Nie jesteś zalogowany.
A pewnie, że SLF się za to weźmie Już się prawie dvd ściągnęło
Na pewno się weżnie tylko że zanim zrobicie tłumaczenie to minie miesiąc, przynajmniej porównując do shippuudena. Co innego piszecie a co innego robicie, ale luz mi tam sie nie spieszy ważne żeby było porządnie zrobione nieważne czy za miesiąc czy za rok ale żeby było porządnie, czas się nie liczy.
Wam też tak dziadowsko się ściąga ten film? Zostawiłem na noc, a tu nawet pół procenta się nie ściągnęło :/. Brałem torrenta z mininovy.
U mnie skakało 20-40kb/s a przy 80% miałem już 600kb/s. Brałem z http://yhbt.mine.nu/ oczywiście ^^
ja za dziesięć minut będę oglądał mi idzie po 150kilo ^o^
Już też mam. Zaczynamy oglądać. Mam nadzieję, że spodoba mi się.
Ja już obejrzałem Nie będę spoilerował, ale powiem jedno: Najgorszy film Naruto jaki do tej pory widziałem.
Sciągał się przez 10h i jestem bardzo zawiedziony jego jakością i wykonaniem.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-04-30 09:50:18)
Potwierdzam .
To aż odechciewa się sciągać...
da ktos linka do napisów
Jeszcze ich nie ma:D
Ja już obejrzałem Nie będę spoilerował, ale powiem jedno: Najgorszy film Naruto jaki do tej pory widziałem.
Sciągał się przez 10h i jestem bardzo zawiedziony jego jakością i wykonaniem.
Potwierdzam .
<podziw> Wytrzymałem tylko do 30 minuty. Wieje tam nudą jak cholera, a nie mam zamiaru oglądać czegoś, co mnie nudzi. Wolę w tym czasie zrobić timing do Reborna.
da ktos linka do napisów
Jeszcze ich nie ma:D
[roftl]
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-04-30 10:36:58)
Dla mniej wytrwałych. Można obejrzeć minuty: od 34-37 i od 48-55 oraz 1:09:00 do końcówki.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-04-30 10:55:58)
Już jest Naruto movie 3? Jeszcze niedawno sprawdzałem na torrencie i nic nie było, z tego co przeczytałem, to tego nawet ściągać się nie opłaci.
jestem bardzo zawiedziony jego jakością i wykonaniem.
Ciekawi mnie tylko czy jakość tej wersji jest tak kijowa(kamrip), że oglądać się jej nie da, czy po prostu ten film jest nudny jak flaki z olejem, ale od dawna przecież wiadomo 'co za dużo to nie zdrowo' więc może powinni byli już definitywnie zakończyć Naruto. Chodzi mi oczywiście o Naruto nie Naruto Shippuuden.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Cholercia miałem nadzieje, że będzie fajny... zastosuje się do rady Bodzia i obejrzę jedynie wskazane minuty:D
...ale od dawna przecież wiadomo 'co za dużo to nie zdrowo' więc może powinni byli już definitywnie zakończyć Naruto. Chodzi mi oczywiście o Naruto nie Naruto Shippuuden.
Zgadzam się:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-04-30 11:05:26)
Już jest Naruto movie 3? Jeszcze niedawno sprawdzałem na torrencie i nic nie było, z tego co przeczytałem, to tego nawet ściągać się nie opłaci.
bodzio napisał:jestem bardzo zawiedziony jego jakością i wykonaniem.
Ciekawi mnie tylko czy jakość tej wersji jest tak kijowa(kamrip), że oglądać się jej nie da, czy po prostu ten film jest nudny jak flaki z olejem, ale od dawna przecież wiadomo 'co za dużo to nie zdrowo' więc może powinni byli już definitywnie zakończyć Naruto. Chodzi mi oczywiście o Naruto nie Naruto Shippuuden.
Nie, nie chodzi o samą jakość filmu typu: kodowanie itp. ale właśnie o te "flaki z olejem"
I tak ściągnę ten film tak z ciekawości, ale nie tą wersję db 700 mega.(nawet przy 10000 seedach i 20000 leechach to i tak dla mnie 7-10 godzin ściągania) Poczekam, może ktoś zrobi znośniejszą wersję rmvb albo mkv w h264, bo jeśli to wydało db znaczy, że to jest dvd-rip i na pewno inne wersje też się pojawią.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
czyli nikt nie będzie robić subów?
Nie, ktoś na pewno zrobi. Pytanie tylko jaki poziom będą te napisy prezentować. Jeśli dziś wieczorem przemogę się i przysiądę, to wtedy na mur beton napisy się ukażą, chyba, że nie będę miał tyle samozaparcia...
Jest już wersja [Dattebayo] torrent do ściągnięcia : http://yhbt.mine.nu/t/nmovie3.torrent
Ostatnio edytowany przez octopus9 (2007-04-30 12:00:13)