Nie jesteś zalogowany.
A więc tak: Dla maniaków Shuffle! świetna wiadomość! W maju do Japońkich sklepów wejdzie nowa gra ze stajni Navela. Z tego co zauważyłem będzie to kontynuacja 1 części Shuffle! (m.i. Asa z długimi włosami). Więc jeśli dobrze pójdzie to... będzie druga seria na podstawie Gry - Co jest moim wielkim marzeniem.
Więcej informacji tutaj, o ile ktoś zna japoński:-D.
PS. Jak ktoś znajdzie jakikolwiek link do torka, to mógłby go wrzucić tutaj? Onegai & Arigato:)
No to dopisuje się do czekających, i zaczynam przesukiwać neta[yahoo]
Ja też.
dru..dru... druga seria hura[yahoo] mam nadzieje że powstanie i ciekawe czy komuś odbije...Ludzie daliście mi powód do życia hura hura...
Co do gry to mam to w d... [mało gram w gry a jeśli już to w naprawdę godne uwagi]
Co do anime to się zobaczy. Jestem aktulanie na 10 epizodzie i niczym szczególnym to się nie wyróżnia. Jak dalej będzie się tak ciągnąć to umrze dla mnie śmiercią naturalną [obejrzenie, nagranie na plytke, powrót lub nie za kilka lat]
ale.. eh. wkurza mnie to że znam zakończenie jest denne [ale to może dalatego że nie widziałem połowy] i wtedy naprawdę przydałaby sie 2 seria.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-22 18:15:47)
Dla sprostowania: Na razie pókico wy w Japonii wychodzi gra i całkiem duże prawdopodobieństow jest, ze nakręcą druga serię, lub chociazby OAV. Wszytko jest możliwe.
Strusic, przekaż to info Fisherowi, na bank się ucieszy:)
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-05-22 18:19:38)
Kisiel poczekaj aż pewnej panience odbije i wogóle jazda się zaczyna od 15 odcinka[hehe](ale nie jestem pewny)
No właśnie pisałem do jego siostry, bo go nie ma Ĺpi
Nie tylko on się zresztą ucieszy. Ja też czekam na 2 część gry
A o anime nie wspomnę
EDIT:
A czaicie to? Navel wydał taki ręcznik za 5 tys Yenów Ja ce to mieć
[slina]
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-05-22 18:43:36)
Virus od tygodni nie zaglądałem na project-navel, bo sądziłem, że nic się nie zmieni skoro na razie jest Soul Link, ale się myliłem
Jak się dowiedziałem to nie wierzyłem najpierw ;d Humor mi się poprawił, na jakiś miesiąc, co najmniej
Z niecierpliwością wyczekuje na anime, trzymajmy kciuki za grę, jeśli fabuła będzie coś sobą reprezentowała z pewnością zrobią kolejną serię. Trzymajmy kciuki
Pozdro dla wszystkich fanów Navela
PS. Szkoda, że wśród postaci brakło tym razem Nerine i Sii, no ale widzimy zagadkową nową postać, może ktoś rozszyfruje ze "znaczków" jej imię?:P
Ostatnio edytowany przez Fisher (2006-05-22 18:46:05)
PS. Szkoda, że wśród postaci brakło tym razem Nerine i Sii, no ale widzimy zagadkową nową postać, może ktoś rozszyfruje ze "znaczków" jej imię?:P
mam nadzieje że tylko ukrywają Nerine i Sii żeby zrobić niespodziankę bo to już nie będzie to samo:(
Fisher... Viri, Viri... Virus - dame:P. W końcu znalazłem coś, czego nie masz:P A tak na poważnie: to, że nie ma Nerine i Sii to nie znaczy, że nie będzie... mam nadzieję że jednak się pojawią. A jeśli chodzi o Fushigi person... to wakaranai:P. Sie okaże.
Ta nowa postać nazywa się Sakura Yae
OMG OMG!!! Ja chcieć nowy shuflet!!![cholera] ja chcieć[cholera] ja chcieć...[bzdura] no mówie że chcieć:)
I love spaghetti but I got shhit on it!
ja tez chce ale żeby była bardziej powalona tzn. niech ktoś zwariuje itp.
Ja też chcieć:), ale ja se poczekać:). Oby na jej podstawie nakręcili anime (choć na podstawie Tick! Tack! nie nakręcili, ale to już inna bajka;))
piszemy petycje żeby robili drugą serie
Shuffle! mi się bardzo podobało i także miłoby mi było gdyby wyszedł drugi sezon czy chociaż OAVki ale co do najnowszej produkcji Navela (Soul Link) no to jestem srogo zawiedziony. Tłumaczenie tego nie idzie mi za bardzo. Mam nadzieję, że dalsze odcinki (czyli od 3 w górę) będą lepsze wtedy tłumaczenie pójdzie szybciej.
A co do nowej postaci to , zresztą wszystkie w Shuffle są takie, że
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-23 19:49:08)