Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Co to jest "applocale"? Polskie kodowanie to jest jakaś opcja w grze, gdzie się ją zmienia, nie mam pojęcia co to jest.
ps.dochodzę do tego samego momentu co Hidek.
Tez w tym siedziałem... ale... włazylem przez Aplo i działa. Kodowanie zmieniasz w opcjach regionalnych i językowych... a co do momentu z Babochłopem (ja nad tym siedziałem 4 h znaim strusic powiedził mi, że to wina kodowania ) trzeba trochę się pomęczyć. Nie ma zmiłuj... satyswakcja z przyjścia gry jest dopiero wtedy, gdy ukonczy sie ja bez niczyjej pomocy (choc naprowadzenie na wlasciwy trop jeszcze ujdzie:P)
Nie da się znać na wszystkim,dlatego warto się pytać jest takie powiedzenie "Kto pyta nie błądzi"
Viriemu raczej chodziło o wątek fabularny- nie sposób odpalenia gry, a co do przejścia tego "miejsca" to dopiero po zmianie kodowania, jak działa ten moment wyboru Strusic pisał już w tym temacie.
Tu jest dokładny opis zmiany kodowania- po angielsku ale pisałeś wcześniej, że to nie problem
Opis
Ostatnio edytowany przez Fisher (2006-12-19 17:06:16)
A więc sprawy mają się następująco, jak zmienię w opcjach regionalnych na japoński to gra odpala bez problemu ale atlas nie chce się uruchomić, a jak odpalę grę przez Applocale to nie uruchamia się AGTH a gra dobrze działa.
ps.po zmianie na japoński w opcjach regionalnych nie działa mi także kilka innych programów np. firefox,GG,IE,winwall ale to nie jest istotne bo zawsze mogę zamienić z powrotem na polski.
Ostatnio edytowany przez DjPszczol (2006-12-20 12:07:23)
Wreszcie udało mi się ją uruchomić z angielskimi napisami, trochę się pomęczyłem ale cel został osiągnięty. Dziękuję wszystkim za pomoc i cierpliwość w odpisywaniu na moje posty, bo pytania zawarte w nich dla większości z was były banalne, jeszcze raz wielkie dzięki.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5