Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
retrospekcja jak najbardziej w porządku ... jakby anime czy manga zaczela sie od retrospekcji sądze ze nieznalaza by się osoba której by się to niepodobało
Te restrospekcje własnie przynudzały.
I to jak cholera, ale w sumie bez nich nie wiem jakby to dalej wygladalo, nie czytalem mangi, a ciezko wymyslic cos lepszego, lipa troche ze Bob zadnych super powerow nie zalapal. Moze w nastepnej czesci... o ile bedzie.
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-08 21:09:38)
Jak dla mnie retrospekcje były oczywiście potrzebne, bo (cytat) "bez nich anime nie miało by sensu". W zasadzie wyglądało to jak 2 serie anime z tą samą kreską, muzyką i postaciami, ale inną historią.
Anime warto zobaczyć raz. Za drugim zaczyna wydawać się głupie (przynajmniej pierwszy odcinek, sam się zastanawiam, czemu nie widziałem tego idiotyzmu za pierwszym razem).
Przyznam, że po zobaczeniu uznałem to za jedno z lepszych anime.. Cóż, nie wiem co powiedzieć. Byłem wtedy chory ^^' (nie, nie psychicznie )
Jak dobrze pamietam, to podobaly mi sie tylko 2 pierwsze odcinki. Jak uczen tej dziewczyny, co zmieniala sie w dziewczynke, stracil nad soba panowanie w stolowce.
Anime zarąbiste:D A na początku tak niechętnie do niego podchodziłam a teraz może nawet drugi raz se obejrzę:D
no ale za to jakie mile uczucie pozostaje po tym anime co nie po tym jak je ogladalem no i kenichi'ego ciezko mi znalesc anime ktore by mnie zadowolilo ;(
a tak ogółem to wie ktos może skąd mozna ściągnąć ta mange po angielsku? Ewentualnie gdyby nie dało sie znaleść wszystkich chapterów to przynajmniej od momętu w którym zakończyło sie anime.
A anime naprawde bardzo dobre i nie rozumiem recenzji które czytałem że nie ma praktycznie w tym anime fabuły a wspomnienia od połowy serii były głupie, gdyż właśnie te wspomnienia wyły najciekawsze a w szczególności postać Shin-sama. Anime to było napewno bardziej ciekawsze niż Devil May Cry.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2007-10-21 18:48:06)
Jak dla mnie kretyńska seria , która niczym sie nie broni. W 100% zgadzam się z recenzjami tego anime.
Strony Poprzednia 1 2