Nie jesteś zalogowany.
A ja wolÄ HistoriÄ od WF'u.
IMO jest to przedmiot duĹźo waĹźniejszy i 2 godziny w tygodniu to za maĹo, podczas gdy wf'u sÄ
aĹź 3.
Jedna rozsÄ
dna i ciekawa decyzja.
A ja protestuję i jako informatyk nie będę używał czcionki Times New Roman
Ja mam tylko jedno do powiedzenia: 'Nie dyskutujcie z idiotÄ , bo sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doĹwiadczeniem.'
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-20 17:25:33)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Sam jesteś idiota.
O polityce to pojęcia nie macie.
Czytać dokładnie moje posty i się uczyć.
Sam jesteś idiota.
O polityce to pojęcia nie macie.
Czytać dokładnie moje posty i się uczyć.
Ktoś cię nazwał idiotą? Wanderer stwierdził tylko oczywistą prawdę, że z idiotami się nie dyskutuje.
A może ktoś się obudzi i pochwali rząd zamiast krytykować.
Bo krytyka nic nie da a może tym razem chwalenie spowoduje że rząd się będzie bardziej starał.
to ja sie KU...A pytam za co mam chwalic ten rzad - moze za becikowe? albo za 'odpowiedzialnych' ludzi na stanowiskach? albo za to ze coraz wiecej ludzi wyjezdza z Polski? nie lec sobie w kloca, ok? ale sie wqr...lem. gdzie tacy ludzie sie rodza? [deprecha][klnie]
A czy zawsze musi być za co chwalić.
Może tak pochwalić za dobre chęci.
Bo wy chyba nie sądzicie że ten rząd jest po to żeby wam szkodzić.
PS:
Nie interesuje mnie czy przezwisko jest pośrednie czy bezpośrednie.
Nie życzę sobie żadnych tekstów ironicznych w stosunku do mnie lub w jakimkolwiek stopniu obrażającym.
PS:
Nie interesuje mnie czy przezwisko jest pośrednie czy bezpośrednie.
Nie życzę sobie żadnych tekstów ironicznych w stosunku do mnie lub w jakimkolwiek stopniu obrażającym.
A ty możesz? Jak ty mówisz, że ktoś jest żałosny, bo krytykuje rząd, to jak mam to odebrać?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Co innego ogólnie.
Jak wy mówicie to raczej nie ogólnie.
jakie przezwisko? stwierdzenie 'gdzie tacy ludzie sie rodza?' jest w jakikolwiek sposob obrazilwe? jest owszem odpowiednio nacechowane, ale nie rzucam w ciebie miechem, bo nie bede sie znizal do takiego poziomu.
taaak... chwalmy rzad! jest zajeb...cie!!! jest fantastycznie! tylko co to da? ze sie lepiej poczuja? no wspaniale! ale moze by tak liczyc sie z 38 mln polakow, he? a oni jakos specjalnie zadowoleni nie sa.
Nie jest tak, że rząd nam szkodzi, ale jest zbyt głupi by pomóc, a tak pozatym pomoc nie jest w jego interesie. Mi się na to wszystko nasuwa jedna riposta: uciekać z tego kraju jak najszybciej. Ja sam pryskam jak skończe 18. Wydawało mi się że ~tom_21 jest rozsądną osobą ale ten wątek zmienił moje przypuszczenia.
Co innego ogólnie.
Jak wy mówicie to raczej nie ogólnie.
Co innego? To jest obraza typu: każdy, kto jest Żydem jest głupi, każdy ateista jest poopaprańcem, każdy gej to pedofil, każdy kto lubi lody waniliowe to idiota, każdy kto krytykuje rząd jest żałosny. To jest uogólnianie. Obrażasz wszystkich krytykujących rząd, czyli wielu ludzi. Jeśli myślisz, że to co innego, to już nie wiem w ogóle w jakim trybie ten twój móżdżek pracuje. Czy jak powiem, że wszyscy którym podoba się ten rząd są nienormalni to nie poczujesz się urażony? Kali obrażać, to dobrze, ale już obrażać Kaliego, to źle.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-20 18:16:01)
A ja myślałem że użytkowicy tego forum są rozsądni ale widzę, że to banda (nie powiem jaka bo kulturalny jestem).
Ten rząd jest mądrzejszy od was wszystkich.
Można powiedzieć że już Lepper jest inteligentniejszy od wszystkich z tego forum.
Bez obrazy dla rozsądnych(czyli nie krytykantów).
PS:
Mała korekta.
Większość pedofili to geje.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-06-20 18:19:19)
Jeśli myślisz, że to co innego, to już nie wiem w ogóle w jakim trybie ten twój móżdżek pracuje.[/i]
Drobna nieścisłość móżdżek odpowiada za utrzymywanie równowagi i koordynację ruchową więc raczej nie ma w tym wypadku nic wspólnego. Ale popieram twoją stronę[respekt] też się poczułem obrażony[zly]
A ja myślałem że użytkowicy tego forum są rozsądni ale widzą że to banda (nie powiem jaka bo kulturalny jestem).
Można powiedzieć że już Lepper jest inteligentniejszy od wszystkich z tego forum.
Bez obrazy dla rozsądnych(czyli nie krytykantów).
[roftl]
stwierdzam jedno - nie ma sensu sie klocic. i tak do ~toma nic nie dotrze. tylko mialbym prosbe ~tom_21 - mozesz sie nie odzywac na forum?
Mam własne zdanie = Jestem żałosny
Myślę tak jak mi każą = Jestem wyjątkowy
koniec filozofii Tomka.
A ja myślałem że użytkowicy tego forum są rozsądni ale widzę, że to banda (nie powiem jaka bo kulturalny jestem).
Bez obrazy dla rozsądnych(czyli nie krytykantów).PS:
Mała korekta.
W takim razie idź ze swoim Idolem orać w polu skoro jesteś tak Inteligentny!
Raany...
Lol[deprecha] Jak dla mnie to dwa różne pojęcia, ale mówiąc że pedofile to geje to obrazisz część pedofili którzy nie są gejami[jezor]
EDIT:
No to obrazi gejów którzy nie są pedofilami proste[jezor]
Ale większość gei nie jest pedofilami....
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-20 18:27:37)
A gdzie ja napisałem że wszyscy pedofile to geje ?
A co Leppera to na polityce to on się trochę zna.
A napewno jest mądrzejszy od większości uczniów i studentów w Polsce.
O Giertychu już nawet nie wspominam.