Nie jesteś zalogowany.
Mówiłem że kiedyś nosiłem fartuszek... to chyba II klasa jako że jeszcze okularów nie mam ( i nie przypominam swojego avatarka )
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
hehe ciekawe który to opcy[kombinuje], w sumie ci powiem, że skoro to twoje przedszkole było, to mieliście tam ładne dzieci nawet, bo w naszym to OMG:D wolałbym nie mówić.
BTW, te mundurki jakieś takie niespecjalne są, te na 1 zdjeciu, ale te na 2 to już ujdą, chociaż garniaki.
PS: Ta pani na tej drugiej fotce, ładna bardzo[slina]
[cytuj]PS: Ta pani na tej drugiej fotce, ładna bardzo[/quote]
Dlatego je dałem , nie mniej jednak to chyba środek gimnazjum czyli podpada pod paragraf...
Za to gostek na pierwszym planie przypomina mi Yoshikawe z GTO
[cytuj]PS: Ta pani na tej drugiej fotce, ładna bardzo
Dlatego je dałem , nie mniej jednak to chyba środek gimnazjum czyli podpada pod paragraf...
Za to gostek na pierwszym planie przypomina mi Yoshikawe z GTO
a no rzeczywiście:D tak teraz wpisałem w google i porównałem, ty podobni jak cholera:D hmm... no podpada podpada... hehe jak ja się cieszę, że skończyłem gimnazjum^^
EDIT: a co oni tak wszyscy takie czarne włosy mają:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-27 00:14:30)
kubik- no czasami sie zdarza tak, ze wieje chlodem, ale tego to sie raczej nie uniknie, tym bardziej na forach. chociaz kazdy ma prawo do wlasnego zdania...
hehe... fajne te zdjecia
Opcy to kolo z środkowego rzędu i trzeci od lewej. Zgadłem?
Albo drugi od lewej w pierwszym rzędzie (ten w czerownych sofiksach:P)
nie jak chcecie sie męczyć zgadujcie dalej.
Widzicie, jestem w mundurku i juz mnie nie rozpoznajecie ...
Kisiel: nie, tak w ogóle, to nie jest to kolejna gra tylko temat o mundurkach, ja tylko dałem przykład jak one kiedyś wyglądały i że to co było kiedyś to nie mundurki
podpowiem że źle mi z oczu patrzy (na grupowym)
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-07-27 20:05:31)
nie jak chcecie sie męczyć zgadujcie dalej.
Zdjęcie grupowe: środkowy rząd, pierwszy z lewej. Zgadłem?
moze poprosdzę mojego zeby wział jako mundurek dresy nike
To chyba pod warunkiem, że Nike wam je zasponsoruje, a wy im będziecie robić reklamę.
Kurisu napisał:moze poprosdzę mojego zeby wział jako mundurek dresy nike
To chyba pod warunkiem, że Nike wam je zasponsoruje, a wy im będziecie robić reklamę.
Jesli szkoła bedzie miała osiągnięcia na polu sportowym to czemu nie, Zdaje się że japończykom mundurki projektują projektanci mody.
Kubik: ciepło, ale ciągle pudło
Wcale nie wredna tylko uczciwa , zresztą nigdy nie byłem fotogeniczny
Nagrody nie bedzie.
Jeśli to ma być tak jak napisano w tym artykule, to pomysł moim zdaniem nie jest zły (odnośnie mudnurków, monitoringu, bramek internetowych i większego udziału rady rodziców).
Zwracam uwagę, że nie chodzi tu o obowiązek noszenia mundurków, leczo danie szkołom takiej możliwości. Jeśli szkoła i rodzice stwierdzą, że stać ich na to i ma to sens to mogą wprowadzić takie coś.
Mówiąc o mundurkach, uściślijmy, mówimy o czymś takim
[URL=http://img69.imageshack.us/my.php?image=chybaiiklasagf0.jpg][/URL]
BOŻE8-D !!! Ta facetka (wychowawczyni) wygląda identycznie jak moja nauczycielka z podstawówki od niemieckiego ... nienawidziałam jej
a czy wie ktos moze jak sie nazywaja te skarpety co maja japonki ?? albo gdzie mozna takie dostac.. bede wdzieczna za odpowiedz..
chodzi ci o podkolanówki?
ja bym tak po sklepach pochodził jeśli zalezałoby mi na podkolanówkach?. Mój znajomy zawodowo gra w noge jak chcesz moge sie spytać gdzie sie zaopatruje:D:D
U mnie już na drzwiach szkoły wywieśli, że jeśli wyjdzie rozporządzenie to moje liceum się do niego dostosuje. A z tego co widzę to jak Giertch raz coś powie to nie zrezygnuje, więc od września będę musiał chodzić w mundurku, ciekawe co wymyślą?
Chyba pierwszy raz popieram jakiegoś polityka Mam nadzieję, że jakoś ciekawie wykreują mundurki.
te mundurki to pewnie będzie wybur szkoły ( znaczy sie kolor i wygląd mundurku ). No i oczywiscie będą pewno musiały przejsc standardy unijne
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-08-02 21:44:11)