Nie jesteś zalogowany.
a co nas obchodzi premiera polska o ile w ogole bedzie ? napisy + wersja oryginalna bedzie najlepiej
Jeee! 100-ny odcinek! Stooo lat, stooo lat niech żyje, żyje nam...
Ja tam nie licze nigdy zapychaczy. Dla mnie jeszcze nie ma 100 odcinka.
a ja powiem tyko tyle ze jak bysmy niemieli dostepu do mangi i niewiedzieli ze to zapychacze to bysmy nigdy wzyciu nieskapneli hehe bo te w bleach`u reprezentuja taki poziom ze nawet w ostatnim stwierdzilem ze kreska jest lepsza niz w kilkudziesieciu z mangi hehe /nie to co inne tasiemce takie jak naruto ;(
Moze ty bys nie wiedzial, ale sa ludzie co czytaja newsy na roznych stronkach i interesuja sie tym.
Btw, jak na zapychacz, to sa bardzo dobre te odcinki, ale jesli porownac je do tych z mangi, to duzo im brakuje.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-18 23:05:54)
jak jeszcze nawet nie wiedzialem ze to są zapychacze to pisalem juz tu na forum... co to sie stalo z tym bleachem ze jest gorzej niz w seri gdzie mieli uratowac Rukie, wiec zauwazylem to ze to nie są odcinki mangi, i jestem na to zywym dowodem ze idzie sie "skapnac" ze to zapychacze nie znając mangi...
jak by wycięli ten wątek z zmodyfikowanymi duszami co tak ich ścigał Ichigo to dalej napewno bym się nie domyślił (nie czytajac mangi) że to Fillery lecą ale rzeczywiście kreksa jest gites a w naruto chyba się już poprawiła nee ??
proszę tylko bez offtopu:) to jest temat o Bleach a nie Naruto:)
ani mi sie sni czekac to jest jedno z takich anime ktorych nie doczekuje zwykle do polskich napisow
a ja poczekam, bo sciagam rawy i bez napisów nie idzie jak oglądać:)
100 Lat Bleach
ja sciagam sobie od DB bo chyba umarlbym jakbym musial czekac jeszcze jeden dzien specjalnie na napisy polskie, na polskie napisy czekam jedynie przy mandze
chcialem dodac ze i rawa da sie obejrzec bez napisow, juz po 1000 roznych odcinkach niektore slowa rozumiem
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2006-10-20 16:54:27)
jak dla mnie nie 100lat ale tak z 50, nie wiem ile pożyję a chciałbym oglądać bleacha jeszcze kojarząc jak się nazywam ;P pomijam już to, że 80letni dziadek korekty nie będzie robić :p
mimo iz nie zdarzylem zrobic subow do 100 tzn zapomnialem to teraz mam zamiar byc pierwszy i zrobic dobre napisy do 101 odrazu po poludniu powinny byc napisy po wydaniu subow przez DB, tzn zrobie je tylko dlatego ze to sa tylko zapychacze.
Dla mnie bleach to jest najlepsze anime do tej pory ktore obejrzalem:) nie widzialem wiele raptem aby 4 bleach, naruto, dragon ball(tez jest genialne ale ogladalem jak bylem maly i moze jakbym jeszcze raz obejrzal to bardziej by mi sie podobalo od bleacha) i krol szamanow a teraz probuje to wszystko nadrobic (lecz niestety niewiem jakie tytoly sciagac)
Jak widac lubujesz sie w mocach, a co za tym idzie bijatykach. Ja polecam, zebys sobie sciagnal Full Metal Alchemist. FMA liczy 51 odcinkow i 1 film, wiec masz co sciagac.
ok dzieki ale to anime sciaga kumpel i mi pozniej nagra:] zeby nie robic off topa napiszcie mi na pm tytol jakiegos anime co wam sie najbardziej podobalo z gory dzieki
jak narazie najlepszy jest rzeczywiscie bleach... oczywiscie dla mnie te ukryte uczucia wiec fillery mi sie nie podobaja bo nie ma tam takowych :/ jak lubisz walke to moze ci sie spoboac Inuyasha, obecnie to oglądam i bardzo mi sie to spoboalo...
PS. ciekawe czy zdarze zrobic napisy pierwszy
Dobry.Nie ma 101 ep. szkoda .Ave