Nie jesteś zalogowany.
Podobała wam sie gra Fatal Fake? Mam dobrą wiadomość ma wyjść kolejna gry z tej serii CRUCIS FATAL+FAKE
Nowością ma być walka w stylu trybu TAG (walka dwoch postaci naraz - 2vs2) po więcej info wysyłam na strone http://www.lights-maguro.com/product/crucis/index.html
Nie mówiąc o przygotowywanej przez TYPE-MOON w tandemie z CAPCOM grze FATE\UNLIMITED CODES. To będzie odjazd.
Więcej szczegółów na oficjalnej stronie:
http://www.capcom.co.jp/fate_uc/
Szperając w zakamarkach sieci napotkałem się na ciekawy tytuł, bijatykę w rodzaju FatalFake: Nitro Royale - Heroine Duel. Dlaczego piszę to tutaj? Bo jak widzimy jedną z postaci w tej grze jest... Saber.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 01:46:32)
łaaa są też postacie z innych anime, To jest do pobrania czy ww produkcji?
Do pobrania. Znalazłem jedno źródło i właśnie zasysam, by się tej gierce dokładniej przyjrzeć.
EDIT
To się podziel linkiem, pazero
Tutaj nie mogę Wysyłam PM.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 03:26:47)
To się podziel linkiem, pazero
"Skazany na zajebistość"
tez poprosze
Jak można to ja tez poproszę Coś ściągam z torrenta, ale nie wiem czy to jest tym co chce ściągnąć
Dawaj linka a nie. Zaraz zrobi się tu temat podobny zapy do p2mforum i miliony "też poproszę" :>
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
To przestańcie pisać tylko o tego linka tutaj. Z tym można na PM. Rzeczywiście trudne do wykombinowania.[baka]
Jeśli go wstawie, to mnie #Gracol najedzie na pewno.
EDIT
Właśnie zaintalowałem tę gierkę Heroine Duell. Jest tylko jeden problem... nie umiem jej odpalić:-D Wyskakuje mi jakiś błąd dotyczący dzwięku .ogg[klnie] Znalazłem na jednym forum, że zmiana języka w ustawieniach systemu ja Jap. załatwia ten problem i można gierke odpalić bez żadnych przeszkód. Próbowałem na milion sposobów i nic. Jeśli komuś się uda, to pisać plzzz:)
PS. To są szczegóły z owego forum:
"Can someone please help this idot. I keep getting this .ogg error something to do with sound\chr .ogg. basicly missing a sound file i think. The error message looks something like this:
This exception was raised in the program.
Details are as follows.
Type:
TypeError
menu.nps:82:in <initgame time="0">: wrong argument type nil (expected Data)
Back Trace
(eval):382:in `loadscript'
(eval):2103:in `new_rw'
(eval):2103:in `load_se'
(eval):3301:in `get'
(eval):2100:in `load_se'
(eval):3408:in `load_sound'
(eval):1048:in `load_inifile'
(eval):1042:in `load_inifile'
(eval):3393:in `load_sound'
(eval):3333:in `load'
(eval):4390:in `do_initgame'
(eval):4388:in `do_initgame'
(eval):6741:in `eval_initgame'
(eval):6220:in `eval'
(eval):7247:in `eval'
(eval):379:in `evaluated_by'
(eval):241:in `evaluated_by'
(eval):238:in `evaluated_by'
(eval):236:in `evaluated_by'
(eval):8182:in `loadscript'
main.rb:121"
Odpowiedź:
"Use japanese language setting for Windows or the applocale program.
I think I had this error too(or at least a similiar one), having set back my Windows to the original language for some reason I can't remember. Although I was to lazy to change and restart, applocale worked like a charm."
W następnym poście koleś mówi, że mu wszystko śmiga[zezik]
EDIT 2
Możliwe, że popełniłem drobny błąd przy zmianie języka. Potem sprawdzę raz jeszcze.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 19:21:44)
edit:
Też poproszę o linka
Ostatnio edytowany przez Eskaf (2008-02-07 19:16:07)
"applocale worked like a charm"
`nuff said
Elo wszystkim.Ej mam prośbę wiecie czy da się odpalić FTS game bez japońskiego ,bo u mnie nie da się go zmienić, a chciałbym sobie zagrać(próbowałem już z applocate i english patchem ale też mi nie poszło )a i tez poproszę o linka:D
Wie może ktoś jak zmienić ustawienie klawiszy w tym Nitro royal ?? bo tak jak jest ustawione grać sie nie da
Wie może ktoś jak zmienić ustawienie klawiszy w tym Nitro royal ?? bo tak jak jest ustawione grać sie nie da
Miałeś jakieś problemy z grą? Takie jak np. Marcin?
Nie, nie miałem Mi wszystko ładnie śmiga oprócz zmieniania klawiszy bo w grze nie idzie, a ustawienie jest tragiczne
Jak pisałem wcześniej, moje problemy z odpaleniem wynikały z tego, że nie zrestartowałem kompa po zmianie języka na JAP. Zmiana języka fixuje ten problem w 100% i można normalnie uruchomić grę. Co do klawiszy - nie wiem, czy w tej wersji gry jest to możliwe. Trzeba będzie się rozglądnąć za jakimś patchem.
To jest Beta więc będzie w niej troszkę błędów
Idzie jak krew z nosa, może jutro rano pogram.
Btw, jak zauważyłem na stronce, to gra sie samymi postaciami płci pięknej. Nie ma tam żadnego faceta?
Nie widziałem z tych co były odblokowane to same panie były Może to jakaś ekipa od Galge robiła i chcieli zrobić hentai bijatykę
Tylko grafiki nie mogli zmotać za dobrej
Nie widziałem z tych co były odblokowane to same panie były
Może to jakaś ekipa od Galge robiła i chcieli zrobić hentai bijatykę
Tylko grafiki nie mogli zmotać za dobrej
Ażebyś wiedział, że jak się trochę porozglądałem po stronce producenta, to to rzeczywiście ekipa od galge jest:P.