Nie jesteś zalogowany.
lol ogladam sobie te pierwsze fotki i mysle sobie lol co to za wieloryby oO
po czym uswiadomilem sobie ze dalem sie nabrac xD
roxne foty czekam na wiecej xD
A wam tylko "gumy" w głowie
Kawaii to może i jestem ale chyba jak śpie. A dużooo mam fotek w pozycji horyzontalnej. Wersus , menda ,lubił mi takie robić. Ta którą widzie była robiona po ciemku i skurczybyk myslał że śpie.
A takiego
Wiedziałem, że nie śpisz, ale fakt! Nic nie widziałem. Robiłem to zdjęcie w ciemno:D. Jak go zobaczyłem na wyświetlaczu to myślałem, że padnę[szalony].
Zdjęcie pierwsza klasa! Jedno z lepszych.
BTW. Szkoda, że zant dał od razu nasze prawdziwe fotki;). Ale i tak was wyprowadził w pole[okej]
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-07-20 15:42:04)
Kisiel napisał:A wam tylko "gumy" w głowie
Dżibril napisał:Kawaii to może i jestem ale chyba jak śpie. A dużooo mam fotek w pozycji horyzontalnej. Wersus , menda ,lubił mi takie robić. Ta którą widzie była robiona po ciemku i skurczybyk myslał że śpie.
A takiego
Wiedziałem, że nie śpisz, ale fakt! Nic nie widziałem. Robiłem to zdjęcie w ciemno:D. Jak go zobaczyłem na wyświetlaczu to myślałem, że padnę[szalony].
Zdjęcie pierwsza klasa! Jedno z lepszych.BTW. Szkoda, że zant dał od razu nasze prawdziwe fotki;). Ale i tak was wyprowadził w pole[okej]
to fakt dla niego ^^
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-20 15:44:14)
waski to tak o sobie mówisz byś się wstydził .
Ostatnio edytowany przez haker836 (2006-07-20 16:00:42)
wstydzil? coz czy ja wiem czy jest sie czego wstydzic. "ja zawsze wiedzialem ze Bog mnie stworzyl do milosci" (skad to cytat?)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
wstydzil? coz czy ja wiem czy jest sie czego wstydzic. "ja zawsze wiedzialem ze Bog mnie stworzyl do milosci" (skad to cytat?)
Z GTO chyba:P
to co mówiłeś że byłeś łysy ??
te b4rt3k nie rób z siebie wariata i daj spokuj waskiemu
Ostatnio edytowany przez haker836 (2006-07-20 16:04:21)
Cytat pochodzi chyba z "Chłopaki nie płaczą " co ciekawe powiedziała to panienka tańcząca na rurze więc waski zaczynam sie o ciebie bać [roftl]
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-07-20 16:03:46)
te b4rt3k nie rób z siebie wariata
Czemu wariata??:P
bo nim zaczynasz być.....
kubik to ty się zgoliłeś ??
bo nim zaczynasz być.....
Skąd te przypuszczenia?[fuj]
pomyśl........
Ostatnio edytowany przez haker836 (2006-07-20 16:11:00)
widze że nieźle się badicie. Mie było mie pare minut a tu się rozkręcają bezemnie.
Zan Mogłeś troche lebsze zdięcie wybrać[klnie][beznadzieja] bo na tym wyszłem jak I nawet nie pamiętam kiedy mi to zdięcie zrobili[blee]
No właśnie nic mi do głowy nie przychodzi, i to Ty masz chyba jakiś problem...[shithappens]
E! Czy ja mam wrażenie czy child of neo wdarło nam się na forum?!
~hakier, zacznij pisać z sensem i edytować posty, a nie piszesz jeden za drugim w minutowych odstępach.
Trzeba będzie zgłosić się do moda, bo straszny burdel się tu robi...
Oj chyba masz racje
OOO zadyma!
kto sie ze mna pokluci? no kto? PLZPLZPLZPLZPLZ
szkoda ze arda nie ma ; mojego wirtualnego wroga numer 1 :F
E! Czy ja mam wrażenie czy child of neo wdarło nam się na forum?!
~hakier, zacznij pisać z sensem i edytować posty, a nie piszesz jeden za drugim w minutowych odstępach.
Trzeba będzie zgłosić się do moda, bo straszny burdel się tu robi...
child of neo? lekko powiedziane xD
Uciekł