Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Wiem skąd ściągnąć Shamana, ja znam inna strone hehe, ale akurat niechce mi się tego ściągać bo inne anime ściagam dlatego pytam sie czy ktos nie ma na zbyciu. I daj juz spokój z tym 10 dvd, napisałam równiez ze moze cd a nie koniecznie dvd.
DVD i CD to prawie ta sama cena, i gdybym był na miejscu Yoshiko to też bym napisał wymianka CD na DVD. Chociaż stare CD też przydają się. Ostatnio wypożyczyłem stare CD, dla znajomego córki, niestety w kompie nie ma DVD odtwarzacza, więc jak znalazł.
Zresztą faktycznie daje się odczuć, że tutaj wszyscy chcieliby mieć płytki gratis. Gdyby to była cała seria Panyo Panyo Di Gi Charat z angielskim lub niemieckim hardsubem, to z przyjemnością przystałbym na taką wymianę. I w dodatku dorzuciłbym porządne DVD np. TDK. Jeżeli ktoś ma tą uroczą serię, to byłbym "dźwięczny" za kontakt
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-06-18 14:34:00)
Dobra, tamta osoba co sie zgłosiła milczy więc ponawiam swoja propozycje, a więc 14 cd z daimosem wymienie na 14 cd czystych lub na 6 dvd czystych firmy titanum, esperanza lun verbatim.
Ostatnio edytowany przez Yoshiko (2006-06-24 15:54:45)
Oferta juz nie aktualna
Strony Poprzednia 1 2