Nie jesteś zalogowany.
Nie żebym się wami przejmował, ale macie tu fajnego quote`a z forum Animesuki
[cytuj]Popularity of Suzumiya Haruhi compared to other current or recent series according to [B]Google Trends[/B](very Alpha).
Blog activity according to [URL="http://www.technorati.com/"]Technorati[/URL].
[URL="http://blogpulse.com/index.html"]Blogpulse[/URL] buzz results:
Search languages:
[/quote]
Yoruichiści... Widzicie gdzieś Bleacha?
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-05-21 22:31:41)
Ja widzę Higurashi, i też stoi dość wysoko:P
Haruhi > Higurashi xP IMO
Higurashi JESZCZE nie oglądałem, ale i tak wiem że nie zdoła przebić Haruhi....
Bo skoro SHNY zrobiło Haruhistę ze mnie, byłego Sha-Nazi i Kaedefana, to musi być doskonałe xP
Haruhi i Higurashi nawet nie ma co porównywać. To zupełnie co innego.
Wielki Słuchaczu RiXeD, obawiam się że Higurashi jest jednak dorównujące Haruhi (samokara za bluźnierstwo: dwieście "murków"[cholera])
Ale to prawdopodobnie z tad że te dziewczynki z Higurashi tez są wyznawczyniami Haruhi
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-05-22 00:22:51)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Higurashi to przeżarty do szpiku kości schizol, SHNY - to przeżarty do szpiku kości hardcorowiec:P. Niemniej polecam Higurashi, tym bardziej, że projekt przejął team Asoko-Akatsuki. Pierwszy rozdział w PL Hardzie niebawem, prace trwają (choć to nie miejsce na to - więc sorki za offtop;)), aktualne info na stronce i forum Asoko. A co do Shuffle!, to nadla jestem za paniami z tego anime[slina], jak i za Nyuu z Elfen Lied oraz Haruką z Kimi Ga Nozomu Eien. Niektóre rzeczy się nie zmieniają, a inne tak.
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-05-22 01:06:13)
Yoruichiści... Widzicie gdzieś Bleacha?
Jasne , Bleach przoduje we wszystkich kategoriach , z tym że zwykły człowiek ,śmiertelnik nie jest w stanie tego dostrzec . Trzeba mieć więcej energii duchowej
Pozdrawiam
Ech... A tak pięknie było. Zawarto Pokój Ziemniaczany, kruchy, bo kruchy, ale zakończył Wojnę Kwietniową, a tu RiXeD znów dąży do zaognienia stosunków pomiędzy religiami i drugiej wojny na serwerze ANSI. Przecież jeszcze nie podnieśliście się na nogi (i długo nie podniesiecie) po poprzedniej wojnie.
Siedź ty, człowieku, cicho i daj mi rozkręcać kolejny interes, bo na pośrednictwie w sprzedaży sake Krida nieźle sobie dorabiam do skromnej pensyjki arcykapłanki.
Zawarto Pokój Ziemniaczany, kruchy, bo kruchy,
Bo ziemniaczki kruche były;)
daj mi rozkręcać kolejny interes, bo na pośrednictwie w sprzedaży sake Krida nieźle sobie dorabiam do skromnej pensyjki arcykapłanki.
Właśnie tak ostatnio myślę, czy by tu czegoś nowego nie zacząć hodować. Może jakąś soję? Sprzedałoby się to potem gdzieś do Afryki[kombinuje]
Ech... A tak pięknie było. Zawarto Pokój Ziemniaczany, kruchy, bo kruchy, ale zakończył Wojnę Kwietniową, a tu RiXeD znów dąży do zaognienia stosunków pomiędzy religiami i drugiej wojny na serwerze ANSI. Przecież jeszcze nie podnieśliście się na nogi (i długo nie podniesiecie) po poprzedniej wojnie.
Siedź ty, człowieku, cicho i daj mi rozkręcać kolejny interes, bo na pośrednictwie w sprzedaży sake Krida nieźle sobie dorabiam do skromnej pensyjki arcykapłanki.
Umysł twój Bleachem zamroczony, więc gębę swą Yoruichistową zamkniętą trzymaj. Zaprawdę powiadam wam, bo kiedyś przyjdzie rycerz maciuś w gumowej zbroi i w różowych bokserkach i krucjatę swą rozpocznie, z pomocą świętego miecza swego drewnanego, Sekskalibura i króliczka pluszowego, imiennika jego ukochanego i żarcie psie żreć będziecie, albowiem z bunkrów wyjść sposobu będziecie nie mieli.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-05-22 14:05:38)
RiXeD jesteś jak mały(poryty) piesek, dużo szczekasz mało robisz:P
Hymm...
Mówiąc o gorzelni, pewnie liczysz na produkcję żytniej, czy tak?
Zaraz zwołam odpowiednich chłopów i zaczniemy siewy[szpan]
Żyto nie potrzebuje dobrej ziemi. Lepiej zasiać na niej coś innego i zdywersyfikować produkcję. Zresztą Krid i tak ma już gorzelnię, bo sake robi.
Krid, a może zajmiesz się chodowlą? Co by tu zaproponować? Krowy i drób są takie oklepane. Hmm... O, wiem! Strusie.
Opuszczam was na dziesięć minut i znów zaczynacie (nieumiejętnie) RPować....
RiXeD jesteś jak mały(poryty) piesek, dużo szczekasz mało robisz:P
Oh? Czyżby projekcja?
[cytuj=Anaka]Hmm... O, wiem! Strusie.[/quote]
Kurde... ja to bym się bał o te strusie. Jeszcze gdzie się przestraszą jak będą stać na betonie i po hodowli.
Ale za to mógłbym hodować Ĺosie. Nie wiem po co, ale fajnie wyglądają
Może jakimś bogatym myśliwym się urządzi polowanie... Tak oni by sporo kasy za takie coś wybulili[szpan]
Ostatnio edytowany przez Krid (2006-05-22 15:07:14)
Krid hoduj niedźwiedzie8-D małe misie staną się dużymi potworami.
A później pomyśli się co z nimi zrobić
[los][los][los][los][los]
Jeśli chcesz hodować łosie to mogę ci kilka odsprzedać i tak nie mam co z nimi zrobić (czasem tylko piszą za mnie głupie posty )
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład