Nie jesteś zalogowany.
Chado tez jest spoko
Ja chyba jedyne kogo nie lubie ti Chad i w mandze zaczal mnie denerwowac Hitsugaya (choc nadal mam dla niego respect, ze tak w mlodym wieku zostal kapitanem!). Jestem juz prawie pewien, ze za niedlugo skonczy sie saga bounty i pewnie (tak mi sie wydaje) bedziej jeszcze jedna saga filler (albo i nie...) napewno zajebista (tak mi sie wydaje). Bo przeciez malo zostalo juz tych bounto (Kariya [widac po wziastunie, ze zacznie potyczke z ichigo,], Koga [jego to mi sie wydaje, ze rozwali Komamura, patrząc na ich budowe ] i Yoshi [Ishida będzie z nią walczył w następnej walce i chyba skonczy na 103] więc coś mi się wydaje, że mniej więcej z prmierą filmu kinowego czeka nas miłe(ze względu n a koniec fillerów)/nie miłej (daremna saga)/prawie miłej (dobra saga filler)
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-10 13:49:15)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
albo nie miĹe moĹźe nie gdybaimy itp. tylko cierpliwie czekajmy a jak sie nie myle to zostaĹa tylko trĂłjeczka Bounto i coĹ mi siÄ tak zdaje Ĺźe niedĹugo zobaczymy Hollow'ka
lepiej nic sobie nie obiecujcie, bo możecie się zawieść:P
btw. JaDak, chyba w 103;) bo jeszcze ktos się przerazi jak to przeczyta:D
Witam Cię Star5555 !
Kopę lat
Nie wiesz kiedy SSOMIA wraca bo Jagged nie odpisuje
Co do Bleacha to wszystko się zaczyna robić coraz ciekawsze
Walka z Mabashim była nawet fajniutka, ale z dziadkiem była lepsza
Podobała mi się nawet Ichinose vs Zaraki
ZARAKI RULLLLEZ
NAJLEPSZY Z KAPITANĂW
Epek 102 był fajny i kreska normalna coraz ciekawiej się dzieje a teraz to niestety ale bez Meta-Hollow ani rusz patrząc na Kariye.
My tam z kumplami uwielbiamy Zarakiego.... Zraki jest najlepszy i kropka.
Chce zobaczyć dziadka w akcji, i najlepiej Zraki vs Ichigo, gdy Zaraki będzie już znał imie swojego Zabójcy dusz... <zaczyna marzyć>[los]
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2006-11-10 18:24:58)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
zgadzam sie z ziemniaczkiem w 100% :*
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
yoł.oby tak dalej,ale wolno te tygodnie mijają powinni dawac po 3 epy tygodniowo.ave
Zraki vs Ichigo, gdy Zaraki będzie już znał imie swojego Zabójcy dusz... <zaczyna marzyć>[los]
To by wiele nie zmienio, zabójca dusz zarakiego cały czas jest uwolniony. Co innego ban-kai. Mam wrażenie, że ichigo nie dał by sobie rady xD
Tak na marginesie, to odniosłem takie wrażenie, jakby lepiej walczył z zarakim, gdy jeszcze nie osiągną ban-kai, niż później gdy walczył z byakuyą.
Ostatnio edytowany przez Rafcik_PL (2006-11-11 19:03:50)
To samo wrażenie odniosłem co ty jak pewnie wiele innych osób, poprostu coś za bardzo zmiękczyli Ichi-ego
Potatoe napisał:Zraki vs Ichigo, gdy Zaraki będzie już znał imie swojego Zabójcy dusz... <zaczyna marzyć>[los]
To by wiele nie zmienio, zabójca dusz zarakiego cały czas jest uwolniony. Co innego ban-kai. Mam wrażenie, że ichigo nie dał by sobie rady xD
Zabójca dusz Zarakiego wcale nie jest uwolniony, on nie zna imienia swojego miecza.
Zaraki nie musi znać imienia swego miecza. Ponieważ jest tak potężny, że sobie radzi i bez bankai Bardzo ciekawa postać w Bleach, oprócz samego mistrza w Społeczności Dusz i Ichigo (i jego przyjaciół).
[cytuj=Feniks_Ognia]Zabójca dusz Zarakiego wcale nie jest uwolniony, on nie zna imienia swojego miecza. [/quote]
EDIT:{26803}{26849}Ten miecz nie potrafi się zmienić.
{26878}{26927}On nigdy nie był zapieczętowany.
{26968}{27056}To jest prawdziwa postać mojego Pogromcy Dusz.
Prawdziwa postać = shi - kai(czy jak to się tam pisze). Mimo iż nie zna imienia swojego zabójcy dusz, to jego zabójca jest uwolniony.
Ostatnio edytowany przez Rafcik_PL (2006-11-12 20:04:16)
co to tym sądzicie yui - rolling star? niby full wersion, ale premiera jest zapowiedziana na 17 stycznia:)
ps. ściągnąłem oczywiście i brzmi jak pełna wersji:)
Słucham no i to chyba pełna wersja (nawet nie chyba) ale co ona robi tak wcześnie na necie to nie wiem. może na 17 stycznia jest zapowiedziane całe "Bleach OP5 Sinle" (czyli z 4 pioseneczki) a teraz dostaliśmy taki przedsmak:P
Edit: Jest już dostępny 103 ep. Bleach od [DB]
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-16 10:00:06)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jakby ktoś nie widział 5 trailer bleach the movie
Ostatnio edytowany przez dareios (2006-11-23 12:38:12)
Można już także pobrać piosenke przewodnią z filmu:
można skądś ściągnąć mangę bleacha po polsku??
konchuu.prv.pl lub poszukaj w google "go-bakin fanscans"