Nie jesteś zalogowany.
No a w Sekaiach ?
Kwestia taka, czego oczekujesz. Dla mnie saga Sekai'a to chyba jeden z lepszych romansów, jakie widziałem. Fakt faktem, że ten wątek jest tutaj bardzo grubo drugoplanowy, ale jak dla mnie jest doskonale prowadzony. Urzeka mnie ta subtelna ewolucja tego uczucia od przyjaźni i jednostronnej miłości platonicznej po pełnię uczucia. **urwa, ja pier****, co ja wypisuje. K****, jak Ty chcesz, żeby Ci facet romans opisał?! Jest dobre w **uj i tyle, więc nie pier***, ino bierz się za oglądanie. Jak Ci nie podejdzie, to najwyżej wy******* i **uj.
A Vandread to takie klimaty haremówkowe - jakiś "fajny" gość i babeczka, co bez niego żyć nie może i tyle. Jednyny plus tego, że ma klimaty "naszej" "Rzeczpospolitej babskiej" [cholernie lubię ten film], ino w kosmosie.
Tsukuyomi Moon Phase jest ogólnie rzecz biorąc średniakiem ( w dodatku z kiepskim rozwojem wydarzeń i zakończeniem). IMO najlepszą częścią tej serii jest zabawne OP ;p
Wchłoń obia sezony Full Metal Panic. Plus Fumoffu! - świetna komedia. Całokształt 9/10.
Btw, Elfen Lied powinno cię też zaspokoić. Godne polecenia.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-07-30 21:47:11)
Plaster , marcin2
Dzięki . Elfen Lied oglądałem , i niezmiernie wkur**ał mnie główny bohater ... Co za cio*a ...\
Plaster przekonałaś mnie biorę się za oglądanie ... Dobranoc .
Ostatnio edytowany przez sebek284 (2011-07-31 00:05:39)
Witam, poszukuje czegoś podobnego do Black Lagoon lub do Darken than black. Pozdrawiam
@okm18, Phantom: Requiem for the Phantom (26ep TV, dostępne na BD), hellsing ultimate (10ep OVA, dostępne na DVD i BD), Cowboy Bebop (26ep TV, dostępne na DVD), Trigun (26ep TV, dostępne na BD i jeszcze jest film). To tak ode mnie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-08-12 12:14:57)
Witam
Jakie możecie polecić anime? Z tych bardziej poważniejszych.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Witam
Jakie możecie polecić anime? Z tych bardziej poważniejszych.
Ginga eiyuu densetsu i nie ma **ja we wsi.
A coś z młodszego rocznika się znajdzie? 2000-itd. ?
Gitsy, Monster, Ergo Proxy, Zemsta hrabiego Monte Cristo, Mushi-Shi, Hyouge Mono (z tym ostatnim jest mały problem, ale to inna sprawa). :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Texhnolyze, Casshern Sins.
A coś z młodszego rocznika się znajdzie? 2000-itd. ?
Na stos z nim...
Przychodzi mi do głowy Jin-Roh i Shigurui (tu akcja się urywa i trzeba przejść na mangę, a raczej przeczytać ją od nowa).
Perfect Blue Satoshi Kona też jest dobry, ale to chyba każdy widział.
Wszystko oprócz Hyouge Mono i Jin-Roh obejrzane
Hyouge Mona coś słabo dostępne
Tanis napisał:A coś z młodszego rocznika się znajdzie? 2000-itd. ?
Na stos z nim...
;]
Ostatnio edytowany przez Tanis (2011-08-14 16:00:41)
Poszukuję animę z motywem zemsty, chodź nie do końca Dokładnie mi chodzi, o cos a'la jak w Kaze no Stigma, gdzie rodzina go porzuca, bo był słaby, a on po wraca silniejszy po latach. Albo coś, jak w Code geass. Ewentulanie No. 6, gdzie po prostu został wygnany(w sumie uciekł). Mam nadzieję, że wiadomo o sooo chodzi.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Szukam anime podobnego do Full metal panic, Mayo chiki, Toradora
Szukam anime podobnego do Full metal panic, Mayo chiki, Toradora
Jednocześnie?
@sosik102
Hidan no Aria, Zero no Tsukaima, Seitokai Yakuindomo, Ichiban Ushiro no Daimaou, Isekai no Seikishi Monogatar. Mniej więcej, pasują w 3 twoje typy. W jednym będzie więcej romansu, w drugim komedii.
Ostatnio edytowany przez Harz (2011-09-20 20:10:02)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
sosik102 napisał:Szukam anime podobnego do Full metal panic, Mayo chiki, Toradora
Jednocześnie?
Nie podałem tylko te które mi się podobały a i zapomniałem jeszcze dodać Kaichou wa Maid-sama!
Ostatnio edytowany przez sosik102 (2011-09-20 20:19:33)
Tyle że te rekomendacje czasami... Co Kaichou wa Maid-sama! ma wspólnego z Seitokai Yakuindomo, Beelzebubem czy Girls Bravo, to ja nie wiem. Jeśli szukasz czegoś podobnego do Kaichou to polecam Skip Beat!.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-09-20 21:23:05)