Nie jesteś zalogowany.
IMO, koniecznie Banner of the Stars W TEJ KOLEJNOŚCI, KTÓRĄ TU POKAZUJĄ. Pamiętaj o tym, bo ja to zacząłem oglądać od tyłu i miałem małego zonka, LOL, ale seria genialna. Vandreada też obadaj, bardzo dobra pozycja z gatunku lekkie, łatwe i przyjemne. Inuyasha, bardzo dobry tasiemiec. Poza konkursem, rzuć jeszcze okiem na Love Hina, niezła komedyjka, ale okrutnie schematyczna. Możesz też rzucić niewybrednym okiem na Hand Maid May. Boogiepop Phantom, jeśli lubisz klimaty Serial Experiments Lain.
Widząc tę listę z 2000 roku nie mogę się nadziwić ludziom, którzy narzekają co sezon, że nie ma żadnego dobrego anime.
Święta racja.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2010-01-02 22:52:26)
Witam!
Szukam anime takiego na maksa przesłodzonego. Takiego, że normalna osoba oglądająca to dostałaby odruchów wymiotnych. Oczowalący róż i inne tego typu kolory wskazane. Piszczące głosiki (takie pipu pipu) i nie za długa komedia
Descendants of Darkness
Ghost Stories
Legendary Gambler Tetsuya
A może coś z tego, czy raczej sobie odpuścić?
Przed Tetsuyą porządnie przegryź mahjonga
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Witam!
Szukam anime takiego na maksa przesłodzonego. Takiego, że normalna osoba oglądająca to dostałaby odruchów wymiotnych. Oczowalący róż i inne tego typu kolory wskazane. Piszczące głosiki (takie pipu pipu) i nie za długa komedia
Shugo Chara! - Tylko troszkę długie.
To mam
Witam!
Sugar: A Little Snow Fairy i Nanatsu-iro Drops.
Bardziej przesłodzonych serii jeszcze nie widziałem
Szukam jakiegoś dobrego shounena z super mocami(w miarę "nowsiejszy" i żeby kreska nie odrzucała) . Większość już pewnie obejrzałem. Lista w sygnaturce.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-01-03 17:17:40)
Witam szukam czegoś podobnego do tengen toppa gurren lagann lub FLCL, ogólnie żeby było śmiesznie i trochę absurdu, mile widziane mech lecz niekoniecznie. Z góry dzięki.
"Poszukuję anime podobnego do... " Toaru Majutsu no Index. Podobnego tylko do pierwszej części tego animca, nie drugiej(T_T). Dziękuję z góry.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
link do stronki nie torrenta i mi wszystko działa.
Witam szukam czegoś podobnego do tengen toppa gurren lagann lub FLCL, ogólnie żeby było śmiesznie i trochę absurdu, mile widziane mech lecz niekoniecznie. Z góry dzięki.
DaBiDo napisał:Witam!
Sugar: A Little Snow Fairy i Nanatsu-iro Drops.
Bardziej przesłodzonych serii jeszcze nie widziałem
O tego nie znam. Dziewczynom (i mi ) się na pewno spodoba. Dzięki
Ja bym ci polecił Kobato. Może nie ma dużo różu ale za to główna bohaterka i prawie cały otaczający ją świat jest tak słodki że można cukrzycy dostać:D
Znam, znam (i oglądam). Fajne, zwłaszcza że jest lekkie nawiązanie do Chobits (dzieje się wcześniej, w tym samym domu) co mi się bardzo podoba.
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2010-01-03 20:58:33)
zed3210 napisał:link do stronki nie torrenta i mi wszystko działa.
chodziło mi o to, że na tej stronce nie ma nic poza linkiem do niedziałającego torrenta.
Jak nie działa, jak działa. Klikasz na buźki i leci.
Iriya no Sora, UFO no Natsu