Nie jesteś zalogowany.
Jak juz , może niektórzy wiedzą, za około 40 min. Polska rep. stoczy towarzyski mecz z Chorwacja. Jak obstawiacie wynik?? Dzis na bramce stanie Fabiański, bramkarz Legii, zobaczymy czy nie powtórzy błedu Kuszczaka:(. Oby Polska pokazała dziś klase!!![okej]2:0 dla Polski!!!:)
To w meczy Kolumbia vs Polska nasz bramkarz puscila ta bramke z bramki do bramki?
Oto filmik: http://youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8& … =1&t=t&f=b
PS. Filmik ma 1sze miejsce na youtube (ponad 423854 wyswietlen )
Stawiam na polaków mam nadzieje że dzisiaj nas nie zawiodą, pamiętajcie, że Chorwacja też gra na mistrzostwach.
Sądzę, że dziś nie będzie tak tragicznie. Oczywiście chodzi mi o grę. Bo wynik akurat w poprzednim meczu tragiczny nie był.
Ja stawia m ze bedzie 2:1, niezależnie dla kogo.
A jednak na bramce Boruc:)
Jezu... diament!
Najlepiej zmienić system gry w ostatnim meczu przed mistrzostwami.
Po pierwszych minutach widać było jak dziurawą mamy obronę... czemu w Polsce nie rodzą się dobrzy środkowi obrońcy?
no, ale niema ani jednego dobrego słowa o dobrej grze reprezentacji...są lepsi od chorwatów jak narazie...
no, ale niema ani jednego dobrego słowa o dobrej grze reprezentacji...są lepsi od chorwatów jak narazie...
poniewaz wszyscy sa zli, ze nie gra Dudek ani Frankowski.:P
Zmieniłem temat, żebyście nie zakładali nowego tematu, dla każdego meczu jaki jeszcze będą grali nasi reprezentanci. A meczu nie mogę oglądać, bo siędzę w pracy... i do tego chory
Zmieniłem temat, żebyście nie zakładali nowego tematu, dla każdego meczu jaki jeszcze będą grali nasi reprezentanci.
Słusznie, sam się zdziwiłem, że jest kolejny temat, o kolejnym meczu.
shinnek napisał:no, ale niema ani jednego dobrego słowa o dobrej grze reprezentacji...są lepsi od chorwatów jak narazie...
Ja nie jestem zły (szczególnie o Dudka, bo on mnie w ogóle nie obchodzi. Dobrze, że nie gra). Ja jestem zły, że gra kilku piłkarzy, którzy nie powinni.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-03 18:20:18)
Musze powiedzieć że zupełnie inna drużyna bardzo ładnie graja z Chorwacja
gracol napisał:Zmieniłem temat, żebyście nie zakładali nowego tematu, dla każdego meczu jaki jeszcze będą grali nasi reprezentanci.
pa3cja napisał:shinnek napisał:no, ale niema ani jednego dobrego słowa o dobrej grze reprezentacji...są lepsi od chorwatów jak narazie...
Ja nie jestem zły (szczególnie o Dudka, bo on mnie w ogóle nie obchodzi. Dobrze, że nie gra). Ja jestem zły, że gra kilku piłkarzy, którzy nie powinni.
a ja jestem zły, że pojechali piłkarze, którzy niezasłużyli grą w całym sezonie ( Rasiak, Mila) niepowołał bym też Frankowskiego i Dudka, a kogoś ogranego w przeciągu całego sezonu
Polska - Chorwacja, z racji ze własnie mineła pierwsza połowa, sadze ze nasi mają duze szanse! to widać ze sie starają na tyle ile mogą i oby tak trzymali do końca bo nawet jesli przegrają mają uznanie za starania. Pozatym lubie gdy polacy grają z lepszymi zespołami jak ten, bo jak grają z tymi narodowościami co pierwwszy raz w zyciu słysze nazwe to nie wiem co myslec:P Mam nadzieje ze w drugiej połowie pokażemy co to znaczy Orzeł Biały na koszulce Polska!!! (klaskamy) Polska!!! (klaskamy)
Kadaj pierwszy raz w życiu usłyszałeś o kraju Kolumbia? no to gratuluje tak trzymaj
gracol napisał:Zmieniłem temat, żebyście nie zakładali nowego tematu, dla każdego meczu jaki jeszcze będą grali nasi reprezentanci.
pa3cja napisał:shinnek napisał:no, ale niema ani jednego dobrego słowa o dobrej grze reprezentacji...są lepsi od chorwatów jak narazie...
Nie pamietam o ktorym, (chyba o Rasiaku) ale o jednym mowia ze gra jak drewno([baka]
lb333 napisał:gracol napisał:Zmieniłem temat, żebyście nie zakładali nowego tematu, dla każdego meczu jaki jeszcze będą grali nasi reprezentanci.
Nie pamietam o ktorym, (chyba o Rasiaku) ale o jednym mowia ze gra jak drewno([baka]
no akurat w tym meczu nie gra rasiadło
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-06-03 18:31:06)
Po pierwsze - drewno nie gra. Drewno leży na boisku i czasem się od niego piłka odbije.
lb333 napisał:Ja nie jestem zły (szczególnie o Dudka, bo on mnie w ogóle nie obchodzi. Dobrze, że nie gra). Ja jestem zły, że gra kilku piłkarzy, którzy nie powinni.
a ja jestem zły, że pojechali piłkarze, którzy niezasłużyli grą w całym sezonie ( Rasiak, Mila) niepowołał bym też Frankowskiego i Dudka, a kogoś ogranego w przeciągu całego sezonu
Dokładnie to miałem na myśli.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-03 18:31:31)
1:0 dla Polski Brawo Smolarek
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-06-03 18:41:37)
GOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1