Nie jesteś zalogowany.
Dawaj foto albo warn Nie no zartuje oczywiscie, ale skoro temat ciekawy to wypadaloby dodac do neigo cos od siebie no nie?
No dobra ja tez sie pokaze tylko nie smiejcie sie ze mnie ;p
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9d0e3d452d133673][/URL]
No to moze zapodam cos od siebie ;p
~Syni: ale z ciebie zakapior ;] XD
>.>
Ej no, a gdzie zdjecia dziewczyn xD
nie bedzie Kat
kiedyś napewno foto umieszczę
Ostatnio edytowany przez Kinia Kim (2006-09-28 21:55:28)
Nam wystarczą zdjęcia chłopców z sygnaturki Kini
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
![]()
ale pedzie
To nie tobie oni mają się podobać Karasu...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Mi się podobają...[roftl]
![]()
Dobra opcja dla niezdecydowanych .
To nie tobie oni mają się podobać Karasu...
Ale razellowi się spodobali
Ehem czego chcecie od moich cukiereczków >.<
Ehem czego chcecie od moich cukiereczków >.<
Banda wystylizowanych japońskich wieśniaków
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
pierwszy jest taki cukierkowaty, ze az mnie mdli... zaloze sie, ze nosi czerwono-rozowe skarpetki
a ostatni jest ok, wyglada jak postac z jrpg ^_^ nie wiem czemu, ale przychodz mi na mysl FF9 ^_^'.
dawac zdjecia kobity, a nie pokazywac nam jakis pedalow (;))
[edit]
przegladajac temat wstecz... Gumcia umow sie ze mna :] W klasie mam dziewczyne co wyglada jak Chii w Chobitsa, to bym mial komplet ^_^'. Oferte prosze traktowac powaznie oczywiscie
Ostatnio edytowany przez luczek (2006-09-29 11:21:43)
Quithe nie muszą Ci się podobać przecież,każdy ma inny gust ja bardzo ich lubię i zdania nie zmienię >.< a poza to są koreańczycy nie japońcy
luczek nie musisz patrzeć, to moja sygnaturka i nic Ci do tego :p mam prawo mieć w avie i bannerze to co chcę mieć i to chyba nie jest temat na dyskusję
Ostatnio edytowany przez Kinia Kim (2006-09-29 11:55:17)
luczek nie musisz patrzeć, to moja sygnaturka i nic Ci do tego :p mam prawo mieć w avie i bannerze to co chcę mieć i to chyba nie jest temat na dyskusję
mysle, ze jednak sporo osob by mialo co nieco przeciwko umieszczaniu tu banerow.
[edit]
prawo to mozna miec w panstwie prawa, a tutaj decyduje wodz naczelny. no ale nie czas i miejsce na polityke...
Ostatnio edytowany przez luczek (2006-09-29 12:05:47)
Kinia Kim napisał:luczek nie musisz patrzeć, to moja sygnaturka i nic Ci do tego :p mam prawo mieć w avie i bannerze to co chcę mieć i to chyba nie jest temat na dyskusję
mysle, ze jednak sporo osob by mialo co nieco przeciwko umieszczaniu tu banerow.
[edit]
prawo to mozna miec w panstwie prawa, a tutaj decyduje wodz naczelny. no ale nie czas i miejsce na polityke...
PAX! Wstawiać fotki :]
a ostatni jest ok, wyglada jak postac z jrpg ^_^ nie wiem czemu, ale przychodz mi na mysl FF9 ^_^'.
Szkoda, że nie jak Vivi
I już spokój[bzdura], sygnaturka jest jak najbardziej , a komu się nie podoba niech nie patrzy
dawac zdjecia kobity, a nie pokazywac nam jakis pedalow
(;))
khem, khem... ja na razie się wstrzymam, za krótko tutaj jestem
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)