Nie jesteś zalogowany.
Turquoise przestań ja naprawde wyglądam młodziej jak już wspomniałam makijarz ludzie to jest to ! Dziewczyna z tapetą a bez to wogóle inna jest
szczerze to ja się maluje tylko na większe okazje , do szkoły to by mi się nie chciało Boshe ile to roboty jest i jeszcze patrz czy się rozmazałam czy nie
I jeszcze ubranie jest ważne dużo zależy co kto ma na sobie
Turquoise przestań ja naprawde wyglądam młodziej
jak już wspomniałam makijarz ludzie to jest to ! Dziewczyna z tapetą a bez to wogóle inna jest
szczerze to ja się maluje tylko na większe okazje , do szkoły to by mi się nie chciało Boshe ile to roboty jest i jeszcze patrz czy się rozmazałam czy nie
I jeszcze ubranie jest ważne dużo zależy co kto ma na sobie
Dobrze wiedzieć, że nie należysz do typu tapeciar xD
Swoją drogą ciekawe jak im się chce dawać na twarz tyle mejkapu, a wieczorem zdrapywać to szpachelką Chyba, że kałdą się z nim spać, a rano nakłądają świrzą warstwę8-D
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Uuu Aleksandra pilnuj sie Bo chyba Quithe w oko wpadlas
:P
Dobrze wiedzieć, że nie należysz do typu tapeciar xD
Swoją drogą ciekawe jak im się chce dawać na twarz tyle mejkapu, a wieczorem zdrapywać to szpachelkąChyba, że kałdą się z nim spać, a rano nakłądają świrzą warstwę8-D
Jeju to juz wogóle nie wspominaj o tym żeby to zmyć musiałam się nieźle namęczyć. Ale z drugiej strony makijarz jednak daje to ,że dziewczyny ładniej wyglądaja
A jakby nie patrzeć faceci lubią jak panienka ma ładną twarzyczke.
KAT przestań ja mam dopiero 15 lat no prawie 16 Ci powiem ciekawą rzecz , że nie miałam jeszcze chłopaka
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-09-11 16:30:11)
Moim zdaniem jak się dziewczyna umaluje i ubierze tylko na jakąś okazję: urodziny, wesele, nowy rok itp. to jest takie zaskoczenie ,,jak Ty pięknie wyglądasz' i każdy patrzy na nia jak na anioła:P a jak maluje się codziennie to ludzie sie przyzwyczajają i gdyby zapomniała tapety to ktoś mógłby pomyśleć ale ona brzydka.
A jakby nie patrzeć faceci lubią jak panienka ma ładną twarzyczke.
jak ma ładną bez tapety to przykrywanie tego toną chemii jest przestępstwem :]
Uuu Aleksandra pilnuj sie
Bo chyba Quithe w oko wpadlas
:P
Już nie powiem, kto mi na gg zarzucił fotką, zanim obejżałem na ansi xP
BTW, za 15-nastki się nie biorę xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Aleksandra napisał:A jakby nie patrzeć faceci lubią jak panienka ma ładną twarzyczke.
jak ma ładną bez tapety to przykrywanie tego toną chemii jest przestępstwem :]
Święte słowa !!!!!!!
Aleksandra piękne zdjęcie ale jak na nie patrze to bym nigdy nie uwierzył w 15 lat. No poprostu jestem w szoku Bardzo piekna z ciebie niewiasta
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-11 16:39:17)
Swoją drogą ciekawe jak im się chce dawać na twarz tyle mejkapu, a wieczorem zdrapywać to szpachelką
Chyba, że kałdą się z nim spać, a rano nakłądają świrzą warstwę8-D
Ma koleżankę która z domu bez makijazu nie wyjdzie nawet pod przymusem (nie wiecie jakie to stresujące czekać za nią gdy się rano śpieszymy na autobus do szkoły ) i ona powiedziała mi bardzo ciekawą rzecz:
"Po co zmywać makijaż? Znacznie szybciej i oszczędniej jest dokładać nowy"
Co nie znaczy że się zastosuję - za wielki leń jestem żeby wstawać odpowiednio wcześniej i szpachelką wywijać przed lustrem
Ostatnio edytowany przez Turquoise (2006-09-11 17:40:14)
Alkesandra super zdjęcia, naprawde nie wyglądasz na 15 lat:P[wstyd]
I co i teraz tym co traktowali Aleksandre jak dziecko pewnie głupio jest:P:P
Biedna dziewczyna przyczepiliscie sie do niej jak by niewiadomo kim byla i jak wygladala poprostu jest ładna i tyle:):D a ze wyglada na 20 to niech sobie wyglada
Ostatnio edytowany przez Nevon (2006-09-11 18:32:56)
Wybacz Suchy, nie chciaĹam tak bardzo uogĂłlniaÄ Ĺźeby ktoĹ poczuĹ siÄ dotkniÄty... Najpierw piszÄ, potem myĹlÄ. Taka moja wĹaĹciwoĹÄ...
Nie poczuĹem siÄ dotkniÄty.. don't worry
Alkesandra super zdjęcia, naprawde nie wyglądasz na 15 lat:P[wstyd]
to jest dobre , ale wiecie mi się nie wydaje , że NIE wyglądam na 20 lat , bo jak ja nieraz staje obok 13-latki to mi głupio jest ,bo ona wyglada dojrzalej niź ja
Ale uwieżcie mi , że dziecinna jestem jak chlerka po za tym wygląd o niczym nie świadczy
ja np nie oceniam ludzi po wygladzie a zwłaszcza facetów !
ralphkun89 napisał:Alkesandra super zdjęcia, naprawde nie wyglądasz na 15 lat:P[wstyd]
to jest dobre , ale wiecie mi się nie wydaje , że NIE wyglądam na 20 lat , bo jak ja nieraz staje obok 13-latki to mi głupio jest ,bo ona wyglada dojrzalej niź ja
Ale uwieżcie mi , że dziecinna jestem jak chlerka po za tym wygląd o niczym nie świadczy
ja np nie oceniam ludzi po wygladzie a zwłaszcza facetów !
Każdy jest po części dzieckiem i bardzo dobrze W końcu jak to by było nudno jakby gdyby wszyscy byli poważni
Dziewczyna z tapetą a bez to wogóle inna jest
To prawie jak Snejku w MGS3.
Jeżeli Ci się to nie podoba, czemu się dopisujesz?
zeby ciebie powkurzac
Trudno Ci będzie mnie wkurzyć tym sposobem.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-09-11 21:18:47)
eh ludzie tu mialby byc zdjecia umieszczane a nie o bzdurach gadacie co kogo to obchodzi kto ile ma lat jego sprawa mi kazdy mowi ze mam 20 nawet jak 18 mialem
dziwni ci ludzie
Taaa Panie dorosły jak se tylko rzyczysz