Nie jesteś zalogowany.
Hatake podnieś mnie bo sam nie wstane xD
A poco chcesz wstawac? Lezec jest wygodniej i przyjemniej xD
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-02 12:39:50)
muti napisał:Gogi napisał:Jakis popsoty link dales bo tu nie ma odcinkow. Ktos ma inne?
Padłem...nie wstane...
też padłem
khadzad napisał:Hatake podnieś mnie bo sam nie wstane xD
A poco chcesz wstawac? Lezec jest wygodniej i przyjemniej xD
No właśnie:D Poza tym sam cię nie mogę podnieść, bo też leżę. XD
muti - przypominasz mi typowe umc umc dyskoteka ala kinder party:-D
PS: bodzio - w sumie to po co, skoro w mkv i tak soft będzie, a błędy to sobie możesz wytykać przecież gdzie chcesz^^ na ANFO, u nas na forum... XD Tu też:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-02 13:38:16)
a nie da rady zwykłych "subków" dodać na ansi bo "jusz"(xD) ściągnąłem sobie rawka z db i nie widzi mi się znowu sciągać harda... ;(
"jusz"- zgon... xD
napisy już są na ansi od kilku godzin jak nie zauważyłeś.
UWAGA MOŻE TO BYĆ SPOILER ALE JAK NIE CHCESZ ŚCIĄGAĆ TEGO ANIME PRZECZYTAJ!!!!!!!!
Powiem jedno większego badziewia nie widziałem jak "Naruto Movie 3" po prostu ta grafika jest jakaś mdła nie da sie tego oglądać a tym bardziej te momenty kiedy dostaje powera Lee jakaś tak nie tak twarz ;/ a sakura już umie używać tak swojej siły (czakry)ze rozwala ściany ?? a naruto jakiś tak przesadzony po przemianie (uwolnieniu) w lisa za dużego ma tez powera Powiem tak Bleeeeeeeeeeeeeee NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO
Pozdrawiam Zmora
a mi się ten film podobał i go sobie potem nagram na płytkę. A co do mocy naruto po przemianie to był to najlepszy moment w filmie. I jaki znowu przepakowany co? Na pewno nie bardziej niż w anime do momentu walki z sasuke.
dokładnie eternit film miał napewno kilka wad ale i tak jest spoko
Dziwny był ten film :/ Jakiś taki... dziiiiwny...
Ja tylko chcialem sie dowiedziec, jak tam prace nad hardkiem, oraz kiedy mozna sie go spodziewac?
Film był rzeczywiście dziwny choć miał swój klimat nie można narzekać. Ciekawe że nie mogli zrobić więcej walk;] no i ta idylliczność na początku heh .;]Dawał rade.
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
Jeszcze takiej badziewnej finałowej walki nie widziałem....
kinowka nr.3 dorownuje nr1 naruto movie 2 bylo jakies takie srednie! a 3 no nie powiem wciagla mnie:) ale i tak jedynka miala to cos
Dla mnie najlepsza byla 2 :] 3 musze obejrzec, ale to jak wroce z weekendu do domu :]
3 the best ^_^
Ja ponownie:
Ja tylko chcialem sie dowiedziec, jak tam prace nad hardkiem, oraz kiedy mozna sie go spodziewac?
Mial byc podajrze... hohoho... a nadal go nie widac
A ja specialnie postanowilem na niego poczekac, bo mial tak szybko wyjsc
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-13 19:38:01)
Miał... Niestety plan poszedł się walić... Niemcy okazali się zasranymi fastsubberami i sami sobie to wydali;/
Cóż, więc wydamy to sami i jakieś prace już postępują.
krótko - DNO!