Nie jesteś zalogowany.
Wow... ja znalazłem coś wprost idealnego dla AXN
1. Basilisk: Kouga Ninpou Chou albo Shura no Toki(Time of Shura)
2. AXN
Time of Shura - wow, widzę że nikt tego tutaj nie tłumaczył8-D
nad tym tytułem bym najbardziej radził się zastanowić.
EDIT:Rozumiem - ci co podają(wszyscy) TVP, TVN, Polsat... nie mają kablówki - [beznadzieja]beznadzieja i to dosłownie...
Tak się zastanawiam, czy wy macie kablówy??? Wszyscy tylko o tych zakichanych TVP, Polsacie i TVN[shithappens]
P.S. OFTOP - ostatni raz powtarzam epek16 do GWinga do pobrania
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-12 18:04:22)
1. Full metal panic: Fumfou!
2. TVP 1/2/3, Polsat, Tvn
1. Ragnarok the Animation
2. POLSAT, TVN, TVP1, TVP2
Moja propozycja to:
1. Full metal panic
2. TVP1/ ewentualnie Polsat.
EDIT:Rozumiem - ci co podają(wszyscy) TVP, TVN, Polsat... nie mają kablówki - [beznadzieja]beznadzieja i to dosłownie...
Tak się zastanawiam, czy wy macie kablówy??? Wszyscy tylko o tych zakichanych TVP, Polsacie i TVN[shithappens]
Nie mam ani kablówki (nie mieszkam w żadnym bloku ani osiedlu), ani satelity. Odbieram tylko TVP 1-2, TV4 (choć trochę śnieży), Polsat, Puls (też śnieży) i TVN. I jakoś żyję...
1. Full Metal Alchemist (powinno być właśnie coś dłuższego, krótkie serie to mały zysk, przynajmniej na początku, gdy to niepewna inwestycja...)
2. TVP/Polsat
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-08-12 18:04:48)
Dobra, dobra, a byłby tu ktoś w ogóle zainteresowany AXN? Jak nie, to nie mam co rzucać grochem o ścianę...czy coś w tym stylu
1.Full Metal Alchemist
2.TVP/TVN
Dobra, dobra, a byłby tu ktoś w ogóle zainteresowany AXN? Jak nie, to nie mam co rzucać grochem o ścianę...czy coś w tym stylu
AXN to jeden z niewielu kanałów których nie mam, może lepiej daj sobie spokój z tym AXNem:P
P.S. OFTOP - ostatni raz powtarzam epek16 do GWinga do pobrania
Nie, w każdej kablówce jest AXN. Ja mam aster i nie żałuje, a wole tvp od tvn i polsatu, bo tam nie będzie przerywania w trakcie oglądania . Nie rozumiem dlaczego beznadzieja? czego nie ma tvp, a ma AXN ?
Jacy wy jesteście[cholera].... NIE CHODZI O TO, ŻE JA KONIECZNIE CHCĘ TAM OGLĄDAĆ!!!! CHODZI O TO, ŻE TAM NAJŁATWIEJ BYŁOBY TO ZAŁATWIĆ!!! JA DAM SOBIE SPOKÓJ Z CAŁYM TYM SHITEM, BO KAŻDY PRAWIE DAJE BYLE JAKI TYTUŁ. DO TEGO KAŻDY DAJE COŚ OD SIEBIE, COŚ INNEGO, WIĘC CO TO ZA "GŁOSOWANIE"?? TO POTRWA 8 MIESIĘCY, JAK KAŻDY FORUMOWICZ PODA INNY TYTUŁ....
A JA SIĘ PYTAM TYCH(JEŚLI TACY SĄ TUTAJ W OGÓLE), KTÓRZY AKURAT MAJĄ AXN. JEŚLI NIE MA TAKICH, ANI CHĘTNYCH, TO NIE!!! Geeeez.
Jesteście po prostu niepoważni i właśnie w taki sposób traktujecie ten temat(petycję).
EDIT:Jeśli macie AXN to ok, jeśli nie to nie i tyle. ja od was niczego nie żądam, tylko się zwyczajnie pytam.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-12 20:02:01)
1. Gundam Seed ( bądź inny Gundam )
2. TVP lub Polsat
Kblówki nie mam i to jest shit ale da sie wytrzymać.
1. Rurouni Kenshin TV
2. TVP lub TVN
Nie podzielam Twojej opinii MistrzuSztuki. Pojawiło się już sporo głosów odnośnie Fullmetal Alchemist albo Naruto. Tak więc głosowanie na pewno przebiega pomyślnie. Pozatm nikt nie jest w stanie usatysfakcjonować każdego z osobna. Po prostu życie.
Przypominam Drodzy Użytkownicy! Głosowanie cały czas trwa! Zachęcam jeszcze raz gorąco!
1. Fullmetal Alchemist
2. TVN (kiedys puszczali anime, wkocu przejeli RTL7, a pozniej nawet z wlasnej nie przymuszonej woli puscili Power Stone )
FMA chyba prowadzi
Elfen Lied
TVN najlepiej przed faktami
1. Rurouni Kenshin TV
2. TVN, AXN, TVN7
Hmmm... Załagodzę tę sytuację związaną z moją skromną osobą.
Otóż po pierwsze zaznaczam, że nie chcę nikomu wchodzić w drogę, czy coś takiego. NIE NIE NIE. Nic z tych rzeczy!
Widzę, że dużo osób nie ma kablówki, co jest dla mnie zrozumiałe i całkowicie naturalne(normalna sprawa, rozumiem i szanuję to).
Byłbym BARDZO za tym, aby FMA było w TV(:Pnawet tego nie oglądałem w ogóle)
Jednak drugą też ważną rzeczą byłaby akcja petycji(czy petycji- w ogóle z załatwieniem tego) z telewizją AXN(PL - rzecz jasna:P). Osoby posiadające AXN mogą do mnie wysyłać wiadomości na PW, czy by chciały. Miałbym jakieś rozeznanie w tym ile osób byłoby chętnych(mniej więcej chociaż).
A jeśli chodzi o FMA, bo raczej to wygra(tak sądzę), to musi to być TVP, TVP2, "NAWET" TVP3(regionalna), bo Polsat, czy TVN([NAWIASto że TVN wykupił prawa do RTL7, to nic nie znaczy - i co się stało? Spie[cenzura]li mój ulubiony niegdyś polski kanałNAWIAS) to spartolą, albo puszczą coś od siebie i w dodatku coś kiepskiego.
Dlatego też:
1.FMA
2.TVP(1,2,3)
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-12 20:33:58)
1. FMA
2. TVP 1, 2, Polsat (tylko nie w niedzielę o 7:30 rano!;) )
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2006-08-12 20:42:04)