Nie jesteś zalogowany.
BTW założę się, że mila też BARDZO CHCIAĹ ZAGRAÄ W TYM MECZU. Więc czemu wujek Janas go nie wpuścił? Przecież ON CHCIAĹ![/quote][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]DOBRE[roftl]
Niestety wczoraj się przekonałem że jesteśmy zadupiem europejskiej piłki i nie wiem czy dzieci moich dzieci doczekają się reprezentacji z której będziemy dumni...
przegladajac siec natknalem sie na bardzo ciekawy avatar
http://www.cslab.ece.ntua.gr/~phib/imag … /bbrn1.gif
Dobra, póki mistrzostwa trwają, trzeba wierzyć.
Sranie w banie z wiarą... No jak? W co niby mam wierzyć? Mogę jedynie wierzyć w
Oyashiro-samę... że zemści się na Janasie.
Dziś sobota
Eurosport
Finał Roland Garros kobiet godz. 15.00
...szkoda, że nie pokażą finału debla.[beznadzieja]
A jutro! NIEDZIELA i .....
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-10 12:55:36)
Frytka i Mundial[roftl]
Edit: Niemiecka telewizja żartuje z Polaków
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-06-10 13:09:00)
Frytka i Mundial[roftl]
SOBOTA 10.06.2006
Frytka pocieszy polskich piłkarzy!
11.04.2006
Frytka dostanie nowy nos
19.04.2006
Frytka: "Chcę być piękna!"
27.04.2006
Nowy nos Frytki
Ivy
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][
bardzo konkretny post ..wiem
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-10 14:43:46)
-Moim zdaniem-
Oni ani jednego celnego strzału na bramkę nie oddali !!! (prócz Jelenia, który został wprowadzony do gry na 5 min. przed końcem - brawo Janas dobre posunięcie, nie ma co) Nie mówiąc o fatalnych ''wolnych'' i jeszcze gorszych rożnych - stałe elementy gry na poziomie 3 ligi !!! A jedyny dobry gracz, a mianowicie Smolarek co rusz wykazywał się egoizmem i grał sam (samolub) - jakby choć raz podał w odpowiednim momencie to była by brama. A Janas...ach szkoda gadać zmiany robił ''trochę'' za późno - może miał cały czas nadzieję...to niech sobie ją wsadzi...w...
Jak to było powiedziane przez pewnego komentatora:
"Polskiej reprezentacji nie dochodził tlen do mózgu i krew do nóg!"
Brak mi słów Jeszcze tylko mecz Polska-Niemcy i jeśli go przerżniemy (prawie na pewno) to MĹ będą mnie interesować hmm... tylko ćwierć finały do końca.
No niestety dalismy ciala. Cala gra naszych przypominala mi nieco zatwardzenie - niby sie starasz na poczatku, ale jakos nie wychodzi, wiec juz zrezygnowany stekasz jeszcze tylko przez jakis czas z nadzieja, ze jednak zdarzy sie jeszcze jakis cud...
Hej. Apropos rasizmu. Byłem na transmisji z meczu w klubie we Wrocku wraz ze znajomymi, a w tym Portugalczykiem i .. Japonką. Kibicowali naszej drużynie ile wlezie, ubrani w kolory naszej drużyny. Nie macie pojęcia jaki to wstyd był, gdy siedząca obok pusta paniusia w blond, coby zadowolić swoich drewnianych kolesi zaczęła wykrzykiwać "zółty ch...!" i tym podobne, a za nią oczywiście podłapali to inni. Po prostu ręce opadają. Do tego za swoje krzyki wygrali koszulki mundialowe za bycie "najaktywniejszym stolikiem". Wstyd, wstyd, wstyd! Jeśli Polacy odpadną, będę kibicował Japonii i Portugalii.
Ostatnio edytowany przez bogasman (2006-06-10 13:55:47)
lb333 napisał:Dobra, póki mistrzostwa trwają, trzeba wierzyć.
Sranie w banie z wiarą... No jak? W co niby mam wierzyć? Mogę jedynie wierzyć w
Oyashiro-samę... że zemści się na Janasie.
To twoja sprawa. Ja będę kibicował im do ostatniego meczu, nawet jak będą przegrywać.
To twoja sprawa. Ja będę kibicował im do ostatniego meczu, nawet jak będą przegrywać.
To jest nas dwóch
Może teraz odzywa się u mnie antygermanizm, ale jeżeli wygrają z Niemcami to mogę im wiele wybaczyć.
A teraz słuchać mnie uważnie, bo nie będę się powtarzał! Koniec i obrażaniem innych! Koniec z obelżywym słownictwem! Koniec z chamstwem i prostactwem. Mam już dość czytania zgłoszeń na pm, że ktoś kogoś znów gdzieś obraził! Od tej pory każdy taki post w tym temacie zostanie unicestwiony, a jego autor stosownie nagrodzony!
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-10 14:58:36)
Sorry gracol troche mnie poniosło... Ale też nie można tolerować rasizmu i trzeba go niszczyć wszędzie nie tylko na stadionach... Sorry jeszcze raz jak kogos obraziłem ale rasizm obraża pół świata[deprecha]
o jejku ale wszyscy wrażliwi o jej ten powiedział brzydkie słowo ten przeklął o jej psss i to ma być wolność słowa każdy mówi co mu sie podoba tak powinno być a nie to co tu sie dzieje jak ten uważa kogoś za oszołoma to niech tak uważa dalej a nie,że ma zmienić zdanie dlatego, że większość tak nie uważa psssss
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-06-10 14:59:36)
Nikt mu nie zabrania mieć swojego zdania ,ale ... przeczytaj regulamin! Jak ktoś chce sobie poprzeklinać niech to robi w domu, albo na innym forum. Jeśli chce pisać tutaj to niech dostosuje się do panujących tutaj zasad. Nikt nikogo nie zmusza, żeby tutaj pisał. A jak się nie podoba to są setki innych forów w internecie!
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-10 15:01:21)
o jejku ale wszyscy wrażliwi o jej ten powiedział brzydkie słowo ten przeklnął o jej psss i to ma być wolność słowa każy mówi co mu sie podoba tak powinno być a nie to co tu sie dzieje jak ten uważa kogoś za oszołoma to niech tak uważa dalej a nie,że ma zmienić zdanie dlatego, że większość tak nie uważa psssss
ale jak juz ktos kogos uwaza za oszoloma to lepiej zeby zostawil to dla siebie i tego nie pisal:P Ja bym nie chciala zeby teraz polowa uzytkownikow forum, napisalo mi ze jestem idiotka, nawet jezeli tak jest. Pewne rzeczy trzeba zostawic tylko dla siebie i tyle.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-10 15:00:37)
o jejku ale wszyscy wrażliwi o jej ten powiedział brzydkie słowo ten przeklnął o jej psss i to ma być wolność słowa każy mówi co mu sie podoba tak powinno być a nie to co tu sie dzieje jak ten uważa kogoś za oszołoma to niech tak uważa dalej a nie,że ma zmienić zdanie dlatego, że większość tak nie uważa psssss
Bardziej chyba chodzilo o to, zeby sobie nie wrzucac i nie bluzgac, a wolnosc slowa malo ma tu do rzeczy.
Edit: Spoznilem sie...
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-10 15:01:24)