Nie jesteś zalogowany.
Nie, firma Blizzard raczej nie ma w planach kręcenia filmu o Diablo, pozatym Blizzard zaangażował się w film WoW więc to mało prawdopodobne by zaczoł teraz inny projekt. Pozatym pan Boll musiał by sie wykazać super scenariuszem i sporym kapitałem bo jak znam Blizzarda to na nakręcenie filmu typu "Doom" na pewno nie pozwoli.
PS: Podobno Uwe Boll ma zrobić film na podstawie Far Cry ciekawe.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-07-21 00:36:56)
Uwe Boll wysoko mierzy. Podobno (teraz rozpowszechniam plotkÄ) chciaĹ zrobiÄ film na motywach MGS. Kojima siÄ temu sprzeciwiĹ (bez komentarza), a sprzeciw Kojimy chyba coĹ znaczy dla Sony. Facet przewaĹźnie ma racjÄ, hehe.
Ale jeĹli Boll mierzyĹ w Metala, to co u tam jakieĹ Diablo. OprĂłcz FarCrya planuje teĹź film na motywach Dungeon Siege'a.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-02 04:51:49)
Co do pana Uwe Boll to się nie wypowiadam, niewidziałem jego filmów więc niewiem czy jest dobrym reżyserem.
Ale zato sam pomysł robienia filmów na podstawie gier Blizzarda bardzo mi się podoba. Ja sam osobiście chciałbym zobaczyć film StarCrafta, Diablo, WarCrafta - a i scenariusza nie trzeba by daleko szukać bo albo scenariusz z gry albo ekranizacja książek takich jak StarCraft: W cieniu Xelnagi, Diablo: Królestwo Cienia, WarCraft: Dzień Smoka wedug mnie idealnie nadają na scenariusz. Mi przynajmiej się bardzo podobały. Oby film WoW odniusł sukces a może w przyszłości będziemy mogli liczyć na coś więcej.
pytanie z troche innej beczki:
ma ktos jakis edytor postaci za pomoca ktorego przewale caly item setup na innego chara?
EDIT: ok zrobilem juz mojego posta ;f a wlasciwie to poprosilem admina SG zeby mi przyslal moj sejw i po zrobieniu czegos w zastepstwie spirita w edytorze (z tymi samymi statami ofc) to z mojej czarki fire wyszedl niezly czolg ...
jakby ktos mial ochote na male TCP/IP to walic na GG 8422615
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-07-22 17:01:14)
wlasnie rozmawialem z kumplem, duzo sie w d2 zmienilo, doszedl jakis quest na duze amu +3 do skilli i sporo innych ciekawych rzeczy (slowo runiczne zdejmujace immuny ). niedlugo reset laddera w d2, wiec jesli ktos chetny na wspolna zabawe czekam na pmy
Proponuję spotkać się na battlenet 01.08.2006 o godz. 21.00 aby razem chwilę pobiegać w ekipie. Tak integracyjnie.
Wszyscy stworzymy 1 lvl postacie i zobaczymy jak się będzie grało.
Koło godz 21.00 próbujcie dołączyc do gry ANSI /// ansi (nazwa gry///hasło). Jeśli takiej gry nie będzie to niech ktoś ją stworzy, po prostu pierwsza osoba która się pojawi tworzy grę.
Jest tez opcja sobie pograć zawodowcami, czyli kto ginie ten traci postać Tak bardziej hardcorowo.
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-31 19:39:51)
ok... tylko pytanie - kiedy ma być res?
O 21:00 postaram sie byc.
Miło, że wątek się przydaje. Nie wiem, kiedy znów będę miał okazję popykać w Diablo online, o 2 LoD nie wspominając, ale aktywność forumowiczów cieszy.
Kurde tak sobie chciałem dziś z wami zagrać. A tu kurde dźwiganie łóżka przez cały dom i totalnie zapomniałem
malo nas bylo ale fajnie sie gralo :)przypomnialy mi sie stare czasy, po resecie wracam na bn :]
A ile was byĹo... bo teĹź miaĹem byÄ, ale zpaomniaĹem ^^'.
malo nas bylo ale fajnie sie gralo
Rozumiem, że w 2 LoD?
Tak, Lod.
Duzo osób nie było, ale i tak świetnie się grało, i mieliśmy taki mały przykład restartu.
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-08-02 04:03:24)
Co do pana Uwe Boll to się nie wypowiadam, niewidziałem jego filmów więc niewiem czy jest dobrym reżyserem.
(...)scenariusza nie trzeba by daleko szukać bo albo scenariusz z gry albo ekranizacja książek takich jak StarCraft: W cieniu Xelnagi, Diablo: Królestwo Cienia, WarCraft: Dzień Smoka wedug mnie idealnie nadają na scenariusz.
Uwe Boll to znany kaszaniarz. Sam też nie widziałem tych filmów, ale i nie zetknąłem się z ani jedną przychylną oceną jego dorobku. Prawie każdy, komu jakaś gra jest droga ma nadzieję, że Boll nie nakręci filmu na jej podstawie. To takie "Wiosny Hitlera" - produkcje finansowane z myślą o stratach, które można będzie sobie odliczyć od podatku.
Książki z fabułą dziejącą się w świecie Diablo przeczytałem dwie i okazały się w 100% skokiem na kasę. Nie ma nic złego w samym zarabianiu piórem, ale niedobrze, gdy nawet takie czytadła pisane są bezdusznie.
Scenariusz Diablo akurat słabo nadaje się na film. Co innego "brać w tym udział", a co innego oglądać hack & slash przez ponad godzinę (nawet "Władca Pierścieni" Jacksona zawierał sceny nie-hack'n'slashowe).
Moze ktos ma ochote pociupac na tcp/ip ze mna i smoczkiem? ^^
O d2 LoD wersje 1.10 mi chodzi. Ja moge w kazdej chwili, postac sie tylko grzeje :>
Wbijajcie na Alkara ( taki server prywatny D2). Trzeba miec patch 1.10 zainstalowany:P tu macie namiary tego serva diablo.alkar.net . Nawet spoko server jak ktos nie ma oryginala to mozna tu popykac ja tam gram:P
Ja i Smoczek gramy na SG www.sgrealm.pl nawet do klanu go zwerbowalem :F
ale ofc obczaje Alkara
... jak ktos nie ma oryginala to ...
to moze takowy kupic za cale 50zl (podstawka + lod) co wydatkiem straszliwym nie jest a tracicie duzo zabawy bo takich genialnych nobkow jak na bn to nigdzie nie ma a tak serio wiecej ludzi wiecej zabawy (latwiej o pomoc itd)
Ja osobiście polecam Angrenosta, wreszcie przestaje się liczyć sprzęt, a zaczyna liczyć skill ^^.
Dla zainteresowanych:
realm.angrenost.org
Ja osobiście polecam Angrenosta, wreszcie przestaje się liczyć sprzęt, a zaczyna liczyć skill ^^.
Dla zainteresowanych:
realm.angrenost.org
gralem na Angrenoscie w sumie fajny server, podobno juz tam 1.10 wprowadzili
ale ja wole sam ponabijac level pomeczyc sie i poznajdywac przedmioty a nie ze odrazu kazdy moze miec najlepszy sprzet;)
Na sg nie gralem:P duzo ludzi tam gra? wkurza mnie to ze formularze trzeba przesylac:P na alkarze zakladasz konto i grasz odrazu:) i mozesz miec tyle kont ile Ci sie podoba