Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Lol czemu niby???????
No właśnie to jest najgorsze, jak mówisz, że miliony (dosłownie) ludzi zadowala się tylko spojrzeniem z jednej strony, co gorsza nie swoim, ale tym, które ktoś im wciska jako jedyne właściwe. Przykre, ale prym w tym wiodą środowiska, hmm, religijne. XXI wiek...
PS: oczywiście że telewizja kłamie!! Ostatnia walka Endriego była haniebnie zmontowana!!! Jest fizyczną niemożliwością, żeby ktoś po pół roku treningów dał się tak sponiewierać w 58 sekund!!!
No przecie to o RM było jak najbardziej poważnie
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
haha mam cos z RM jest to przyklad co media robia z ludzmi wiersz sluchaczki RM
ara ara...
<hahaha> O ja!! :D:D:D
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Super To był chyba fragment z "Dziadów V- Polska Mesjaszem Europy" Jak ktoś ma podobne kawałki, to rzucajcie linkami (niekoniecznie z RM, ale stamtąd będą najfajniejsze pewnie
"Nur fűr Mason" no odjazd
A nie mogliście sobie zrobić do tego osobnego tematu . Na razie nie można wydzielić wątku więc taki oftop albo trzeba skasować, albo zostawić jak jest.:(
ło matko ;P moj blad ze tu nie zagladalam xD
ahh, ale widze ze te ostatnie to i tak offtop :p fajnie, lubie takie : ]]]]]]
moja reakcja
Hahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślałem że sie posikam
czego to ludzie nie wymyślą
według ostatnich siądaży Polska jest naj bardzie konserwatywnym człomkiem UE więc nie ma się czego dziwić
jak nazwać taki temat "Maryja super star" "poemat o unijnej bestii" "idjoci wszystkich krajów łączcie się"?
Mialem kilka perelek, niestety wszytsko zniknelo jak mi dysk padl.
Troche z innej beczki Elektronik Supersonik niewiem czy ktos to widzial, ale piosenka masakruje wogole to w eurowizji chyba bylo
edit1 znalazlem radio maryja nagrania srodek nalezy dawkowac ostroznie ze wzgledy na mozliwosc zejscia nawet smiertelnego ze smiechu
ara ara...
Ludzie dajcie już spokój , ta sprawa ma 3 lata . Już mi się nawet śmiać chce z samego rozgrzebywania jej ...
PS: "rozmawiając z głupcem godzinę , można zgłupieć na okrągły rok"
i to jest mój koment do prób "wytłumaczenia" innym co to jest to anime .
swoją drogą , opcje szukacza bywa niesamowita , BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ;P
Strony Poprzednia 1 2