Nie jesteś zalogowany.
Anime wiekszosci znane , ale sa i fani ktorzy tego nie widzieli,wiec link do opisu :
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/413/rec/406
Polecam;)
Niby czysta nawalanka, a jednak występują w nim dość skomplikowane wątki.
Zarówno zwolennicy dobrej walki, jak i fani ciekawej fabuły znajdą tu coś dla siebie:P
ciekawe czy to kiedys dokoncza bo chcialbym zobaczyc koncowa walke Nagi z Mitsuomi bo sie fajnie zapowiada
Seria tv dobra, ale w oav już namieszali. Ta oav przypominał mi dragon ball gt bardziej[baka]
Mi się podoba anime całkiem niezłe
Zdecydowanie lepsze od Ikkitousen, na którym sie zawiodlem.
a moglibyście cos polecić w rodzaju tenjou tenge i ikkitousen??
Właśnie dzisiaj pojawił się taki wątek Bijatyki, Moce, Energy... Popatrz tam dakai2218;)
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-27 16:58:58)
Juz nie wazne ;/
Ostatnio edytowany przez Lukasz_1986 (2006-06-04 16:03:21)
ej wiecie moze czy maja zamiar dokonczyc ta cerie przyznaje ze pierwsze 10 ep mi sie podobala ale jak zaczeli wracac do przeszlosci to sztrasznie mnie denerwowalo a jednak obejrzalem do konca + OVA i czekam na zakonczenie !!!!!!!!!!
Mi sie ogolnie podobalo. Tylko wkurzaly mnie retrospekcje co do zycia Shina itp...Wrzucane byly chaotycznie, nie po kolei wiec nie dziwie sie ze zrobili sama OAVke z historia. Co do serii...niewiele sie wyjasnilo. Nie ma ciagle tego turnieju. Dwie OAVki byly swego rodzaju kontynuacja, czytem tez gdzies ze autorzy planuja wrzucac kolejne OAVki, a nie jak ktos juz gdzies kiedys sugerowal, wrzucic 2ga serie.
Czekam z niecierpliwoscia na to co sie tam w koncu wydarzy
TT mi się podobał, czekam na kolejne odcinki z niecierpliwoście, ciekawe czy jeszcze w tym roku coś wyjdzie
w Tenjou Tenge podobała mi sie strasznie fabuła no i oczywiscie kreska
Pozdrawaim
niewiem czy bedzię druga seria w anime i czy dokąńczą ten watek ... ale konchu subs tłumaczy mange na pl ;p
A ja ogladalem tak odcinki ogladalem, ogladalem, ogladalem i ogladalem, bo myslalem, ze wreszcie pokaza cos ciekawego. Obejrzalem cala serie i sie nie doczekalem.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-08 20:47:34)
Mnie czasem rozsmieszala troche fabula, i wkurzal mnie idiotyczny fryz souichiro ^^ ale ogolnie to spoko anime bylo, tylko imo za duzo tego cofania w przeszlosc ;/
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-08 20:48:53)
anime strasznie przeciętne a retrospekcja była chyba w tym anime najciekawsza...Tak anime do niczego poraz kolejny głupi bohater staje się coraz silniejszy choć za panienki moge dać plus (manga ciekawsza o ile ma się wersje nie ocenzurowaną)
Te restrospekcje własnie przynudzały.
bez nich anime nie miało by sesu (ta jak by wogóle je miało)
po za tym były tam ciekawsze walki niż w głównym wątku (trening to turnieju którego widz się nie doczekał)
a i bohaterowe są oklepani niemiłosiernie jak i całe anime, turniej stawanie sie silniejszym i takie tam.
Choć przeciętny widz wiedzi robanine i krew i to mu wystarczy bo chumor jest niskich lotów
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-10-08 21:05:53)