Nie jesteś zalogowany.
to anime jest beznadziejne :|
3 odcinki przewerotawalem i powiem szczerze, ze juz pokemony sa lepsze bo przynajmniej posmiac sie mozna.
To idź oglądać pokemony, jeżeli ich klimat lepiej ci pasuje...
Trochę rozbiła mnie scena w epku 7 (drabina) ale ogólnie anime nie do zdarcia , pierwszy epek wcisnął mnie w siedzenie (rozmowa na wysypisku), a dalsze były jeszcze lepsze. Drugi rozdział nie jest chyba aż tak zeschizowany (albo to ja już się trochę przygotowałem)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Nie wie ktoś kiedy BnT ma wydać następne napisy? Bo jak nie w najbliższym czasie, to mogę spróbować się tym zająć (najbliższe 3 dni mam wolne). Wysyłałem do ~czarnyYy PM, ale nie odpowiedział.
Nie wie ktoś kiedy BnT ma wydać następne napisy? Bo jak nie w najbliższym czasie, to mogę spróbować się tym zająć (najbliższe 3 dni mam wolne). Wysyłałem do ~czarnyYy PM, ale nie odpowiedział.
Rób je!
Rób napiski!
To anime jest poprostu Great!
Ale jeśli zacznę robić, a BnT wyskoczy z napisami, to się chyba zaje[cenzura]e. Może ktoś jednak wie, co się dzieje z BnT i kiedy mają zamiar wydać 6 i 7 ep?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-24 21:33:35)
6 jeszcze nie wydali póki co:), poza tym na dniach będzie 8 ep...
Okie dokie ale co przeszkadza robić 2 autorom/ grupom napisy do jednego Anime?
były wypowiedzi, ze jezeli jest wiecej autorów to napisy mają lepsze osiągi
Hmmm... coś jeszcze miałem napisać ale dzisiaj jestem jakis rozstrzepany, jak sobie przypomne to napiszę
6 jeszcze nie wydali póki co:)
Ĺťe 6 jeszcze nie wydali to zauważyłem,:) ale kiedy zamierzają wydać? Bo jak jutro, to mi się nie opłaca robić.
Myślałem, że chociaż Virus będzie wiedział.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-24 21:47:48)
Obejrzałem pierwsze dwa epki, bo reszta się jeszcze ściąga i takie moje wrażenia:
Na początku lekkie zdziwienie, wielka ruda głowa... jajogłowa ta głowa?
Potem beczka śmiechu szczególnie z "nauczaniem".
Potem nagły dreszczyk (pierwsze spotkanie z fotografem).
Odcinek drugi przedstawiał się podobnie ale tu już dreszczyków było więcej (szczególnie rozmowa o tajemnicach i później "herbatka").
Czekam teraz na 3 epizod i szczerze mogę przyznać, że podoba mi się to anime
Heheh...
To ja wam powiem dość ciekawą historię która mi sie przydarzyła. [Uwaga Zawiera Spoilery 3 epka]
Mianowicie miałem włączonego Tlena z Kanepackiem (kto używa ten wie, dla tych który nie wiedzą jest to zbiór ulepszeń do Tlena), owy Kanepack zawiera zestaw dźwięków, w których jest przy starcie programu coś jakby uderzenie dzwona.
A wiec to było już pod koniec gdy przy domu Keichiego pojawił się "cień" traf tak chciał, ze miałem chwilowy zanik neta...
Net sie uaktywnił a co za tym idzie uaktywnił się Tlen, no i rozbrzmiał dźwięk startu programu (dzwon)...
Mówię wam zawału można dostac...
Sam ep nie wystraszył mnie tak jat mój komunikator
Virus napisał:6 jeszcze nie wydali póki co:)
Że 6 jeszcze nie wydali to zauważyłem,:) ale kiedy zamierzają wydać? Bo jak jutro, to mi się nie opłaca robić.
Myślałem, że chociaż Virus będzie wiedział.
Gomme[baka], akurat nie mam infa o stanie zaawansowania produkcji teamu BnT. Sorki[baka].
Arry - silny ten tówj komunikator... ja chyba bym spadł z krzesła:P.
Szukałem na emulcu, nie znalazłem, a torrentów nie używam. Ktoś ma sprawdzoną stronke z której mozna by ściągnąć pełna wersje piosenki z openingu? Pliss[slina]
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-05-24 22:50:33)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Do higurashi trzeba pasy sobie dokupić do fotela/krzesła i je zapinać przed projekcją.:P
Co do napisów, to dziś sobie obejrzę wreszcie 6 ep po angielsku, a jutro wcześniej wracam ze szkoły, to zacznę robić. Choć, gdybym po powrocie stwierdził obecność napisów do 6 epka od BnT, nie byłbym zawiedziony. Gorzej jak wstawią je kiedy będę w połowie tłumaczenia.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-24 22:36:30)
Eeee ~lb333 przesadzasz...
Mi tam pasów nie potrzeba, wysławiałem sie już na ten temat, mnie trudno złamać, Dramaty mnie nie ruszaja (Kimi Ga Nozomu Eien było dla mnie... nudne) A horrory są wporzo, jedyne Anime które było w stanie mnie złamać nazywa sie Neon Genesis Evangelion... zmusiło mnie do głębszego zastanowienia.
BTW lb333 masz Great obrazeczek w Sygnaturce[ukryty]
To może anime nie jest dla ciebie, Arry.:-D
lb333 masz Great obrazeczek w Sygnaturce[ukryty]
Dzięki, dzięki:P
BTW muszę znaleźć czas, żeby obejrzeć End of Evangelion, bo mi też się NGE podobało. Niestety, pewnie mi się do wakacji zejdzie.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-24 22:46:24)
3 epek za mną i powiem, że nie zwaliło mnie z nóg
To anime jest poprostu Great!
Niezła zmiana. Mówiłem, obejżyj 4 odcinki i dopiero gadaj
BTW lb333 masz Great obrazeczek w Sygnaturce[ukryty]
To sobie wejdź na forum Animesuki: Plejada For o Higurashi XD. Tam to dopiero są cuda i cudeńka.
Eeee ~lb333 przesadzasz...
Mi tam pasów nie potrzeba, wysławiałem sie już na ten temat, mnie trudno złamać, Dramaty mnie nie ruszaja (Kimi Ga Nozomu Eien było dla mnie... nudne) A horrory są wporzo, jedyne Anime które było w stanie mnie złamać nazywa sie Neon Genesis Evangelion... zmusiło mnie do głębszego zastanowienia.
Pasy to mało powiedziane, do tego anime przydałby się kaftan bepieczeństwa:D, plus przypięcie pasami do fotela.:-D