Nie jesteś zalogowany.
Witam dziś poszukuję anime - top10 według was z przedziału czasowego 2010 - 2008/7 r - czyli w skrócie to co was urzekło - historie godne polecenia - perełki. Jestem dość otwarty niemniej wolałbym coś co fanserwis stawia na 2, a nawet 3 planie. Dobra fabuła od co.
Pozdrawiam.
Moje Top10 (2007-2010) - tak mniej więcej:
ef - a tale of memories.
Clannad ~After Story~
Minami-ke
Skip Beat!
Clannad
Mnemosyne - Mnemosyne no Musume-tachi
Hyakko
Xam'd: Lost Memories
Phantom ~Requiem for the Phantom~
Persona -trinity soul-
Casshern Sins, tyle że tam jakiegokolwiek fanserwisu brak
Witam dziś poszukuję anime - top10 według was z przedziału czasowego 2010 - 2008/7 r - czyli w skrócie to co was urzekło - historie godne polecenia - perełki. Jestem dość otwarty niemniej wolałbym coś co fanserwis stawia na 2, a nawet 3 planie. Dobra fabuła od co.
Pozdrawiam.
Żadne tam moje top, ale te anime sprawiły mi przyjemność podczas seansu (brane pod kątem klimatu i fabuły).
2007:
Nodame Cantabile
Tengen Toppa Gurren Lagann
Toward the Terra
Baccano!
Kaiji
Dennou Coil
Ghost Hound
Shigurui
Seria tych filmów The Garden of Sinners (chyba siedem ich było)
2008:
Real Drive
Kaiba
Kurenai
Xam'd: Lost Memories
Macross Frontier
Spice and Wolf
Casshern Sins
Tetsuwan Birdy Decode
Mouryou no Hako
Michiko e Hatchin
Ga-Rei Zero
Witam, szukam anime które mogłyby mi spodobać się, podobne do Death Note, Hellsing Ultimate, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Monster. Z góry dzięki za propozycje.
Witam, szukam anime które mogłyby mi spodobać się, podobne do Death Note, Hellsing Ultimate, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Monster. Z góry dzięki za propozycje.
Code Geass, Darker than black, Black Lagoon, Baccano.
Ty dulowaty userze!
Utawarerumono, sam najpierw zagrałem w grę, a później obejrzałem anime. Fabuła bardzo szybko wciąga, a ostatnie odcinki specjalne podsycają jedynie niedosyt kontynuacji.
Polecam następujące serie: Fantastic Children, Noein oraz Ima, Soko ni Iru Boku.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Poszukuję anime podobnego do Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
link do anidb.net: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4596
Poszukuję anime podobnego do Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
link do anidb.net: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4596
sadze ze Hajime no Ippo lub/i Tenjou Tenge
ja natomiast poszukuje anime z głównym bohaterem podobnym do Onizuki GTO, Harimy Kenji z School Rumble tzn. były/ obecny zabijaka, najemnik itp. gatunek komedia, przygoda
Black Lagoon.
Ja poszukuję coś w stylu Ghost Hunt, coś o okultyzmie, egzorcyzmach, coś w ten deseń:)
Za wszystkie propozycje, dziękuję.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Hakaba Kitarou sprawdź, 100 Stories też. A najlepiej obejrzyj serial Supernatural i czekaj potem na anime
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja poszukuję coś w stylu Ghost Hunt, coś o okultyzmie, egzorcyzmach, coś w ten deseń:)
Za wszystkie propozycje, dziękuję.
Bakemonogatari, Mononoke, xxxHOLiC, Mushishi, Seikimatsu Occult Gakuin, Natsume Yuujinchou, Ayakashi - Japanese Classic Horror, Zombie-Loan, Ghost Stories, Ghost Hound.
właściwie większość anime, które wymieniłam dotyczy głównie youkai, ale to też okultyzm.
Poszukuję anime, gdzie będą związki Uczeń+Nauczycielka, coś podobnego do Onegai Teacher.
Jakiś fetysz? . Nie bardzo cokolwiek przychodzi mi na myśl. W anime nauczycielki zwykle pełnią role drugoplanowe, a nawet jak nie, to nie śpieszą się do zwiazków ze swymi uczniami. Ale w hentajach i różnych eroge tego typu związków jest multum. Tam poszukaj
.
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2010-07-27 02:23:53)