Nie jesteś zalogowany.
...muzycznych lub piosenek. Ale żeby nie były za mocne, czyli taki death metal odpada.
Najlepiej coś podobnego do Iron Maiden Brave New Worlds, System of Down, I inne które przyjemnie się słucha. Nie musi być koniecznie metal i rock, ale żeby nie był to hip-hop i techno.
Evanesence, Sum 41,Linkin Park, slipknot,KoRn,Godsmack,Disturbed,Nickelback i wiele innych
Lordi xD
Beat Crusaders
Limp Bizkit
A jak nie zraża cię "Dojcz" i lubisz klimat to E-Nomine - polecam osobiście
clawfinger, soil (piosenka Halo), spineshank...
Element Eighty, Godsmack, Creed, Staind, POD, Ill Nino, KoRn no i oczywiscie Metallica
Sonata Arctica, Avantasia, Freedom Call, ERA, StratovariuS
Offspring'a polecam:)
RISE AGAINST polecam wszytskim:)
Nie za mocne, czyli Nirvana (np. Smells like teen spirit, Lithium, In bloom) no i The Offspring.
BTW, podoba mi się jeden zespół z mp3.wp.pl - Dust Blow (grają podobnie do Nirvany). Szczególnie piosenka Fly Away, poza tym świetne wykonanie Here Comes Your Man zespołu The Pixies.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-12 20:10:49)
Borknagar, Bathory, Death, Sodom, Venom, Kreator i nasz rodzimy Frontside. To te łagodnego brzmienia.
A Perfect Circle, HelloweeN, Seether, SIDDHARTA, Avenged Sevenfold, SLIPKNOT, Guano Apes, Hammerfall, Interpol, Iced Earth, Blind Guardian, Earshot. Wymieniłem prawie wszystko co gości często w moim odtwarzaczu
A ja polecę dwójke polskich zespołów: Coma i ptaky. Naprawde fajne utwory mają. Ale osobiście bardziej wole Come.
Ja niedawno odkryłam zespół który mi sie cholernie podoba: LOST PROPHETS (i takie piesni jak np. Shinoby Vs. Dragon ninja, make a move, czy też Last train) wpadają w ucho....
in flames, fear factory, life of agony, samael, soulfly, type o negative ;f
z akcentem na in flames i fear factory
Borknagar, Bathory, Death, Sodom, Venom, Kreator i nasz rodzimy Frontside. To te łagodnego brzmienia.
To wcale nie są łagodne brzmienia:P
A tak wracając do tematu to polecam: Antrax, Audioslave, Huntera, Lacuna Coil, Offspring, Papa Roach, Ratm i Tool + to co już polecali
Zapomniałem dopisać Foo fighters i Incubus:P
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-06-12 21:18:59)
Moje typy to Ensiferum (w szczególności), Falconer, Gamma Ray, Iron Savior, Grave Digger, Dragonforce, Dark Moor, Manowar, Motorhead, Apocalyptica, Edguy, Elvenking, Rage.
Iron Maiden, Black Sabbath, Van Halen, TSA, Saxon