Nie jesteś zalogowany.
Z0n9er napisał:3.Tengen Toppa Gurren Lagann <--!! powiem tak do 8 odcinka bedzesz zachwycony a potem albo sie zalamiesz albo.. (nie wiem co .. ja sie w każdym razie załamałem )
3. Do 17 żenada, a potem te zmienne nastroje, te szkopuły, prawie jak w doskonałym EL
Idź stąd trollu czym prędzej ಠ_ಠ
Nadal zastanawiam się nad "Shaną". Czy zacząć oglądać od 2 sezonu? Czy będzie zbyt wiele niewiadomych?
Nadal szukam jakichś tytułów super moce, sztuki walki, magia i inne bajery + "romans".
Najpierw obejrzyj pierwszy. Potem wyobraź sobie to samo tylko dwa razy mniej ciekawsze. Dopiero wtedy zastanawiaj się nad drugim sezonem...
Sprawdź Fate/Stay Night.
g r y z e k 1 1 napisał:Nadal zastanawiam się nad "Shaną". Czy zacząć oglądać od 2 sezonu? Czy będzie zbyt wiele niewiadomych?
Nadal szukam jakichś tytułów super moce, sztuki walki, magia i inne bajery + "romans".Najpierw obejrzyj pierwszy. Potem wyobraź sobie to samo tylko dwa razy mniej ciekawsze. Dopiero wtedy zastanawiaj się nad drugim sezonem...
Sprawdź Fate/Stay Night.
Fate/Stay Night już obejrzałem. Seria naprawdę dobra, jedna z lepszych, jakie widziałem tylko to zakończenie mnie dobiło:/
Najpierw obejrzyj pierwszy. Potem wyobraź sobie to samo tylko dwa razy mniej ciekawsze. Dopiero wtedy zastanawiaj się nad drugim sezonem...
Bez przesady, IMO fakt, że drugi sezon jest trochę słabszy, ale to wciąż bardzo dobre anime, które dla osoby której spodobała się pierwsza seria jest absolutnym must see .
Erementar Gerad i Kaze no Stigma dodane do pozycji obowiązkowych. Ergo Proxy, Full Metal Panic, Ghost Hunt i Demonbane też pewnie ściągnę. Nadal zastanawiam się nad "Shaną". Czy zacząć oglądać od 2 sezonu? Czy będzie zbyt wiele niewiadomych?
Nadal szukam jakichś tytułów super moce, sztuki walki, magia i inne bajery + "romans".
a o Dragon Ball'u myślałeś poza tym Kenichi i Slayers... i nie wiem co jeszcze z klasyki (ten nowsze to albo nie widziałem, albo już mówili)
W takim razie tu masz coś fajnego - jeb.
Czy to wszystko jest w jakiś sposób powiązane?
~luki349
Dragon Ball'a obejrzałem wszystkie części wraz ze wszystkimi dodatkami. Kenichi też obejrzałem choć ta seria jest według mnie niekompletna. Slayers'ów oglądałem jeszcze za czasów RTL 7 i nie za bardzo mi się podobał.
Wiem, że jestem wybredny, ale nic na to nie poradzę wynik:
Ja ci proponuje przestać marudzić .. obadaj Shakugan no Shana jeżeli przeżyjesz wilhelmine i ferajnę bedziesz gotowy obejrzeć serie w której dziewczyna nie uczy chłopaka (czy odwrotnie) czego kolwiek byle tylko wymazać Shane z pamieci ... a najlepsze jest to ze przestaniesz mieć takie skomplikowane fantazje i będziesz gotów zadowolić sie normalna seria
poszukuje anime nie to, że podobnego do jakiegoś (pewnie jest do jakiegoś podobne) ale opowiadające o chłopaku który sie zmienił w dziewczyne, za sprawą magii czy czego, gdzieś o nim czytałem i zapomniałem tytuł.
Kashimashi
Kasimasi: Girl Meets Girl
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/696 … rl/rec/705
kurcze nie o to anime mi chodziło :/ jakieś inne tytuły ??
Udało mi sie znaleźć tytuł o który mi chodziło, ale i tak dzieki za pomoc.
P.S. Chodziło mi o "Tenshi na Konamaiki"
Ostatnio edytowany przez elwis (2008-07-31 03:37:48)
~g r y z e k 1 1
a widziałeś co z serii z Pricess w tytule?
np.
Monster Princess - ciekawe i niekonwencjonalne (26ep)
Murder Princess- akcja i niezła muza + walki (tylko 6 ep)
Szukam anime o Samurajach.Widziałem już: Rurouni Kenshin, Samurai Champaloo, Samurai Deeper Kyo, Peacemaker Kurogane, Afro Samurai,
Sword of the Stranger, Gintama.
Siedmiu Samurajów do you see?
no tanuki.pl ma taka kategorie
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/lis … 48&noalt=1
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-07-31 13:52:17)
Siedmiu Samurajów do you see?
no tanuki.pl ma taka kategorie
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/lis … mp;noalt=1
Forum jest po to żeby się pytać. A ja odpowiem.
Shigurui- bardzo krwawe, brutalne anime (nie dla wszystkich), ale numer 1 jak u mnie z anim o samurajach
Ninja Scroll - troche klasyki
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jedyne anime o samurajach które mi się podobało, to Samurai Champloo. Shigurui niby fajne, ale tylko dla tych co szukają walk, brutalności itp. Zawiodłem się na tej serii.
Poszukuje anime ,w którego akcja dzieje sie w naszych czasach są porachunki mafii czy coś podobnego(ogólnie chodzi mi o ludzi z bronią co zabijają kradną itp,) Zależy mi też na tym żeby główny bohater był mocny psychicznie i nie wahał sie likwidować innych ludzi. i żeby było jak najmniej magii itp. Z takich anime oglądałem już Black Lagoon
W sumie,może być gto.On się bije z gangami i jest to najbarziej wytrzymała psychicznie postać ever
W sumie,może być gto.On się bije z gangami i jest to najbarziej wytrzymała psychicznie postać ever
Przeproś i wyjdź, to jest komedia.
Jerlexale, ciężka sprawa, chyba nie widziałem innego anime w tym stylu Black Lagoon.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-07-31 21:42:31)