Nie jesteś zalogowany.
Przeglądając program tv znalazłęm ciekawą pozycję:
"Ĺwiat mangi"
kanał Planete, 4 sierpnia, godzina 23:45
Thx za info, obejrzę z pewnością
Czy tego już kiedyś nie było ?
Bo coś o mandze już było na Plannete.
To juz lecialo kiedys i to kilka razy. Bardzo ciekawe
to może ktoś zgra na kompa i potem wstawi gdzieś na serva bo ja niestety nie mam plannete
Dołanczam sie do prośby przedmówcy
"W Japonii ponad miliard komiksów manga jest sprzedawanych każdego roku, a 85% populacji czyta przynajmniej jeden tygodniowo. Twórcy dokumentu przedstawiają fenomen tego zjawiska przy całej jego różnorodności. Twierdzą, że w przeciwieństwie do poglądów większości mieszkańców Zachodu, manga to dużo więcej niż stereotypowy wizerunek komiksu pełnego seksu i przemocy. Dokument jest obiektywną oceną kultury mangi, ze szczególnym naciskiem na inspirującą, współczesną grafikę oraz pomysłową fabułę."
Będę to nagrywał ale 15 sierpnia. Jakość SaT-RiP.
23:45 idealna godzina ,jak by było wcześniej pewnie bym przegapił
Dzięki za cynk napewno obejże
Program naprawde jest ciekawy.Aż mnie zdziwiło, że Japonczycy mają takiego hopla na punkcie mangi.
to fajnie cieszymy się że ktos nagra wielkie tanx adi ja mogłem się spodziewać że 85% populacji w Japonii czyta mange bo nie da się przejść obojętnie koło tego
Super fajnie że to ktoś czytaj adi nagrał dla fanów mangi czytaj mnie:D jest to bardzo dobry kąsek
Będę to nagrywał ale 15 sierpnia. Jakość SaT-RiP.
chce zobaczyć brawo dla tego pana xD
Czekamy ...
To jak z tym nagraniem??
Czekamy
Jak ktoś ma Planete to będzie powtórka "Ĺwiata mangi" trochę wcześniej bo o godzinie 22:35 w sobotę 26 sierpnia. Wszyscy do TV
a ktoś to zgrywał, bo ktoś mówił, ze bedzie zgrywać?
Znowu nie obejrze bede wtedy na osiemnastce u kumpla:(
Tez nie zobacze, bo nie posiadam tego kanału ...
Kto będzie na 100 % ripował i będzie mógł to udostepnić ?