Nie jesteś zalogowany.
Kisiel napisał:pa3cja napisał:a ja mam 168 cm wzrostu, waze 55 kg i malo jem
Ale choherko bez obrazy
wcześniej podałem swoją wagę bez wzrostu 1,86m W sam raz.
co to "choherko" ?:P
Chucherko , to raczej sie tak pisze[madrala]
To co ludzie? Wysyłamy Wingeda na następne zawody?
jestem za, trza go tylko złapać i można przetransportować statkiem w jakiejś skrzyni ^^ nie da się jedzenia, to będzie głodny i ładnie hot-dogi wcinać będzie
Dziś zjadłem jednego Hot-Doga na obiad i jestem syty.
Oni przed takimi zawodami to są chyba miesiąc tylko o wodzie... i dlatego mają taki apetyt:P
Chucherko , to raczej sie tak pisze[madrala]
Ja znam to pod "Chocherko" możecie sobie to tłumaczuć jak chcecie Znaczy dokładnie coś małego, słabego, lekkiego
Oni przed takimi zawodami to są chyba miesiąc tylko o wodzie... i dlatego mają taki apetyt:P
Zartujesz? Żołądek jest rozciągliwy ale po głodówce on sie kurczy a rozciągnięcie go szybko na siłę powoduje wielki ból.
pa3cja napisał:a ja mam 168 cm wzrostu, waze 55 kg
No ładnie jesteś wieksza odemnie [baka]ja mam 165cm [deprecha] za to wage mam lepszą 60 kg
To i tak dużo więcej niż ja hehe... 178cm wzrostu przy 56kg lat 19... wstyd normalnie
Senpai raczej nikt z nas by niechciał by być na jego miejscu.
Mój record jedzenia hot-dogów to 8 a później niemogłem nic jesć przez jakieś 20 godzin (skutek przejedzenia)
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-07-10 19:55:52)
~Isao przez ciebie wpadne w anoreksje !!
~Isao przez ciebie wpadne w anoreksje !!
co ja mam powiedzieÄ mi juĹź ludzie mĂłwiÄ
, Ĺźe ze mnie anorektyk niczym z 'Hanavalda' xD
z tym Ĺźe zjeĹc potrafiÄ doĹÄ sporo ale nic na wadze nie przybywa
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-07-10 20:16:47)
Jedz bułkę z bananem [roftl] teraz tak gorąco to sie jeść nie chce. Ja np. dziś jeszcze nic nie jadłem
Arry - teraz to się uśmiałem [roftl] nei zrozumiałeś żartu. Chodziło mi o Isao skoro mówią, że jest podobny do (...) to niech je bułkę z bananem a nabierze ciałka jak wiadomo kto
Eh przez was to można się komplesków najeść, ja to musze strasznie jedzenie ograniczać(a jeść lubie)żeby nie przytyć.
a kto nie lubi jeść... jeno to tycie coś nie idzie
co do bułki z bananem nie lubie już próbowałem wole Redbula dodaje skrzydeł
Dobra żeby wszyscy się kompleksów pozbyli: Ja ważę 75 kg i mam 170 cm wzrostu I jest mi z tym dobrze
To patrze ja jstem najgrubszy...185 cm i 91 kg...do tej wagi przycztniła sie siłownia, przed chodzeniem na nia wazylem 75kg a teraz utrzymuje 90-92 kg:P Jak to mówił Eric Cartman z South Parku"Schab...SCHAB!!"
To patrze ja jstem najgrubszy...185 cm i 91 kg...do tej wagi przycztniła sie siłownia, przed chodzeniem na nia wazylem 75kg a teraz utrzymuje 90-92 kg:P Jak to mówił Eric Cartman z South Parku"Schab...SCHAB!!"
Eeee tam.
Lepszy kurczak w czekoladzie... Albo serow bipka A jak zbytnio przytyjesz to mówić że masz poprostu grube kości
He he to jest piekne, jak chodzisz na siłownie to nie rosnie brzusio ale masa miesniowa, brzusio te same a waga wieksza