Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
jesli chodzi o napis Szukamy uploaderów i recenzantów.
wiadomo, kazda www chce byc jak najlepsza i miec duzo materialow .
dlatego kazda pomoc sie przyda.
stad ten tekst.
haraPL, ale Isao chodziło o to że w tym zdaniu jest błąd, a nie o to że zdanie samo w sobie go odrzuca xD
recenzantów - pisze się recenzentów xD No tego to ci chyba nie muszę przypominać?
Jakby taki jeden Obi dobrałby ci się do skóry...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-21 16:35:56)
he :]
poprawione :]
Co do ma-center.net
Wprowadzilismy taki dzial jak News World (nowinki o manga-anime)
Od recek mam AniDB, AnimeNewsNetwork, i RandomCuriosity
Od DL-u mam MRPC.US, National-Anime, torrenty itp.
Plus, jeśli DL jest na MU, RS [jeśli nie, przepraszam, nie sprawdzałem], strona IMO nie ma prawa istnieć.
Poza tym, 'na rynku' jest zbyt wielu gigantów w tej klasie by móc zgromadzić szeroką rzeszę użytkowników zaczynając od zera... IMO powinniście NAJPIERW zbudować porządną stronę, potem ją reklamować. Bo człowiek wejdzie, spojrzy "Łe, tylko 3 recenzje, crap nie strona" i nie wejdzie już więcej, w poważaniu mając update`y. Nie żebym ja tak uważał, ale większość polskiej sceny i`netowej tak się zachowuje.
Nie żebym chciał was zniechęcić, to po prostu rada od starego weterana.
RiXeD no masz racje.
Lecz zauważ dajemy ludzią troche epów,troche do czytania,staramy się dawać nowinki z świata,umożliwiamy ludzią aby wymienili się własnymi poglądami na temat danej mangi czy też anime.
Czyli strona funkcjonuje.
Od czegoś trzeba wkoncu zacząć
od recenzji anime jest tanuki. nie ma sensu powielac czegos co juz jest i jest do tego naprawde dobre. download na stronie niby jest ale nie wiadomo co w nim jest poki sie nie zarejestrujesz. dla mnie to czysta glupota i strata czasu. strace czas rejestrujac sie, wejde w download i sie okaze ze tam nic ciekawego nie ma. jesli zrobisz strone z pl hardsubami to sadze ze trafisz w oczekiwania fanow.
pozdrawiam.
猫が大好き!!!
nom moze masz racje ale zawsze od czegos 3ba jednak zaczac.
Zainponowac czyms gdzie niema nigdzie:P
np . nowe anime jakie jest na naszej www:P
Strony Poprzednia 1 2 3