Nie jesteś zalogowany.
Beavis - lubi słuchać Hymnu w wykonaniu Kaczyńskiego i oglądać podskakujące piersi Japonek. Na oko jakieś 1,90 cm.:P
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-07 17:08:02)
lb333 - spoko koleś, wydaje się być kumaty jeden z świrów oglądających Higurashi no Naku Koro ni(przy czym bohater bo nadrobił dużą ilość napisów do tego w krótkim czasie.)Na ogół miły, nie zawadza.....ujdzie (co nie znaczy że jest normalny, pewnie odgryza głowy).
Rekid - coś tam o nim słyszałem ale kurde nie za bardzo kojaże....[baka]
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-06-07 17:31:33)
Zgrzyt - porządny gość, w końcu wyznawca Oyashiro-samy, czasem zdarza mu się przekląć na forum, co może oznaczać, że w realu przeklina jeszcze więcej.
BTW trochę przesadziłeś, głów nie odgryzam. Czasem marzę tylko o jajecznicy z Cebulą. Ryszardem Cebulą.
[edit]
Rekid - Nie lubi PiS, nie bulwersuje go widok kilku Japonek pierdzących mężczyźnie na twarz. Słucha metalu (chyba) i uważa, że Tokyo Hotel to, cytuję: " [cenzura][kupa][cenzura][shithappens] ".
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-07 17:53:09)
No to teraz LB333: ma nick, ktorego znaczenie jest nieznane nawet jemu chyba Robi napisy do Higurashi z predkoscia podobna do wypluwania pociskow przez m-134 minigun.
AAA i bym zapomnial, ze trzyma w domu Psychopatow
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-07 18:07:16)
~fef212 Lubi Hamtaro jak na wiek bardzo dziecinny LoL , ogólnie facet nie z tej ziemii , pochodzenie bardzo podejrzane
Aleksandra
Tak naprawdę to mało wiem o tobie Jak pozwolisz to dogłębnie zbadam tę sprawę
Jesteś tu od niedawna
bardzo uczuciowa dziewczyna co lubi karate
Nienaganne pismo i niezła zanajomość forum
Uważa, że niektózy młodsi (pewnie z nią na czele) są mądrzejsi od starszych
W listopadzie ma urodzinki (ćwierkają wróble)
PS: to na avatarze fef212 to nie Hamtaro a Ebichu
EDIT: Niech ard się tutaj wypowie połowa osób go zbeszta i pochwali zarazem (jest za co )
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-07 19:23:26)
Kisiel
Widuje go czasami na forum i jego posty są OK.
ma juz na licznku 18 więc można się spodziewać dosć sensownych postów, ogólnie gość spoko...
Ale ten nick to się wział chyba z tego ze nie lubi kisielu
BTW: może był9oby dobrze nie opsiywać osoby, którą sie już raz opisało...
~Arry
Nasz Bleachowy bożek, który tworzy napisy. Ludzie są dla niego wredni bo nie siedzi ze słownikiem Japońskiego w ręku i nie robi napisów zanim pojawią się angielskie hardsuby
Ogólnie pisze z sensem i jest raczej pokojowo nastawiony do innych :p
~Arry wiesz zdarza się , że młodsi sa madrzejsi od starszych
Aleksandra . To akurat prawda , bo "Człowiek rodzi się mądry a potem idzie do szkoły" ja uczyłem się 16 lat, a teraz pracuje i cierpię [BAKA!]...
~kubik
Z tego, co widzę, Mały i zabawny nastolatek, no i oczywiście jak na SOUTH PARK przystało z 1 ostrzeżeniem, a trzy kolejne to, już tylko kwestia czasu. (joke;)) Znany i lubiany przeze mnie i Wielu Innych Wspaniałych Ludzi na ANSI ... jeszcze nigdy nie widziałem Go na forum bez czapki a to pewnie, dlatego, że śmiał Sie ostatnio z Ludzi strzygących się na "jeża" i pewnie coś ukrywa . Ale z pewnością jest "Metalem", choć po Avatarku nie widać (joke;)).
PS.
Miałem nie pisać, ale nie popsuje zabawy...:D ja też umie się bawić .
Zgadza Się lb333
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-06-07 20:49:42)
Bekon - słucha metalu (chyba), ale nie ma nic do dresów, ma same oryginały na PS2 i uwielbia Final Fantasy.
~Bekon
Miły starszy Pan Który uwielbia jeść a w szególności kanapeczki z bekonem Po za tym mądrze gada i jest realistą , oczywiście uwielbia anime ( jak wszyscy co są na tym forum ... prawda ? )
EDIT: Co za los nie zdąrzyłam
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-06-07 20:50:45)
jak wszyscy co są na tym forum ... prawda ?
Nie prawda - ja lubię pączki
~Aleksandra:
Forumowa świeżynka, a już wtopiła się w środowisko starych wyjadaczy. Widać, że otwarta, choć wielu wiosen nie liczy I lubi wiązać włosy w kucyki
#gracol - paskuda, modelator, odbył ciekawą wycieczkę do Włoch (czekam na ciąg dalszy opowiadania). Pracował jako ochroniarz, postrach swojego osiedla (mimo swojego "wyglądu" nikt go nie ruszył ). Generalnie osoba, z którą chciałbym mieć styczność na co dzień.
[EDIT] Smakosz kawy.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-07 21:28:59)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie brać tego do gry , ale nie moge się powstrzymać żeby powiedzieć , Winged masz zajefajnego avatara który za karzdym razem co na niego spojrze mówi " jestem maczo to widać , słychać i czuć "
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-06-07 21:00:34)
Winged - Najnudniejszy koleś pod słońcem. Poza tym, jak powiedziała Aleksandra, jest macho (a przynajmniej jego avatar).
[edit]
Kubik: :D
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-07 21:21:01)
BTW:
#gracol no bez jaj, żeś w sekjurity robił, bo byk to ty raczej nie jesteś...cóż pozory
mylą:P
Bo ja jestem kobieta pracująca Poszukaj na forum - robiłem jeszcze wieeeele rożnych innych rzeczy
#gracol - jedyne co o nim wiem to ze jest juz tutaj ponad rok ~~ (tajny wywiad) i to ze jest modkiem oraz nalezy do paskudnego teamu (teamu paskud?;0joke) malo tego znam nawet jesgo GG! tlen! email ! www! a nawet pm?!
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-06-07 21:26:24)
Sempai -chyba czuje się dyskryminowany z powodu wieku, trochę zaczepny, nawet mądry ale tak ogółem średnio na jeża
PS. ten avatarek to z mangi EL?(po nic pytam tak z ciekawości)
dzieki za komplement ~~ owszem to z el myslalem o zmianie ale nie chcialo mi sie