Nie jesteś zalogowany.
to jest zbyt piekne by bylo prawdziwe :
Trailer E3
tylko niech sie z tym pospiesza
to jest zbyt piekne by bylo prawdziwe
:
Trailer E3tylko niech sie z tym pospiesza
Tak, już było w innym wątku, dawno temu, ale zgadzam się Square - Enix do dzieła ...:-D
i Remake FF VII by się przydał.
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-06-07 21:25:42)
coś mi się zdaje, że majstrują remake FF VII
co do pośpiechu -----> niech najpierw sony PS3 wyda:]
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-06-07 21:30:35)
zapytam tutaj jak myślicie spodoba mi się ff VIII?? na pieca jeszcze nigdy nie gralem w zadna czesc to jak myslicie?
Nie ma tego klimatu i do tego ta muzyczka w midi
Nie ma tego klimatu
i do tego ta muzyczka w midi
Człowiecze szalony!! Jak to nie ma klimatu?? Final Fantasy VIII był pierwszym FF w jakiego grałem, klimat jest boski, a muzyczka w midi też jest boska bo mimo, że jest w midi to za to zawsze pasuje do klimatu. Ja naprawdę polecam
(...)i do tego ta muzyczka w midi
Przeszkadza ci format *.midi ?
Wymienię ci 2 gry z pamięci w których były (były? są!) świetne utwory w tymże formacie:
- Chrono Trigger
- Legend of Zelda: Ocarina of Time
Posiadam OST'y z tych gier w midi i nawet kilka z nich sobie wrzuciłem do komórki (Siemens C60) w charakterze dzwonków!
EDIT:
to jest zbyt piekne by bylo prawdziwe
:
Trailer E3
Gra tak! Twój trailer nie
Jutro upnę na mu albo rs lepszej jakości
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-08 01:28:15)
czyli mi ją polecacie??? czy nie ?? aktualnie gram w chrono trigera:) imusze przyzanc ze jak na tamte czasy robi wrazenie
ps. mógły ktoś wrzucic jakiegoś screena z najlepszyi ustawieniamy do snesa? za bardzo sie nie znam na tym i ja gram to troche smiesznie czcionka w tej grze wyglada
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-06-07 22:28:27)
Viader napisał:Nie ma tego klimatu
i do tego ta muzyczka w midi
Człowiecze szalony!! Jak to nie ma klimatu?? Final Fantasy VIII był pierwszym FF w jakiego grałem, klimat jest boski, a muzyczka w midi też jest boska
bo mimo, że jest w midi to za to zawsze pasuje do klimatu. Ja naprawdę polecam
Heh, zagrać idzie, ale to jednak nie VII i IX xD Mi nie podpasił system gry, czyli wysysanie czarów. Kurna, ile na tym czasu się marnowało, na dodatek to podwyższanie nimi statów. Pewnie bym to ukończył, gdyby mi druga płyta nie siadła w połowie xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Heh, zagrać idzie, ale to jednak nie VII i IX xD Mi nie podpasił system gry, czyli wysysanie czarów. Kurna, ile na tym czasu się marnowało, na dodatek to podwyższanie nimi statów. Pewnie bym to ukończył, gdyby mi druga płyta nie siadła w połowie xP
Tu masz rację, wysysanie czarów to bardzo głupi pomysł ale nie można w żaden sposób powiedzieć, że FF VIII nie miała klimatu.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-07 23:29:48)
Moze fakt dla kogos kto pierwszy raz gra
ale ja w Finale gralem pierwszy raz na psx'ie
wiec kiedy uslyszalem muzczyke w midi na pc :> troche mnie to zraziło
I nie mowie ze muzyczka w midi jest zla :> na przyklad ff6 ma gienialny soundtrack:>
Chodzi mi tylko o to ze jak czlowiek zagral :> na konsolce,gdzie muzyka byla genialna :d a pozniej odpali se giere i ta sama muzyczka jest w midi :> to juz nie to samo
Tyle:>
ps. ale i tak FF7 jest najlepsza czescia i lepszej nie bedzie
Ja grałem w FF8 i FF9 i są super.
Kto wie czy ff10 chodzi na emulatorze ps2 ?
Viader, to zależy od proca MIDI na karcie. Ja osobiście mam najlepszego jaki wyszedł --> Yamaha XG :]
Można powiedzieć "miodzio"
OBIECANY WCZEŚNIEJ TRAILER W JAKOŚCI HD Ściągać stąd.
Kto wie czy ff10 chodzi na emulatorze ps2 ?
[roftl] ROTFL
Znajdź mi jakiś emulator ps2
Niby jest PCSX 2 - i ile nie masz komputera z pentagonu nie ci nie ruszy
Do tego obsługuje on chyba z 1/3 gier które został wydane. A w większości tylko menu albo intro a potem zwis.
Sam uruchomiłem na nim "Naruto: Ninden 2" 1,xxxxxx klatek na sekundę, min. rozdzielczość i detale ale chodziło .... menu XD + intro
(ponad godzine się odtwarzało przy tym FPS)
Nie zrozum mnie źle, życzę ci Powodzenia
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-22 16:51:53)
ff xiii zapowiada sie bardzo ciekawie, trzeba zacząc odkladac na ps3 :d
a co do emulacji gierek z ps2 to nie ma takiego emulatora na ktorym mozna bylo sobie spokojnie pograc, lepiej zakupic ps2 teraz sa bardzo tanie, ja kupilem i nie zaluje
Mówią że gry działają na emulatorze ps2.
Tylko faktycznie za mało fps.
Ale na moim komputerze powinno działać dobrze.
Niedługo sprawdzę ff10 na emulatorze.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-06-08 12:52:48)
jak myslicie jest dzialajacy emulator na PSP? albo na NDS?;]
mam ffVIII na pieca ale co che odpalic woła cd1 wkladam odpalam gre i nadal woła czy wie ktoś może czemu tak jest??
Tak (przynajmniej w moim przypadku), ktoś tak sprytnie zrobił PCtową edycje tej gry, że aby uruchomiła się normalnie to trzeba było włożyć CD do napędu d: . Na szczęście dostałem od kumpla jakąś inną wersje która wymagała "jedynie" by płyta była w tym samym napędzie z którego instalowano grę (sprawdź którąś z tych opcji).
Co do FFVIII vs FFVII... jak dla mnie bez porównania, ale to wynika chyba bardziej z tego jaki klimat w grach bardziej lubię no i z samych postaci które były w FF VII (Yuffi, Red, Vincent). FF XI też całkiem znośne, aczkolwiek już gorsze niż FFVII.
Emulator PS 2 działa... ale faktem jest, że ma dość... hmm... spore wymagania sprzetowe xD (dużo większe niż np. Oblivion xP).