Nie jesteś zalogowany.
:):):):):):):)
Nowe Anime którego emisja zaczeła sie w tym miesiacu. Zapowiada sie naprawde dobrze.
Obejrzałem tego 1 epek i juz po mim poznałem ze bedzie ciekawe:D:P, tak przynajmniej osobiście uwazam.8-D
Mam szcerą nadzieje że jakaś sprawna grupa zainteresuje sie tym Anime, oczywiście jak wyjdą subowane epki.
Mam nadzieje że poprzecie moja nadzieje.
4 i 10 fajne Co to jest "to" czerwone na jego ubraniu?
Dodaj jakies info, może anid lub ann i popraw te linki błagam...
FF mi się pierwszy raz w chistori wykrzaczył a potem nie chciał pobrać obrazków.
Musiałem pojedynczo klikać PPM a potem "pokaż obrazek".
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-17 23:00:32)
co kolwiek było pod zdaniem "Mam nadzieje że poprzecie moja nadzieje." nie widze tego :/ aaa taki patent
Może być fajna komedia ecchi8-D
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-07-17 23:05:17)
Linki do info.
Radzę omijać z daleka, z trudem obejżałem pierwszy epek. Szczerze odradzam.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Dziwna rzecz, ta wypowiedz.
Może nie lubimy ecchi
Ja ecchi kocham i sie za to zabiore... moze byc ciekawie... jest do tego jakis link http?
Dość szybko mi idzie drugi raw w torencie, duzo narazie seedów czy jak im tam.
kurde nie wiedziałem że constans73 lubi ecchi
A ja uwielbiam ecchi !!! [slina] I tak jak i ty constans73 mam nadzieję, że ktoś zsubuje tę serię. Zapowiada się ciekawie
Bardziej lubie Love, przyjemniej mi sie ogląda. Hyba już o tym wiesz Zgrzyt.
Ale jak niema dobrych love to ecchi dobre se obejrze. Lubie:)
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-07-17 23:42:19)
a jednak jest dla ciebie nadzieja
ehh.. a juz mialam nadzieje ze to bedzie jakies fajne anime
4 i 10 fajne Co to jest "to" czerwone na jego ubraniu?
domniemam ze to slady po paintballowym bombardowaniu ;f
lookne to anime ale dopiero jak jakas porzadna grupa sie za to wezmie ;f
uf jestem po 1 odcinku fajne ale fabula zbyt za prosta i co tak dlugo z nastempnym odcinkiem jusz caly tydzien minal od wyjscia 1 odcinka !!!!!!![zly]
ściągnijcie sobie z tokyotosho Yume raws wydało w HDTV, ale pewno juz nie ma seedów to złócie prośbę w Rawy na DirectDownload.:)
Skoro już jest taki temat to powiem w skrócie co sądzę o tym anime.
Uważam je za NIEŚMIESZNY GNIOT. Do takich anime mam z reguły bardzo małe wymagania byle tylko było śmieszne i/lub miało trochę fajnego ecchi/fanserwisu. NIESTETY w tym przypadku ani jednego ani drugiego nie ma tylko jest nieśmieszny gniot. Oglądam sobie I odcinek i przez połowę nawet takie ciekawe się wydaje, ale to co pokazali na końcówce tego odcinka czyli jak główny bohater zamienia się w zboczeńca i sześć chyba razy rzuca się na tą dziewczynę i za każdym razem jest bity to przesada. Wszystkie postacie są bardzo głupie i nic się nie zmieniają. Ciągle te same zachowania i reakcje. Może jakby w tym anime nikt nie bił ani nie karał głównego bohatera to by się dało to oglądać.
Oceniam 2/10
Skoro już jest taki temat to powiem w skrócie co sądzę o tym anime.
Uważam je za NIEŚMIESZNY GNIOT. Do takich anime mam z reguły bardzo małe wymagania byle tylko było śmieszne i/lub miało trochę fajnego ecchi/fanserwisu. NIESTETY w tym przypadku ani jednego ani drugiego nie ma tylko jest nieśmieszny gniot. Oglądam sobie I odcinek i przez połowę nawet takie ciekawe się wydaje, ale to co pokazali na końcówce tego odcinka czyli jak główny bohater zamienia się w zboczeńca i sześć chyba razy rzuca się na tą dziewczynę i za każdym razem jest bity to przesada. Wszystkie postacie są bardzo głupie i nic się nie zmieniają. Ciągle te same zachowania i reakcje. Może jakby w tym anime nikt nie bił ani nie karał głównego bohatera to by się dało to oglądać.Oceniam 2/10
nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że czytam recenzje love hiny
Ach tera mi się przypomniało że constans'a73 dawno nie widziałem, a tak lubiłem z nim prowadzić pełne jadu i powagi dyskusje przy czym nie był trollem a wartościowym partnerem do dyskusji.
A odnośnie anime. Mi się bardzo podobało.
Główny bohater to nie ciota bojąca się kontaktu fizycznego z kobietą i ma zdrowe zainteresowania jak każdy w tym wieku (chyba że ktoś np. jest loli maniakiem, ale tak z monitorem to ciężko ^^). Główna bohaterka też mi się bardzo podobał, ze względu na zdrowe proporcje ciałka i charakterek. + karabin w pluszaku wymiata xD Lekka i nawet zabawna seria, nic ambitnego jednak jako czasozabijacz może być tak na 6+/10 w swej klasie może i 7/10 z browarkami.
Jednak według ledziux'a było by lepiej gdyby bohater był ciotą lub by laska go nie biła tylko dobrowolnie się oddawało, a odnośnie zmiany to by przechodziła transformacje w super magical loli ^^ Jednak ja pamiętam to inaczej, ona z czasem przestała na niego patrzeć jak na napaleńca a on pokazywał zę ma też swą pasje itd.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-07-20 02:12:26)
Zgrzyt każdy wie, że jesteś trollem i nie da się z tobą prowadzić dyskusji.
Napisałem swoje zdanie z zaznaczeniem czego w anime nie lubię.
Ogólnie na anime bardzo mało co narzekam i wiele rzeczy toleruje oprócz karania fizycznie głównego bohatera za jego zboczone zachowanie lub coś podobnego. Ten typ humoru (czyli zboczony bohater, który jest bity przez dziewczyny) jest NAJGŁUPSZY W ANIME i jak występuje tego dużo to taka produkcja jest skreślona u mnie.
Ty nie pisz co by było lepiej według mnie bo mnie nie znasz Zgrzytku więc się nie popisuj.
W tym anime brakowało fanserwisu bo to co było to jakaś żenada, a może wtedy ten tytuł by choć trochę zyskał.
Poza tym tak dla porównania oglądałem ostatnio również Kenko Zenrakei Suieibu Umisho i to było rewelacyjne anime ze świetnym humorem i bardzo fajnym fanserwisem. Ale najważniejsze to że postacie były bardzo sympatyczne w przeciwieństwie do głupich postaci z Tonagura.
No, ale każdy ma swoje zdanie i może nawet uważać odwrotnie.