Nie jesteś zalogowany.
witam, chciałem spytać, kiedy będą napisy do Naruto odcinek 195, bo coś długo ich nie ma, a chciałbym już obejrzeć i się doczekać nie mogę. czekam na napisy zawsze od Hatake & MCK, bo mają najlepsze. innych nie ściagam bo są do bani[cholera]
czekam na szybkie odpowiedzi! pa!
Poczytaj FAQ
sezon polowań uznaję za otwarty!
Myślałem, że już nic mnie dzisiaj nie zaskoczy - a tu coś takiego...
Hahahahahaha. Ale przyznacie, że już dawno takiego pytania nie było. ROTFL.
Jak to miło, taki dobry człowiek. Zadbał o dobry humor wszystkich na początek weekendu Powinniśmy mu podziękować
BUHAHAHAHAH przylaczam sie do wybuchu radosci (nadal sie dziwiac ze gracol nie zamknal tematu )
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
dlaczego się śmiejecie? co takiego śmiesznego powiedziałem? poprostu się spytałem kiedy będą napisy i przecież można ładnie odpowiedzieć nie? ale widocznie nie, nie potraficie pochamować swoich emocji, to świadczy o słabej woli...
Hahahahahaha. Ale przyznacie, że już dawno takiego pytania nie było. ROTFL.
A wszyscy na nie czekali I się doczekali
Hatake rób napisy bo zetsu_sama zakuje cięw kajdany
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-28 19:31:04)
BUHAHAHAHAH przylaczam sie do wybuchu radosci (nadal sie dziwiac ze gracol nie zamknal tematu )
Zamknął i w przypływie dobroci ponownie otworzył
im chodzilo oto ze w przeszłosci noptorycznie pytano sie o napisy do naruto
napisy juz dawno sa bo ja juz ogladałem pierw poszukaj dopiero puxniej daj odpowiedz
a jak czkekasz na napisy od hatake i MCK to czekaj dalej aż zrobie i nie zadawaj głupich pytan
powiem cos co było mówione miliardy razy "napisy beda wtedy jak ktos je zrobi"
dlaczego się śmiejecie? co takiego śmiesznego powiedziałem? poprostu się spytałem kiedy będą napisy i przecież można ładnie odpowiedzieć nie? ale widocznie nie, nie potraficie pochamować swoich emocji, to świadczy o słabej woli...
to prowokacja, prawda?
LOL Dawno nie było już takiego tematu. Buahahahahaha Ah te stare dobre czasy
dlaczego się śmiejecie? (..) ale widocznie nie, nie potraficie pochamować swoich emocji, to świadczy o słabej woli...
chciałbyś powiedzieć że jesteśmy niestabilni uczuciowo?
miewamy wachania nastrojów?
jesteśmy uratowani ,na to są chyba tabletki
OMFG! OMG!!!!!! o żesz ty! no to za to nie będzie wogóle napisów!
Ale temat masakryczny:D
hahahahahaha no to teraz powinna nastapic kontra ze strony fanow bleach
ara ara...
innych nie ściagam bo są do bani[cholera]
Heh... nie ma to jak pocieszenie... (dla niewiedzących: ja też robie suby do naruto czasami)
im chodzilo oto ze w przeszłosci noptorycznie pytano sie o napisy do naruto
napisy juz dawno sa bo ja juz ogladałem pierw poszukaj dopiero puxniej daj odpowiedz
a jak czkekasz na napisy od hatake i MCK to czekaj dalej aż zrobie i nie zadawaj głupich pytan
powiem cos co było mówione miliardy razy "napisy beda wtedy jak ktos je zrobi"
czekam i czekam i jakoś doczekać się nie mogę.
zetsu_sama napisał:dlaczego się śmiejecie? co takiego śmiesznego powiedziałem? poprostu się spytałem kiedy będą napisy i przecież można ładnie odpowiedzieć nie? ale widocznie nie, nie potraficie pochamować swoich emocji, to świadczy o słabej woli...
to prowokacja, prawda?
a dlaczego niby prowokacja? poprostu stwierdziłem fakt, który nie ukrywając jest widoczny na kilometr...
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-29 01:47:01)
gracol napisał:Hahahahahaha. Ale przyznacie, że już dawno takiego pytania nie było. ROTFL.
A wszyscy na nie czekali I się doczekali
Hatake rób napisy bo zetsu_sama zakuje cięw kajdany
Haha, zjedzą mnie żywcem:P
Ej koleś, naucz sie edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim...
gracol - dzięki ci, że nie zamykasz tak pięknego tematu:D koleś, uwielbiamy cię, dawno nie mieliśmy takiego ubawu, heheh. LOL
Teraz się obejdzie, a przed chwilą w.a.z.e.l.i.n.k.a była... chyba zacznę na to forum częsciej zaglądać.