Nie jesteś zalogowany.
to teraz się udałeś dla mnie nie liczy sie trudność gier w takich jak ta bo nigdy nie gram z komputerem a z kolegami lub bratem więc powiem ci że lubie patrzeć(grafika) na to w co gram a nie jakieś 2 ludziki ktore maja ograniczone ruchy nie obchodzi mnie kombinacja ciosow itp wazne zeby mnie wciagnelo, u mnie liczy sie dobra zabawa a co do konkretow to dla mnie był to teken na psx jedynia ta gra zyskała u mnie uznanie z nawalanek a nie tam jakaś dwówymiarówka
No tak, jeśli to była definicja słowa "konkret" w Twoim rozumieniu, to rzeczywiście wiele wyjaśniła. Wg Ciebie dla tych, których obchodzi kombinacja ciosów, NIE liczy się dobra zabawa? Jeśli tak, ciekaw jestem toku Twego rozumowania (bo moim zdaniem jedno nie wyklucza drugiego). Wg Ciebie gry 2D NIE mają grafiki? Nie patrzy się na nie? W jakiej grze ludziki NIE mają ograniczonych ruchów? Możesz się w Tekkenie Jackiem np. podrapać za jajka? A w mordobiciach mashowanie to piaskownica. Dopiero opanowanie kombosów, timingu itd. daje satysfakcję. Wierz mi, nawet grając z żywym człowiekiem fajniej jest go naszmacić 14 hit combem niż nasuwać się chaotycznie po ryjach, kto pierwszy wyskoczy z paska. Jeśli z zasady nie grasz w 2D mordobicia, bo są 2D, to to się nazywa "uprzedzenie".
ale ty głupoty gadasz ze az sluchac sie nie chce nawet nie wem co to jest to cale maszowanie i zapodaj linka jakiegos do tej gierki to ja przetrestuje:P
jak sie broni ??
napiszcie jakies kombosy najlepiej dla archer i assassin
z gory dzieki
ale ty głupoty gadasz ze az sluchac sie nie chce nawet nie wem co to jest to cale maszowanie
Obawiam się, że nim doczytasz to zdanie do końca, zapomnisz, co było na początku, ale wyjaśniam: mashowaniem nazywa się nadupcanie w przyciski na kontrolerze (padzie, joysticku, klawiaturze...) na chybił trafił, bez umyślnego stosowania kombosów (zwykle jakieś tam kombosy wtedy wychodzą, ale nie sprawiają takiej uciechy, jak zastosowane umyślnie). A linka do Ninja Master's podał Strusic w wątku o Ninja Master's na tym forum (w "Grach"), ale nie wiem, czy działa. Były jeszcze ze 2 inne gry na NeoGeo z "Ninja" w tytule, ale chodzi o Ninja Master's, żebyśmy mieli jasność.
Okej... Fate Sword Dance pobrałem jakieś 2 tygodnie temu i zapomniałem
Dziś zainstalowałem (intalacja po japońsku i do tego jakaś udziwniona ), włączam. Hmm, fajne intro a po tym koniec gra wywala się do windows
Poratuje ktoś? jedyne opcje jakie zauważyłem to obraz 16 i 32bit oraz tryb okienkowy lub pełny - na każdym mi wywala do windows bez żadnego błędu. Ot tak.
Czekam na dobrego samarytanina
Musisz przestawić region i język komputera na japoński i będzie działać.
Musisz przestawić region i język komputera na japoński i będzie działać.
Zmienilem jezyk, region i lokalizacje na japonski a nadal nie moge grac (sorka ze koncowek nie pisze - zmiana jezyka nie? )
EDIT: jest! dziala trzeba bylo zrestartowac komputer
pogram chyba 2 razy i starczy, jak za kazdym razem mam zmieniac opcje i restartowac to dziekuje za taka denna gre
EDIT2: Okropność Nikomu nie polecam tej gry
Już zniknęła całkowicie z dysku razem z obrazem plyty.
Jedyne co bylo tutaj dobre to Intro
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-12 22:11:09)
Heh powiem wam, że Najlepsza postać, którą grałem to Archer (narazie jeszcze mi się Rider nie załadowała więc nie mogę jej ocenić )
Pokonałem nim (Archerem) tak:
Lancer-za pierwszym razem
Assasin- Z tym były lekkie problemy ale go powaliłem przy pierwszym podejściu
Caster-Ehh 3 bitwy z nią toczyłem i dopiero w 3 udało mi się ją pokonać ... i to ledwie!
Berserker-Jak wyżej tyle, ze w 3 bitwie zabrałem mu 3 życia nie ginąc ani razu
No i w tym kluczowym omencie...
Gra mi się ścięła ...
też tak mialem ale jak odznaczylem "Shadow" na off , "Cloth" na off i "BGM" na off to mi dzila
a jaka masz karte graficzna ??
Ja tez musiałem sobie zmienić te 3 opcje na off.
btw działa wam ten updater do Fatal/Fake?
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-06-28 13:34:36)
nie, ja musialem sciagnac gre w wersji 1.10 i tak wogole to jest do kitu ta stara wersje jest lepsza
ajak jest roznica miedzy stara a nowa wersja? w mojej wersji nie ma rzadnego intra czy to jest normalne czy ja mam jakas okrojona wersje?
Fatal Fake - zaciąłem się na Berserkerze gram Saber, ja nią mi się uda to innymi sprubuję "przejść".
Powiem mi ktoś czy jakoś pojawi się np. jak przejdziemy wszystkimi postaciami - Złoty Król?
Trochę wstyd niw umiem uaktywnić żadnego widma prócz Saber ( a i ten tylko fartem) - opisze ktos co wciskać?
EDIT: A można tu mieć problemy? NA GF FX 5200 Ultimate podkręconą o 12% z najnowyszmi starownikami od NGO Optimized jak miodzio Ze wszystkim włączonym (efektami), a i z Raider nie ma problemu nie zawisza się
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-07 18:07:44)