Nie jesteś zalogowany.
1. Kenshin
2. TVP 1,2,3 Polsat
Ja mam AXN ale co z tego że tam się załatwi jak większość nie będzie mogła tego oglądac? A tak to się może chociaż troche rozpowszechni anime in Poland...[szpan]
No i przyznaje rację Jasmine, żeby była jakaś normalna pora bo np od poniedziałku do piątku o godz. 7 rano to i tak się nie obejrzy... (przynajmniej w moim przypadku )
anime wygasło w POLSCE z dniem gdy ta głupia baba z UWAGI zrobiła afere z kawałka golizny ehh (ale nie do końca bo jeszcze gdzie niegdzie lecą serie jak AXN)
...Ja mam AXN ale co z tego że tam się załatwi jak większość nie będzie mogła tego oglądac? A tak to się może chociaż troche rozpowszechni anime in Poland...[szpan]...
Geeez! Wy cokolwiek rozumiecie, co ja piszę i o co mi chodzi?
PRZESZKADZAŁOBY CI, GDYBY LECIAŁA JAKAŚ SERIA NA AXN, I JAKAŚ np. NA TVP???? - UWAGA! JEDNOCZESNIE!!! jak do ściany!
UWAGA! Ja jeszcze nie jestem agresywny, ale pytam tych co jeszcze nie skumali.
Przeszkadzałoby wam gdyby na AXN leciała jakaś seria i na TVP FMA? Czyli(jaśniej, bo może jeszcze nikt nie skumał.
Czy to problem, jeżeli na dwóch stacjach pojawią się jednocześnie(w tym samym okresie, czasie) dwie różne serie(NP. FMA na TVP i coś na AXN)???[ukryty]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-12 21:57:35)
TVP 1,2 anime to chyba by dali o 00:00 jak seriale CSI, Nowojorscy gliniarze, W obronie prawa
Rurouni Kenshin na TVP 1,2,3,4,5..... obojętnie na którym byle na TVP:]
Czy to problem, jeżeli na dwóch stacjach pojawią się jednocześnie(w tym samym okresie, czasie) dwie różne serie(NP. FMA na TVP i coś na AXN)???[ukryty]
Nie stanowi to problemu, ale raczej naszym celem będzie wybranie telewizji ogólno dostępnej dla każdego i właśnie do tej telewizji może zostać wystosowana przyszła petycja. Z tego co wiem AXN jest raczej rzadkością (dostępny w kablówce bądź platformach cyfrowych) więc wątpie czy w przypadku tego głosowania uda AXN się wygrać. Chyba, że ktoś inny wystosuje własną odrębną petycję do AXN.
Cały czas serdecznie zachęcam do głosowania Drodzy Użytkownicy tego forum!
Samurai Champloo lub FMA
TVP(1,2,3), TVN, Polsat
Ostatnio edytowany przez live_evil (2006-08-12 22:19:50)
Ruroni Kenshin (duzo epkow i podobno dobre anime <jeszcze nie ogladalem:P> )
Telewizja Publiczna
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-08-12 22:20:32)
Ruroni Kenshin ogladalem bardzo fajne anime ale cos mi sie nie chce wierzyc aby dla dwudziestu paru osób beda tlumaczyc iles odcinkow anime. Polecam zrobic na glownej stronie sonde z kilkom fajnymi seriami anime, wiecej osob bedzie glosowalo a to bedzie dobry argument w petycji TV.
Też jestem za "Ruroni Kenshin", chociaż jeśli FMA wygra też będę szczęśliwo bo to dobra seria .
Jeśli chodzi o stacje to najlepiej TVP lub TVP2, bo sądzę, że oni jako jedyni mogą zrobić to dobrze ( Księżniczkę Mononoke nadali bez zbędnej cenzury )
Zdecydowanie :
1)Jedna ze starszych seri Gundama do 90' roku
2)FMA/Ruroni Kenshin (obie sÄ
Ĺwietne, a tej drugiej caĹej nie widziaĹem)
KanaĹ hmm... szczerze wszystko mi jedno na ich brak nie narzekam... a Ĺźe w co drugim chaĹa niemiĹosierna to co innego...
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-08-12 23:04:57)
Widzę, że jak na razie największą liczbę głosów oddano na FMA. Teraz czekajmy, aż reszta się wypowie, ale sądzę, że i tak FMA jest najodpowiedniejszą serią do polskiej TV.
A jak nie, to przyjdzie nam do końca oglądać Muminki i Pszczółkę Maję w odbiornikach:D
Osobiscie był bym za Ruroni Kenshin.:) Wątpie jednak zeby w najblzszym czasie któraś z TV podjeła się puszczenia tej serii głównie ze wzgledu [poprawcie mnie jezeli sie myle...] nadmiaru krwi w jaki ona opiewa... a nawet gdyby zaszła taka możliwość, puszczano by ja raczej po 22 i to z czerwonym kwadracikiem w tle...:P Co innego FMA. Chociaz i tu pewnie mozna by sie doczepic do dobrej nutki dramatyzmu jaki owa seria dostarcza... . Jeżeli natomiast chodzi o telewizje w której ma zostac puszczone dane anime, moim zdaniem odpuścić możemy sobie napewno Polsat. Nic prócz [cenzura]Pokemonów i innych durnych podróbek anime nie jest on nam w stanie dzisiaj dostarczyć. Nie wiem jak TVP 1,2 ale w Polsat bynajmniej nie wierze...[jezor]
Tak ze kierujac sie presja grupy i własna logiką wybrał bym:
1) FMA
2) TVP 1,2
1. Rurouni Kenshin TV
2. TVP, TVN7, AXN
Tak sie zastanawiam po co spor do ktorej stacji wyslac petycje? Oo czy nie mozna wyslac jej do 2 czy nawet 3 stacji? ja sie w tym zabardzo nie orientuje ale wydaje mi sie ze nie bylby to chyba taki problem...
btw. skoro nie macie kablowki/satelity to jakim cudem macie neta ? :-D:-D
1. FMA (bo i tak wygra)
2. TVN, AXN (byle nie polsat bo zrobi nam dubing i bedzie taka pompa ze szok ^^)
1. Onegai techer lub twins
2. tvn tvp1 lub tvp2, bo polsat by zrobil całkawitą cenzure.
1. Monster,
2. TVP KULTURA
1. Fate Stay Night, Elfen Lied
2. TVP1, TVP2, POLSAT