Nie jesteś zalogowany.
ByĹo spotkanie ANSI? Damn, nie wiedzioĹĹźech...
PoznaĹem tylko Wanderera ...naprawdÄ myĹlaĹem Ĺźe jesteĹ mĹodszy ;D
AceMan przecieĹź ja teĹź z tobÄ gadaĹem xD ale pewnie nie spojrzaĹeĹ na nick'a:P
Nie ma czego żałować, normalnie umarłem z nudów... nie bawią już mnie takie spędowiska gdybym chcioał się wynudzić to zostąłbym w domu a nie tłukł się pare godzin w pociągu.[shithappens]
NIEEE!!! Czy za dwa lata i mnie to czeka?
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-14 10:54:59)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
a kupił ktoś tą gazetkę Otaku bo nie wiem czy kupowac szukac czy nie
ja ją dostala, artykuly nawet fajne, ale jako, że to dopiero numer "0" to daruję czepianie się typu: "troche za mało", ale napewno będzie lepiej^^
Ja ją przeglądałem, bo kumpel kupił i nawet fajna, tylko mnie ta nazwa ciągle drażni:) Jak na pierwszy raz to im fajnie wyszło, zobaczymy czy z nr 2 się poprawią, czy pogroszą.
Wanderer to nie zależy od wieku:D
następny numer będzie numerem 1, ten był zerowy.
Wszystko jedno który nr ważne by się ukazał:P
Mio, i kill ya, myślałem, że byłaś, bo chyba widziałem jak się wypoiwadasz, że jedziesz i szukałem twojego nicka Oj żałuj żałuj
nie było mnie, niestety, ale za to znajomi rozdawali moje wizytówki XD
za rok zbiorę pieniądze na ten cel i gdzieś się pojawię
Nie ma czego żałować, normalnie umarłem z nudów... nie bawią już mnie takie spędowiska gdybym chcioał się wynudzić to zostąłbym w domu a nie tłukł się pare godzin w pociągu.
też trochę się obawiałam, że będzie mi nudno, może stara i zrzędliwa się robię?
Ostatnio edytowany przez mio (2006-08-14 11:20:34)
Ja paru osób niestety nie spotkałem, zebranie Ansi przegapiłem, bo... no właśnie... nie pamiętam:P. Klimat był świetny jak na 1 konwent, ale 50h non toper potrafilo wymęczyć na maxa. Za rok niczego nie przegapie:).
Wanderer: domyślam się czemu ten Rotfl był spowodowany:)
Pewnie siedziałbym tam do konca, ale popełniłem jeden zasadniczy błąd, poszedłem na Sale Audiowizualną. A tam leciało Angels Egg, a tego nie ogląda się zmęczonym po całym dniu imprezowania, bo cię uśpi w ciągu 5 minut... no i niestety się tak ze mną stało
Ja byłem ładnie wykończony (brak dopływu do stóp też robił swoje -> za mocno zawiązane glany ), ale czekałem na Angel's Egg, bo byłem ciekawy co to jest. A tu nagle Mamoru Oshii i Yoshitaka Amano!! Jedno z najbardziej klimatycznych anime jakie widziałem. Polecam A na Hentai Night to było pomieszczenie za małe i zapchane
Ja byłem ładnie wykończony (brak dopływu do stóp też robił swoje -> za mocno zawiązane glany ), ale czekałem na Angel's Egg, bo byłem ciekawy co to jest. A tu nagle Mamoru Oshii i Yoshitaka Amano!! Jedno z najbardziej klimatycznych anime jakie widziałem. Polecam
Ja osobiście Angel's Egg uwielbiam. Widziałem już z 5 razy. To anime jest dość ciężkie. Akcja jest strasznie powolna i właściwie nic się nie dzieje, oglądasz tylko obrazy. Tak czułem, że może się źle skończyć oglądanie go o 2 w nocy, ale poszedłem, bo chciałem to zobaczyć na dużym ekranie. No i mnie ścięło Pewnie masz mocniejszą głowę ~strusic
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mocniejsza głowa ? Na DojiCONie 07 się sprawdzi dokładnie :]
Ja nie mogłem usnąć, jeszcze jak zobacyzłem jak to się zaczyna Po kresce widać, że siedział przy tym Amano. Jeszcze ta animacja. To anime jest niesamowicie zrobione jak na swoją date produkcji! (1985rok!!).
