
Jest tak dobra jak film?
Nie...
Kazuki-san napisał:Jest tak dobra jak film?
Nie...
Pokaż spoilermogę się powstrzymać.
http://i48.tinypic.com/2aka5x0.gif
+1
http://www.youtube.com/watch?v=B5GMJS_K … r_embedded
Trailer 3. filmu.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-08-31 15:16:32)
^ Stare.
Mam pytanie , dopiero zacząłem czytać mangę[jestem na tomie 6] a chciałbym oglądnąć klinówkę . Ile tomów powinien przeczytać , aby nie pogubić w fabule
Mam pytanie , dopiero zacząłem czytać mangę[jestem na tomie 6] a chciałbym oglądnąć klinówkę . Ile tomów powinien przeczytać , aby nie pogubić w fabule
Kinówka zawiera materiał od 4. tomu do połowy 6.