Nie jesteś zalogowany.
witam szukam anime X-tv ale z HTTP nie torrent jesli macie jakis link to prosze o podanie z góry dzieki!:)
litości człowieku jaki normalny lub względnie normalny wrzucił by tak gówniane anime na http... ale moze jednak chcesz torrenta...całość na średnim łączu ściąga się w 3 dni bo masz jeszcze seedów
litości człowieku jaki normalny lub względnie normalny wrzucił by tak gówniane anime na http... ale moze jednak chcesz torrenta...całość na średnim łączu ściąga się w 3 dni bo masz jeszcze seedów
[bzdura]ty chyba nie wiesz co to jest gówniane anime, mi się tam X podobał
mi sie podobał do 10 odcinka.... od 11 do 14 smęcił że heyyaa.... ostatecznie nie wytrzymałem przy odcinku 17 który chciał mi streścić wszystkie 16 epów :/ ...jak dla mnie X powinien mieć 13 odcinków MAX ...
// a szukasz rmvb czy avi ?
mi także sie X bardzo podoba i nie jest wcale ,,gówniane"
ale są gusta i guściki...
kalamir napisał:litości człowieku jaki normalny lub względnie normalny wrzucił by tak gówniane anime na http... ale moze jednak chcesz torrenta...całość na średnim łączu ściąga się w 3 dni bo masz jeszcze seedów
[bzdura]ty chyba nie wiesz co to jest gówniane anime, mi się tam X podobał
No coż, takie poglądy na bardziej ambitne anime mają "fanatycy DragonBall'a"
ale są gusta i guściki ...
a co ma DB tutaj do rzeczy ? że niby fakt, że oglądałem DB oznacza że jestem głupim dzieckiem co ma lat 13 i podnieca się naruto ? X przeczytałem mangę (dość mierną z resztą) i obejrzałem anime (dużo gorsze od miernej mangi) więc mam prawo mówić że według mnie to anime ssie po maksie... a jeśli twoje argumenty kończą się na zaglądaniu do profili osób które mówią coś co ci nie na rękę to bardzo mi cię szkoda
// na marginesie dodam, ze DB jest dużo lepsze xD choć nie mam zwyczaju porównywać anime które nie mają ze sobą nic wspólnego.
mi sie podobał do 10 odcinka.... od 11 do 14 smęcił że heyyaa.... ostatecznie nie wytrzymałem przy odcinku 17 który chciał mi streścić wszystkie 16 epów :/ ...jak dla mnie X powinien mieć 13 odcinków MAX ...
// a szukasz rmvb czy avi ?
Ja tam też nie zachwalam zbytnio X tylko powiedziałem, że było fajne, napewno nie gówniane. Ale muszę przyznac, że się troche zawiodłem na serii. Oczekiwałem po niej o wiele więcej, jak dla mnie trochę przegadana, jak na tego typu serie to za mało akcji. Ale za to olbrzymi plus za fabułę, rozbudowane osobowości postaci, a także za ciekawe zakończenie i dobrze wplecione elementy dramat.
Minus za kreske, która kategorycznie odrzucała mnie od serii.
Co manga "X" mierna!? człowieku za takie słowa zabił bym
Co manga "X" mierna!? człowieku za takie słowa zabił bym
to zabijaj
no może nie mierna ale na pewno nie wybitna... no ..może dał bym jej 3/6. Niestety nie trawie Clampa. Najbardziej wkurza mnie że co odcinek słyszę "Przeznaczenia nie da się zmienić" albo "Jest dwóch Kamui i każdy ma innąprzyszłośc" albo "Chce mi sie bełtać od tych wszystkich tekstów" ... no każdy lubi co innego a kalamir nie cierpi X'a
Nie trawić Clampa, koleś nienawidzę cię.
Ja tweż uważam, że X jest mierną mangą a seria jest gówniana... nienawidze CLAMPA:P
oglądałeś (w niektórych przypadkach czytałeś) Tsubasa Chronicle, Chobits,Tokyo Babylon ,Seiden RG Veda,
Card Captor Sakura czy Kidou Tenshi Angelic Layer lub xxxHOLiC. fakt były wpadki np. Fushigi no kuni no Miyuki-chan
Ja mogę szczerze powiedzieć każdy kto nienawidzi i nie lubi CLAMPA ,jest przeze mnie znienawidzony.
Tsubasa Chronicle,
Ja mogę szczerze powiedzieć każdy kto nienawidzi i nie lubi CLAMPA ,jest przeze mnie znienawidzony.
[roftl]
to może zacznij się leczyć ? zanim za bardzo wpłynie to na twoje życie [roftl]
jak dla mnie Tsubasa to już gniot chcesz mi robić za to inkwizycję?
EDIT
Leczyć się. Hmmmm jak połowa fanów M&A. Ale tu niema co rozmawiać niestety ............
nie wiem o której połowie mówisz...może ja jestem w tej połowie normalnej... ale nie wydaje mi się aby znienawidzenie kogo kolwiek za to, że nie lubi tych samym tytułów co ty - miało jaki kolwiek związek z mangą i anime a tym bardziej z fanami.
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-06-09 16:24:50)
Leczyć się. Hmmmm jak połowa fanów M&A. Ale tu niema co rozmawiać niestety ............
Wybacz Zgrzyt, ale ja też uważam, że Clamp to kicha. Ĺťadnego z tytułów, które wymeniłeś do wybitnych bym nie zaliczył, a co niektóre wręcz przeciwnie
ja nie mówie że są wybitnne ale fajne(WYBITNE jest Futakoi Alternative ale to nie CLAMP)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-06-09 16:33:14)
hej kalamir ja tez jestem fanka db:D