Angel Egg? Anime na rozkmilanie ^^ Ma w sobie to coś co zmusza do refleksji.
P.S. Jak tak sie zastanowic.. siedzieliscie w drugim rzedzie krzeseł po lewej?
tyaa na doji 7 mam zamiar nie spać. Teraz nie wyszlo, bo kilka dni wczeniej mialam bezsennych
Inuś - z siłami wyższymi nie podyskutujesz ^^
Nie ma czego żałować, normalnie umarłem z nudów... nie bawią już mnie takie spędowiska gdybym chcioał się wynudzić to zostąłbym w domu a nie tłukł się pare godzin w pociągu.[shithappens]
No comments. Tylko buraki uważają to bez sensu.
następny numer będzie numerem 1, ten był zerowy.
Gadałęś z Yankiem? Sądzę, że nie.. zresztą nawet na okładce pisze "nr.1"
A teraz ogólnie.
O spotkaniu ludzi z anfo i nasi pisałem kiedyś tutaj na forum. Szkoda, że nie każdy wiedział.
Osoby które byłyna 100% (te co widziałem choć raz tam): Wanderer, Strusic, Fisher, Starfox, Virus, Marcin X. Z anfo pojawili się jeszcze Klamot i lenin1905
Ci co byli pierwszy raz zostali rozdziewiczeni i mam nadzieję widzieć ich częściej.
Co do konwent - pochawalic znow mozna fanow za inwencje twórcze i fajne atrakcje. Organizacja czasem szwankowala i poszedl sprzęt podczas Karaoke ale to sie wybacza.
Szkoła... niezła ale miała minusy - mały main to najwiekszy. A i jeszcze jeden niezły w AMV roomie kamórki traciły zasięg (to był dopiero bunkier/schron)
wszystkie te i więcej osob zapraszam na BAKĘ w tym roku
nie zadawać pytań jeszcze bo wiele rzeczy ma się zmienić, zresztą powstanie odpowiedni temat w swoim czasie
- obiecuję, że postaram się wyciągnąć oficjalną godzinkę na spotkanie grup i osób z forów wydających soft i hardsuby do anime.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-08-14 23:26:34)
Gadałęś z Yankiem?
Inuś to dziewczyna
Osoby które byłyna 100% (te co widziałem choć raz tam): Wanderer, Strusic, Fisher, Starfox, Virus, Marcin X. Z anfo pojawili się jeszcze Klamot i lenin1905
Inuś i mnie widziales nieraz. Wracalismy w tym samym przedziale
Kisiel napisał:Gadałęś z Yankiem?
Inuś to dziewczyna
A a nie ma znaczku nad avkiem i do tego byka zrobiłem
Kisiel napisał:Osoby które byłyna 100% (te co widziałem choć raz tam): Wanderer, Strusic, Fisher, Starfox, Virus, Marcin X. Z anfo pojawili się jeszcze Klamot i lenin1905
Inuś i mnie widziales nieraz. Wracalismy w tym samym przedziale
Sorry masz rację. Tylko podałem osoby które nieraz widziałem na tych odwa forach. Ciebie skojarzyłem dopiro po powrocie a potem w kime to mi wyleciało z pamięci. dzięki temu zdarzeniu masz pewność , że już więcej razy to się nie zdarzy.
EDIT:
Konkursy wymiatały
szczególnie wiedzy o Naruto i pytania ANBU [roftl]
cosplay: scenka z RO i Naruto. upicici sasuke i reszta.. język Ori
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-08-15 00:18:35)
Kisiel(i reszta bandy) !!! Wrrrr...jestem dziewczyną(jak by ktoś nie zauwazyl) na conie.
A co to Otaku, to gadałam z Sanzoku i on powiedzial mi, że to numer 0
Ostatnio edytowany przez InuĹ (2006-08-15 11:46:38)
EDIT:
Konkursy wymiatały
szczególnie wiedzy o Naruto i pytania ANBU [roftl]
To było straszne Zupełnie tak jakbym wpadł do pokoju z obcokrajowcami.
Inuś ->Otaku nie ma nr zerowego. Odrazu wystartowali od: "01/2006"
Sanzoku sie mylił xD Numer probny nie zawsze nazywany jest zerowym
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-08-15 12:24:04)