Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
A ja mam pytanie. Wie ktoś może czy na necie jest dostępna wersja dvd-rip ? bądź HD oO , albo jakaś po prostu piękna jakość bez zbędnych napisów ??
[S^M] wydali już całkiem dobrą wersję (820.54 MB - [S^M] Dragon Ball - 2008 OVA Ossu! Kaette Kita Son Goku to Nakamatachi!! HD RAW (H264 AC3). )
Posiadam wersje od S^M i muszę powiedzieć, że troszeczkę sie zawiodłem do do jakości. Przy takim rozmiarze (i jeszcze wyokim bitrate) i długości specjala, jakoś nie wyszła im, aż tak superancko. Prawdą jest natomiast to, iż to najlepsza wersja dostępna w sieci.
Ahh, dzięki. Spróbuję ściągnąć przez irca... o ile się da ><' bo tam transfery lecą mi po 800kb/s. To będzie najszybciej.
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Nawet, nawet ten ovacz . Przyjemnie jest jeszcze raz wrócić do Dragon Balla, zwłaszcza, że wiążą się z tym wspomnienia jeszcze za dzieciaka .
Jeszcze się o filmie nie wypowiedziałem i póki, co oszczędzę słów, bo mógłbym jechać na podstawie trailera, ale nigdy nie wiadomo jak to wyjdzie...
Strony Poprzednia 1 2 3 4