Nie jesteś zalogowany.
Powtarzam wam, tom_21 udaje, robi sobie żarty i śmieje się z nas w domu. Pewnie nawet polityką się nie interesuje.
BTW, da się zrobić skrypt na forum, który automatycznie usuwałby tematy ze słowami "Giertych", "Kaczyński", "polityka"?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-20 18:30:15)
Powtarzam wam, tom_21 udaje, robi sobie żarty i śmieje się z nas w domu. Pewnie nawet polityką się nie interesuje.
Przyjmuje to jako wytłumaczenie, bo już mi się to w głowie nie mieści8-D[los]
Szczerze wątpię. Jego inne posty dotyczące np. anime są podobne. Ostatnio wyzwał od nienormalnych tych, którym nie podobało się Elfen Lied i Evangelion.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zgadzam się! Elfen Lied! Niech nikt nie obraża EL. Bo ja przy tym anime płakałem[baka][placze]
lb333 napisał:Powtarzam wam, tom_21 udaje, robi sobie żarty i śmieje się z nas w domu. Pewnie nawet polityką się nie interesuje.
Szczerze wątpię. Jego inne posty dotyczące np. anime są podobne. Ostatnio wyzwał od nienormalnych tych, którym nie podobało się Elfen Lied i Evangelion.
[roftl]
To podejrzane, że wszędzie szuka konfliktu...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-20 18:36:41)
a może po prostu troll?
http://dziecineo.prv.pl/
jezeli nie ma sie konstruktywnych argumentow oraz nie rozumie sie tego, ze nie kazdy mysli tak jak JA to tak niestety jest. nietolerancyjny dewota, najgorsze co tylko moze byc
NIE DZIECIOM NEOSTRADY
Ja proponuje warna za nietolerancyjność, obraze użytkowników także moderatorów, wzniecanie kłótni... W sumie ja bym wystawił 3 warny[los]
A gdzie ja napisałem że wszyscy pedofile to geje ?
A co Leppera to na polityce to on się trochę zna.
A napewno jest mądrzejszy od większości uczniów i studentów w Polsce.
O Giertychu już nawet nie wspominam.
ja cie prosze zamiast robic sobie z nigo bożka i oltarzyk stawiac w domu to lepeij podaj przyklady tych ich madrosci. chetnie poczytam. bo to co obecnie proponuja to wola obecnie o pomste do nieba. a poza tym wedlug ciebie to wszyscy studenci i profesorowie nauczyciele (bo oni tez sie pod tym podpisuja) sa glupsi od od pana G i pana L?? Brawo brawo bijmy brawa dla czlowieka ktory wybral smak zycia[yahoo][cholera][cholera][cholera]
giertych ze swoimi lekcjami patriotyzmu i historii => a po czym?? po tym ze jego kumpel z koalicji nie zna hynmu PL?? LOL
lepper ktory np chce zlikwidowac stacje benzynowe na ktorych jest tania benzyna?? bo mu nieuczciwa konkurencja w glowie LOL ja sie pytam komu ma to sluzyc.
A poza tym oba cwaniaczki zeby byc w zadzie to wlaza w dupe bez wazeliny [cholera]buractwo i tyle tylko po to zeby dostac sie do koryta
mikrus, do toma_21 nie docierają ĹťADNE argumenty, bo on ma swoje lepsze, których nam nie zdradzi.
trzeba starac sie rozumiec ludzi uposledzonych. nie powinniscie byc tacy okrutni dla toma.
Nie wiem co wstawić w miejsce pierwszych******** żeby się rymowało[baka]
Może podasz pierwszą literę.
Wierszyk pierwsza klasa:D
Nie wiem co wstawić w miejsce pierwszych******** żeby się rymowało[baka]
Może podasz pierwszą literę.
Wierszyk pierwsza klasa:D
Oto pierwsza litera S********a
EDIT:
O nawet się ostatnia wcisnęła
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-20 19:05:23)
hahahahhahhahahahahahahahahha
BTW:Przepraszam za nic nie wnoszącego posta ale nie umiałem się powstrzymać
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-20 19:09:20)
o rany.. ale dzieci:P:P krzyczycie ze tom was obraza, a zaraz robicie to samo :P
chcialam tylko dodac jedno: w panstwie Hitlera na poczatku bylo dobrze, ale z dnia na dzien coraz gorzej.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-20 19:21:42)