Nie jesteś zalogowany.
A co Wy o tym sądzicie???
Polska armia sięga po roczniki 1982-86
Mnie zastanawia jedna rzecz. Czy jak ciąglę będę studiował, to też zwerbuja mnie w kamasze?
Pozdrawiam.
nie... ja dostalem wezwanie tuz przed koncem semestru ... zanioslem im papier z WSTEcza i sie odczepili
A ja nie pojde do woja Bo mam alergie na roztocza xD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A mi p. Ĺysik powiedziała, że dostane zaświadczenie, jak zapłacę pierwszą ratę.
Nie ma to jak rezerwa.
Holercia, juz myslalem, ze o mnie zapomnieli....
A na powaznie, to autorowi lub autorom tego pomyslu brakuje chocby odrobiny rozumu. Z takich staruchow nie da rady zrobic pelnowartosciowych wojakow. Czesto maja juz oni rodziny, prace itp. Skorzystaja na tym lekarze, wkoncu sporo zaswiadczen lewych trzeba bedzie wystawic....
A co Wy o tym sądzicie???
Polska armia sięga po roczniki 1982-86
Mnie zastanawia jedna rzecz. Czy jak ciąglę będę studiował, to też zwerbuja mnie w kamasze?
Pozdrawiam.
O WIELKI LOL !!!
Muszę śmignąć jutro na uniwerek po zaświadczenie i do WKU, bo od października zeszłego roku jeszcze odroczki nie załatwiłem XD Jakoś nie było czasu XD
na szczescie rezerwe mam
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Muszę śmignąć jutro na uniwerek po zaświadczenie i do WKU, bo od października zeszłego roku jeszcze odroczki nie załatwiłem XD Jakoś nie było czasu XD
Smigaj, smigaj Ja tez musze cos wymyslic, szybko wymyslic...
Hehehe a ja dla wojska jestem chory i mnie niechcą Mi się podobało jak słyszałem niedawno wypowiedź generała. Z 18 tyś osób które w jakimś mieście lub województwie powinny odbyć służbe wojskowom gdyż to ich rocznik, policzono że jeżeli odejmie się osoby z zaświadczeniem lekarskim i zwolnieniem z powodu nauczania to w pełni zdolnych do służby jest około 800 osób hehe
Jak się jest na uczelni to można się nie martwić. Taka rada jeśli ktoś się nieuczy a nie ma znajomości w medycynie to doradzam złożenie wniosku o służbę zastępczą gdyż przekonania religijne nie pozwalają wam służyć w wojsku.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-08-07 12:18:11)
A czy przypadkiem na studiach nie idzie "odrobić" wojska?? Jakieś zajęcia dosatkowe na uczelni czy coś?
Czyli mam rozumieć że jak będę unikał wojska przez 18 miecha to pożniej jestem juz nie tykalny ???
Ja tam też nie pójdę nigdy do wojska choć jeszcze nie byłem.
Ma się swoje sposoby.
Ja bym chcial isc do woja. Uwazam, ze facet powinien miec kat. A i isc do woja
Za jakis czas zmadrzejesz i zmienisz zdanie. Chyba, ze chcesz nauczyc sie chlac i cpac. W takim wypadku wojsko cie wyszkoli w tych dyscyplinach...
To idz, zobaczymy jak ci sie spodoba Ja nie mam zamiaru byc gnojonym przez 9 miesiecy i w dodatku robic im za darmo przez prawie rok. Sam mialem juz niezle przeboje z wojem Naszczescie udalo mi sie zalatwic odroczenie do konca pazdziernika xD Ale od 1szego zaczynam studia yes!
Do mnie dzwonili nawet z wku. Powiedzialem, ze kwit ze szkoly doniose na dniach i tyle mnie wwidzieli. To bylo z roczek temu
[...] A na powaznie, to autorowi lub autorom tego pomyslu brakuje chocby odrobiny rozumu. Z takich staruchow nie da rady zrobic pelnowartosciowych wojakow. Czesto maja juz oni rodziny, prace itp. [...]
Kogo nazywasz staruchem, co?
NoĹźeszkurna, jestem rocznik '83 i nazywajÄ
mnie juĹź staruchem Koniec Ĺwiata, moĹci panowie...
Kogo nazywasz staruchem, co?
NoĹźeszkurna, jestem rocznik '83 i nazywajÄ mnie juĹź staruchem Koniec Ĺwiata, moĹci panowie...
Ej a myslisz, ze dalibysmy rade biegac po polu z karabinem?? Nastoletni wojownicy dali by nam szkole zycia Wyobraz sobie sytuacje, w ktorej wrzeszczy na ciebie dowodca pare latek mlodszy od Ciebie, ja bym takiemu....
A ja nie pojde do woja Bo mam alergie na roztocza xD
a ja mam bardzo podobnie , taki wyższy stopień wtajemniczenia alergi mam Astmę oskrzelową. i też nie pojde stopień szreregowego już mam:) i wezwać mnie moga jak bedzie wojna w Polsce a jakoś sie chyba nie zanosi.