Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Człowieku raczej niemam pieniedzy żeby wydawać pieniądze na oryginalne płyty są ważniejsze rzeczy ,a umnie sie nieprzelewa .Jakbym miał kase to bym oczywiście kupował
tylko no właśnie kto zna mokotowskie realia i zna nawet chociaż z widzenia Wilka, Bilona( o nim mowie bo sie razem trzymają i obu można w Hemp szopie spotkać lub w parku;)) i spółke to wie że dla nich nie liczy sie hajs co zresztą widać. Zresztą kto sie orientuje w temacie to wie to o czym mówie.
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-06-05 22:24:25)
[cytuj]tylko no właśnie kto zna mokotowskie realia i zna nawet chociaż z widzenia Wilka, Bilona( o nim mowie bo sie razem trzymają i obu można w Hemp szopie spotkać lub w parku)[/quote] ludzie czy wy sami siebie słyszycie?? I o to mi też w dużej mierze chodzi... kto dla was i tych co słuchają hip-hopu jest przykładaem[fuj] Ludzie którzy przesiadują w parku i palą palonko[kupa] I nie mówię że wy akurat tacy jesteście. Ale ci którzy zaczynają dopiero żyć mają po 12-13 lat i mieszkają na blokowiskach to myślicie kim zostaną?? Pieprzonymi dresami co będą kraść i palić zioło i tak jest w 70%. A nie lepij by może iść na studia?? Ale nie taki ktoś nasłucha się tych wielkich palaczy od siedmiu boleści i skończy jak szmata... To już nawet nie jest śmieszne ale naprawdę Polska schodzi na psy i to tez dzięki muzyce. I nie mówię że to hip-hop tak na to wpływa ale też ma duży udział przy tym... Bo jakby to były jak mój idol pali i nie studiuje to ja nie będe gorszy. A może by tak wziąśc z mądrych ludzi przykład ,ale z tego co wiem to tacy ludzie są w szkołach gnębieni i niszczeni i to tylko dlategoże są mądrzejsi[deprecha] (i nie podaje tu swojego przykładu bo ja akurat skończyem szkołę ze słabą średnią) ale wiem i widzę co się dzieję[rip]
Ja tam słucham i chce iść na prawko. A np Sokół z WWO śpiewa właśnie o tym, że "wiedza, rozwój - zajebiście ważne". Wiec nie wszyscy walą naukę (chociaż rzeczywiście b. dużo osob, no ale właśnie po to jest społeczeństwo żeby byli i wyedukowani i nie-wyedukowani;))(ktoś musi rowy kopać w końcu)
Dobra może wywalimy temat??[madrala][madrala]
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-06-06 14:34:53)
polski HH = 90% kwas
zdazaja sie wyjatki - typu K44, ale to niestety baaardzo rzadko
undergroundowa strona hh mojego kumpla : http://www.nakoz.org - jest dzial download
Może skończmy temat
Strony Poprzednia 1 2 3