Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie czy ktoś już może ma tom płyte ? Ja mam jedną piosenke ,,ty wiesz że..,, i musze powiedzieć że wymiata .
Jezeli ktoś już ściągnął tom płyte lub wie skąd ją ściągnąć to prosze o kontakt najlepiej na gg 7280534
ps:Wszystkich którzy nietrawią hip hopu prosze o wyrozumiałość i niepisanie głupich tekstów.
Polski hip hop określe jako tragednie i lepiej żeby nikt tego nie mial. A przykładem jest zespół verba[roftl] Przyzanm że jedynym wyjątkiem jest ĹONA i tyle na ten temat. Ale każdy lubi to co chce a że mam teraz lekką banie bo byłem na grillu musiałem powiedzieć co mi leży na sercu i co myslę o hip hopie w polsce:)
Człowieku jak śmiesz mówić że verba czy może jeszcze jeden osiem l albo mezo to hip hop !!!!!!!! Naprawde mnie tacy ludzie denerwuja Może posłuchasz pierwszych płyt Molesty albo KAlibra, Paktofoniki ,WWO a nie wyskakujesz z jakimś shitem i walisz takie teksty.
A pozaty pisałem żeby niepisać tekstów tego typu ,wolałbym żebyś napisał coś na temat.
To się nazywa czytanie ze zrozumieniem xD.
Ja nie słyszałem jeszcze tej płytki, słyszałem jedynie promo... ale szczerze mówiąc - nie zachwyciło mnie (molesty nigdy za bardzo nie lubiłem, poza kilkoma kawałkami, więc to może dlatego O_o). Dużo bardziej podobała mi się ostatnia płytka WWO ^_-.
jedyny zespol Hip-Hopowy jaki czasem slucham to Ĺona.. wiem ze nie na temat, ale cos mnie wzielo zeby sie wypowiedziec
Jak już OTujecie, to i ja to zrobię:
Jakby to powiedzieć. Ĺona to nie zespół xP. To jeden facet (czyli solista ^^), jego teksty są przede wszystkim zabawne i dlatego (prawdopodobnie) wielu ludziom się podobają, pomimo, że zwykłego rapu nie trawią.
I mała uwaga - hh to NIE jest muzyka, to subkultura ^_-.
Jedyny zespół hip-hopowy jaki słucham, a wlaściwie słuchałem to Linkin Park
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Nie chodzi o zabawnośc tektów tylko o ich logike, składnie i sens. a tak wogóle to pisze to bo dla mnie hip hop to badziew i wiem że wy wielcy uwazający sie za hip hop manów nie uważacie verby i 18l za hip hop ale taka jest prawda.Każdy kolejny zespół to komercha i wali od niej na kilometr. I taka jest teraz prawdziwa twarz hip hopu. Ale widze że ostnio się przerzucają na reggae i raga bo to modne... jednym słowem są słabi i lecą na kase.
Widze że dużo osób niemoże sie powstrzymać od pisania nienatemat więc ,,piszta co chceta,, tylko dajcie mi tom płytke
Dlatego najlepiej jest sluchac OSTOW z anime
Fajna jesteś Pa3cja:P. Sorry lp1988 że piszę nie na temat ale mówiłem że mam lekką banie i trochę muszę się pożalić. Ale już kończe i już nie będe:).
Nie chodzi o zabawnośc tektów tylko o ich logike, składnie i sens. a tak wogóle to pisze to bo dla mnie hip hop to badziew i wiem że wy wielcy uwazający sie za hip hop manów nie uważacie verby i 18l za hip hop ale taka jest prawda.Każdy kolejny zespół to komercha i wali od niej na kilometr. I taka jest teraz prawdziwa twarz hip hopu. Ale widze że ostnio się przerzucają na reggae i raga bo to modne... jednym słowem są słabi i lecą na kase.
Człowieku są bardziej komercyjne zespoły i są mniej komercyjne .
Specjalne pytanie do ciebie jeżeli byś jedyne co umniał to to co ci raperzy to niechciałbyś sie z tego utrzymywać ,przeciesz oni też maja rodziny i muszą z czegoś żyć
Dlatego najlepiej jest sluchac OSTOW z anime
Też racja
No ja to rozumiem. Ale jak wygladają typi co śpiewają o jakiś pierdolach których w życiu nie widzili żeby tylko zarobic dla mnie to jest sprzedawanie dup*. Albo Ci teraz modni reggae co co drugie słowo to marihuana Jah i śpiewaja że do niego się modlą a pewnie z Tą rodziną do kościółk a w niedziele poginają[baka] I o to mi chodzi albo verba no śpiewać tylko o jakiś panienkach i miłości to już żygać sie chce[klnie] A ci starzy hip hopowcy to przegięcie w drugą strone "jak nam żle jak nie dobrze". Ale juz nic nie mówię każy lubi i robi to co chce:)
No ja to rozumiem. Ale jak wygladają typi co śpiewają o jakiś pierdolach których w życiu nie widzili żeby tylko zarobic dla mnie to jest sprzedawanie dup*. Albo Ci teraz modni reggae co co drugie słowo to marihuana Jah i śpiewaja że do niego się modlą a pewnie z Tą rodziną do kościółk a w niedziele poginają[baka] I o to mi chodzi albo verba no śpiewać tylko o jakiś panienkach i miłości to już żygać sie chce[klnie] A ci starzy hip hopowcy to przegięcie w drugą strone "jak nam żle jak nie dobrze". Ale juz nic nie mówię każy lubi i robi to co chce:)
Moja odpowiedż : Wrrrrrrrrrrrrrrr lepiej juz nic niepisz bo bede gryzł, znowu wracasz do verby
Mam pytanie czy ktoś już może ma tom płyte ? Ja mam jedną piosenke ,,ty wiesz że..,, i musze powiedzieć że wymiata .
Jezeli ktoś już ściągnął tom płyte lub wie skąd ją ściągnąć to prosze o kontakt najlepiej na gg 7280534
ps:Wszystkich którzy nietrawią hip hopu prosze o wyrozumiałość i niepisanie głupich tekstów.
Polski Hip-Hop odmóżdża- co widać w quocie... Z tego wniosek że byłoby dla ciebie lepiej gdybyś tej płyty nie dostał.
Szkoda że nieumiem przeklinać w innych jezykach niż polski,angielski i rosyjski bo bym póścił taką wiązanke...
A pozatym co was obchodzi czego słucham ,przeciesz moge słuchać czego chce.
to poszukaj se tej płyty na torentach chociazby Iso albo na BTjunk
a jak tu nie bedzie to zawsze masz emula a tak wogole uzyj tego Najlepsza strona w necie masz jeszcze opcje 3 a mianowicie rusz dupe idz do sklepu i KUP PĹYTE
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-06-04 17:06:57)
Kto sie orientuje w hip-hopie to wie co jest dobre a co jest wielkim shitem. Pozdro PROSTO!
Kto sie nie orientuje to żyje w pewności o racji ogólnie krążących prototypów hip-hopu / hip-hopowców. A nawet jak bedzie chciał "posłuchać i może polubić" hip-hop to wydaje mi sie że to sie nie uda gdyż ciężko jest samemu z siebie polubić. Jedność Lojalność Braterstwo.
A do założyciela tematu. Jak płytka wyjdzie to na pewno bedzie info na http://prosto.pl/ bo zapewne jak podejrzewam album wyjdzie z PROSTO. pzdr
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-06-04 17:12:17)
PROSTO rozumie sie