Nie jesteś zalogowany.
thx za torka:) właśnie sprawdzałem na isohunt i torrentspy i nie mieli:(
Danke danke W jakim jezyku jest gierka?
nie pogardzimy:)już zasysam gre:) jeszcze raz thx
No w takim razie wyĹlÄ teĹź paczkÄ do tĹumaczenia
Part3 wysĹany
Part4 wysĹany
EDIT:
Zobaczcie sobie opening OczywiĹcie z trackiem Yuri'i KLIK
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-11-26 19:21:48)
Z deka za proste R?R! ale ciekawe CG (Nishimata i Suzuhira- miodzio ^_^) Po Tick! Tacku! myślałem, że R?R! będzie jak Soul Link który IMHO jest bardzo ciężki jak na grę hentai, natomiast gry nie musimy przechodzić po kilka razy by uzyskać 100%. Jeśli ktoś będzie grał dla samego cg to mogę upnąć swoje save'y do Shuffle!, Tick!Tack!'a oraz Really? Really!. Teraz czekam tylko na ZnT na ps2, Fate/zero i mam nadzieję doczekać się jeszcze niejednej tekstówki ze studia Navel'a ^_^. A no i jeszcze Shuffle! my memories niedługo, ciekaw jestem czy zobaczymy tam Sakurę z R?R!.
I jeszcze takie małe pytanko. W jakim stopniu R&R nawiązuje do serii TV?
W żadnym xD To prawdziwa kontynuacja poprzedniej gry xD... może anime zrobią xD.
No to jak z tym pliczkiem tłumaczącym??:D
znam ten ból:) btw może wie ktoś jak przejść tick tacka żeby wybrać Primule? bo mi się nie udało:(
W tick! tacku! nie ma Primuli.
Coś mi też nie pasowało... przeca akcja dzieje się w świecie demonów oO... i tylko Nerine oraz reszta elfiastych zamieszkuje ten świat... Ja tego nie przeszedłem to nie wiem jak to wygląda xD... brak czasu, żeby się z tym bawić po kilka godzin... może jak jakiś fanbook wyjdzie to się za to zabiore. Really? Really! czeka w kolejce... cholera, szkoda, ze weekendy sa takie krotkie...
Sorki mój błąd[baka] chodziło mi o ta pierwszą wersje Shuffle, niestety nie wiem jak się zwie:(
thx:)
Podstawowa czÄĹÄ to po prostu Shuffle! W fanbook'u do Shuffle! byĹy drogi przejĹcia dla kaĹźdej postaci, ew. jak znajdÄ Save'a to wrzucÄ. Nie wiem zresztÄ
czy czasem na jednej z moich pĹyt ktĂłre ma Viri nie ma tego save'a
~Strusic szybszy byĹ.
~~Spamer zawsze szybszy. :p
Ostatnio edytowany przez Fisher (2006-11-30 21:18:49)