Nie jesteś zalogowany.
Ja na takie pozycje jestem już nie czuły. Jak byłem mały, ogólnie mówiac bachor, to oglądałem rasowe horrory (takim, to powinno puszczac się dobranocki). W nocy schiza, na wszystko byłem wyczulony. Zawsze mi się śniły koszmary. Raz na ruski rok, nic mi się nie śniło... No i po pewnym czasie już się przyzwyczaiłem. Teraz bardzo trudno mnie wzruszyc, a przestraszyć, to jest mission inpossible.
I chce powiedzieć, że nie życze nikomu takich nocy jak ja miałem. Nic fajnego.Na pewno jak będe miał dzieci, to nie dam im oglądać horrorów.
hehe jak byłam mała to też oglądałam same horrory i wiem co czułeś. A teraz też jakoś nic mnie nie rusza
Ja jak byłem mały to też oglądałem horrory, ale koszmarów to nie miałem żadnych (w ogóle to ja nawet snów nie miewam)
Ja jak byłem mały to też oglądałem horrory, ale koszmarów to nie miałem żadnych (w ogóle to ja nawet snów nie miewam)
Może jesteś robotem?
Sprawdź czy nie masz w brzuchu lub na plecach klapki a pod nią styków i kabelków
Ja sny miewam tyle, ze nigdy ich nie pamietam
Dobra, skończyłem robienie mojej częsci subów do Bleacha więc biorę sie za 4 epek Higurashi.
BTW: Dzisiaj cos tłumaczenie dobrze szło i wyrobiłem sie w niecałe 2h podczas gdy zwykle zajmuje mi to tak 3h
Dobra, skończyłem robienie mojej częsci subów do Bleacha więc biorę sie za 4 epek Higurashi.
Za 4 epek Higurashi? Mam nadzieję, że nie masz na myśli piątego, bo ja już go zacząłem robić.
[EDIT]Dobra, mój skażony higurashi umysł dopiero teraz zrozumiał. Będziesz go oglądał, a nie robił, prawda?
BTW jestem prawie w połowie tłumaczenia 5 epka.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-25 15:43:01)
[EDIT]Dobra, mój skażony higurashi umysł dopiero teraz zrozumiał. Będziesz go oglądał, a nie robił, prawda?
BTW jestem prawie w połowie tłumaczenia 5 epka.
Dokładnie ogladać epek
Właśnie skończyłem i powiem, ze niezły ale mnie nie zwalił z nóg tak jak wczoraj mój komunikator
BTW:
Po co robisz napisy do 5 epka?
Przecież są od BnT...
Myślałem, ze będziesz robił 6[brakslow]
No tak, mój skażony higurashi mózg przestał być zdolny do zapamiętania podstawowych, pojedynczych cyfr. Oczywiście chodzi mi o 6 epek.
Walnę głową w ścianę, to może się obudzę.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-25 16:19:45)
Ja też już obejrzałem 4 ep i naprawdę spoooooko
A, że mój umysł także skażony jest przez Higurashi to wyciągnąłem opening
---Tu był kiedyś mój opening ale skażony umysł nie zauważył, że już jest cały singiel ---
ENJOY!!!
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-25 16:40:45)
Chcecie to zapodam wersję full openingu:D, na wersję TV nie ma co siobie dupy zawracać:P. Potem jak mi się zwolni upload to wrzucę.
To było wredne... a ja sobie tyle trudu zadałem...
P.S No tak... zapomniałem sprawdzić na torrencie... a tu już cały singiel jest
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-25 16:39:04)
Teraz mi chodziło o DD, tamto to był link do torrenta ;]
Apropo horrorów:
Zauważyliście że większość dzisieszych horrorów to "survivale"? Gdzie mamy filmy które straszą klimatem, a nie wyskakującym znienacka potworami\zombiakami\kosmitami? Gdzie ten gęsty jak śmietana klimat oblepiający nasze umysły niczym pajęczyna tak, że później boimy się iść do łazienki po ciemku? Pamięta ktoś klimat System Shock`a 2? Silent Hill anyone?
Rzeźnia nie robi na mnie wrażenia. Jedyny strach jaki czuję oglądając horrory survivalowe to reakcja nerwowa (a nerwowy jestem jak cholera).... Gdzie klimat, twórcy?
Silent Hill to ja znam bardzo dobrze, 2 część przeszedłem z 7 razy, 3 - raz... i czeka na kolejny; A propo, ciekawe jak im film wyszedł, bo z filmów, które widziałem, to tylko Silent Hill No Escape był dobry. Mimo, że to animacja komputerowa, ale schiz obecny że szok (nie ma tam rzeźni, kto oglądał ten rozumie o co mi chodzi), kto chce to mogę zapodac linki... koniec offtopu.
dobry dojazd
RiXeD ty lepiej nie ogladaj Horrorów tylko szybciutko wracaj do swojej Suzumia Haruhi
A ty do swojego mega-dorosłego i pełnegociekawychiinetigentnychwątkóworazniebanalnychhistorii Bleacha...
Stop flame`owi...
Virus, jak możesz, to zarzuć linka do tego Silent Hilla.
(o ile masz DD, bo torrenta znalazłem)
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-25 22:05:58)
Arry napisał:RiXeD ty lepiej nie ogladaj Horrorów tylko szybciutko wracaj do swojej Suzumia Haruhi
A ty do swojego mega-dorosłego i pełnegociekawychiinetigentnychwątkóworazniebanalnychhistorii Bleacha...
Stop flame`owi...
Ogladam tego mohjego pięknego Bleacha...
Jednakże jak ogladnałem ponad 80 epków to jakiejs odskoczni szukałem
No i znalazłem...
Ja to w ogóle jestem dziwny...
Z jednej strony ogladam takie Higurashi a z drugiej ogladam School Rumble
Bah. Ja zabiłem pięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt osiem ludzi a lubię RomanceComedy...